Bizi böyleleri bulmaz...

her seyi anladim da, su sinirine anlam veremedim, sakin ol, hos gor demiyorum ama bunca hirsla yazilacak acil cozum bekleyen bi vaka yok ortada..
nefes nefese ve sinirden cildirmis bi kadin canlandi gozumde okurken..

sacmalama lutfen Murat benim abim gibi onu da tanırım Sunayı da ben sadece onların yaşadıklarını anlattım bizi böylesi bulmaz diye
Bence sen kıskançlıktan yeterince sacmalamissin zaten.onların yaptığı tabiki doğru değil ama senin düşüncelerin ne kadar doğru acaba.3. Sahislara sadece sanane çık insanların özelinden denir.olayda garip olan senin kıskançlık duyguların tepkilerde zaten ne kadar haset biri olmana. Bizi bulmaz dicegine keşke benide boyle seven biri olsaydı die konu acsaydin zaten bizde senin kiskancligina yorum yapmazdik

emin ol öyle de yazsam yine bu şekilde anlaşılırdı farklı bakmanızı dilerdim gerçekten

nemesis bende anladım seni gayet insancıl duygular bunlar. Ama Murat abim olsa salaksın salakkkk diye yırtınırdım valla

tüm hayatını bi Sunaya bağlamış desem yeterli olur herhalde
Yeterli olmadı valla, ne biliyorsun adam özel hayatında ne yapıyor? Hiç kimse dışardan göründüğü gibi değildir.
Onlar hallerinden memnun baksana, sen boşa kendini üzüyorsun. Beyin bedava, aldatılmak istemeyen basar tekmeyi.

aynen orası da öyle Suna istediği haltı yesin umrumda değil ama Murat abiyi kandırması benim canımı çok sıkıyor ya da ben kendimin başına gelebileceği bi durum için empati yaptım o yüzden bu kadar sinirlendim

Tüm bunlardan sana ne ki? Herkesin hayatı kendine. Kim kiminle ne yaşadıysa, ne yaşıyorsa kendi sorunu. 'onlar mutluysa ne ala' der çekilirim. 'vay ben hak ediyorum da, başkaları mutlu ama onlar hak etmiyor' diye dövünmenin anlamı ne?

Valla dışardan göründüğüne de bakmamak lazım. İlişkilerde insanlar çok farklı oluyor.
Bana da kaç kişi dedi. Sevgilim çok sümsük vur kafasını al lokmasını. Bu çocukla ondan berabersin kesin ne desen evet der. Sende çok cadısın. Allah çocuğa sabır versin. Bildiğin benim arkadaşlarım bile bana kızıp ona acırlar.
Sen gel bana sor. Kimseye gerçekten hayır diyemeyen mülayim sevgilim iş bana gelince canavar olur canavar. Hayır der, fırça kayar. Hatta bana on dakika önce hayır der fırça kayar ama sonra aynı teklifi arkadaşı yapsa ona koşar gider.
Ben söyleyince de sana nazım geçiyor ondan der.
Kısacası sevgililere dışardan bakıp da yorum yapma bence. Cidden belli olmuyor. Herkes ilişkide çok çok farklıdır dışardan hiç anlaşılmaz.

Dısardan görünene aldahma bu bir..
Bulur bulurda teperiz esek gibi buiki...
Nazar etme salla...bu üç...

farkındaysanız ben değil biz dedim benim gibi düşünen çok insan var çünkü herkesin aklı kendine az önce bi kız yazmış okudum sevgilim benimle tanıştığı ilk ayda en son hayatkadınına gitmiş kız yazmış dünyam başıma yııkıldı diye bi de bu açıdan düşünün

İlk mesajında nedense murat abinle ilgili uzuldugune dair tek bir sözcük yok sunadan girdin murat dedin aldatma dedin finalide klasik namus davasıyla kapattin.

Agabey dediginiz adamin baska kadinlara yan gozle bakip bakmadigini nasil ogrenecektiniz acaba?

Kizlarla takilmaya sizi cagiracak degil herhalde.

Belki kiz daha durusttur onunki meydandadir hemcinsiniz oldugu icin ogrenebiliyosunuzdur ondan, adam gizli sakli yapiyodur sapigin tekidir.

Nerden bilebilirsiniz?

İlk mesajında nedense murat abinle ilgili uzuldugune dair tek bir sözcük yok sunadan girdin murat dedin aldatma dedin nasıl finalide klasik namus davasıyla kapattin.

canım bak ikimizin de düşünceleri farklı ben böyle gördüm böyle büyüdüm bna göre yanlış bana göre ayıp farklı açılardan okuyp anlamayı denesen çok mutlu olruum inan ki. empati kur bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…