Bence sen kıskançlıktan yeterince sacmalamissin zaten.onların yaptığı tabiki doğru değil ama senin düşüncelerin ne kadar doğru acaba.3. Sahislara sadece sanane çık insanların özelinden denir.olayda garip olan senin kıskançlık duyguların tepkilerde zaten ne kadar haset biri olmana. Bizi bulmaz dicegine keşke benide boyle seven biri olsaydı die konu acsaydin zaten bizde senin kiskancligina yorum yapmazdiksacmalama lutfen Murat benim abim gibi onu da tanırım Sunayı da ben sadece onların yaşadıklarını anlattım bizi böylesi bulmaz diye
her seyi anladim da, su sinirine anlam veremedim, sakin ol, hos gor demiyorum ama bunca hirsla yazilacak acil cozum bekleyen bi vaka yok ortada..
nefes nefese ve sinirden cildirmis bi kadin canlandi gozumde okurken..
yok aslında özenedebilirsin hatta kıskanadabilirsin.. bunlar normal, insancıl duygular..
kaldı ki Ç.Şikel oğluna 1700 liralık ayakkabıyı alamıyor diye ağlaşırken hangimiz demiyoruz "üle o parayı kazanmak için 1 ay milletin kuytularında çıban çıkıyor, elalem o parayı ayakkabıya veriyor" diye.. bunun adı kıskanmak ya da özenmek değil daha ziyade yadırgamak belki de kınamak (belki başımıza gelir diye şeyediyoruz)
yani anladım ben seni
emin ol öyle de yazsam yine bu şekilde anlaşılırdı farklı bakmanızı dilerdim gerçektenBence sen kıskançlıktan yeterince sacmalamissin zaten.onların yaptığı tabiki doğru değil ama senin düşüncelerin ne kadar doğru acaba.3. Sahislara sadece sanane çık insanların özelinden denir.olayda garip olan senin kıskançlık duyguların tepkilerde zaten ne kadar haset biri olmana. Bizi bulmaz dicegine keşke benide boyle seven biri olsaydı die konu acsaydin zaten bizde senin kiskancligina yorum yapmazdik
evet cok uzucu..ya diyorum ya çok üzülüyorum yemin ederim çok üzülüyorum
Yeterli olmadı valla, ne biliyorsun adam özel hayatında ne yapıyor? Hiç kimse dışardan göründüğü gibi değildir.tüm hayatını bi Sunaya bağlamış desem yeterli olur herhalde
nemesis bende anladım seni gayet insancıl duygular bunlar. Ama Murat abim olsa salaksın salakkkk diye yırtınırdım valla
Yeterli olmadı valla, ne biliyorsun adam özel hayatında ne yapıyor? Hiç kimse dışardan göründüğü gibi değildir.
Onlar hallerinden memnun baksana, sen boşa kendini üzüyorsun. Beyin bedava, aldatılmak istemeyen basar tekmeyi.
Tüm bunlardan sana ne ki? Herkesin hayatı kendine. Kim kiminle ne yaşadıysa, ne yaşıyorsa kendi sorunu. 'onlar mutluysa ne ala' der çekilirim. 'vay ben hak ediyorum da, başkaları mutlu ama onlar hak etmiyor' diye dövünmenin anlamı ne?
İlk mesajında nedense murat abinle ilgili uzuldugune dair tek bir sözcük yok sunadan girdin murat dedin aldatma dedin finalide klasik namus davasıyla kapattin.aynen orası da öyle Suna istediği haltı yesin umrumda değil ama Murat abiyi kandırması benim canımı çok sıkıyor ya da ben kendimin başına gelebileceği bi durum için empati yaptım o yüzden bu kadar sinirlendim
Şöyle düşünün aynısını farklı açılardan siz yaşşıyorsunuz memnun mutlu olur musunuz? yazık gerçekten sevgi aşktan ölüp bitmek değil sevgi dürüstlüktür yazık ki siz çok yanlış anlamışsınız olayı ben kızın yaptıklarını bildiğimden utanıp abi dediğim adamın yüzüne bakamyoken sizin bunları yazmanız çok acı
İlk mesajında nedense murat abinle ilgili uzuldugune dair tek bir sözcük yok sunadan girdin murat dedin aldatma dedin nasıl finalide klasik namus davasıyla kapattin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?