- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.201
sağol canım AMİNN evet az kaldı haftaya bu saatlerde bebğim kucağımda olur İNŞALLAH BAKALIM :)günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar,
Sedacım hepbirlikte tek yürek olduk sana odaklandık inşallah en yakın zamanda tutacak bu bebek dualarımız seninle canım benim.
Tuba aynı duyguları bende yaşadım ve eminimki topikte bebek bekleyen birçok arkadaşımızda bu psikolojik durumlardan geçmiştir. Allah hertürlü hissi yaşatıp sonra nasibediyorki değerini çok daha iyi bilelim diye sanırım.
Burcu canıım çok sevindim küçük delikanlımız çıkmış hastaneden, hiç üzülme bebeklerin çoğu geçiriyor bu sarılığı. ama gördüğüm kadarıyla senin oğlan Betül ablasının yolundan geliyor, doğar doğmaz sarılık + gece uyumama + süt yetmemesi vs :)) bana önerdiğin duaları sırasıyla sana önericem ben galiba kuşum :))) kız okadarda dua ettim sana: Allahım burcunun bebeği inşallah mışıl mışıl uyuyan bir bebek olur diye. Ama dur şimdi daha dünyaya alışmaya çalışıyor yavrucak, belki zamanla normale döner inşallah. tani burda da hatırlatmak isterim ki; Betül 14 aylık ve dün gece yine ayaktaydık buda bir gerçek....
Buketcim valla kuş gibisin maşallah sana evi niye değiştirdiniz kuzum hadi hayırlı uğurlu olsun ayy ne zor olmuştur ya hem soğuk hem minik kuşla ilgilenip ev toplamak. şimdiden sonrada onları yerleştirmek ölüm yaa ALlah yardımcın olsun.
Tümayım listeyi birazdan normal sayfaya ekleyeceğim sen nasılsın gözlerin iyimi, ayşemiz nasıl, oyy yerim ben onun dümdüz fönlü gibi saçlarını yaa maşallah çok tatlı watsaptan görüyorum resmini.
Gülhancım numaramı özelden yazarım sana birazdan unutmam inşallah :)
Küçük Burcum inşallah işyerinde herşey düzene girmeye başlamıştır, ayy evdeki ve işyerindeki huzursuzlukta fenadır Allah merhamet ve kibarlık versin patronuna inşallah canım.
Gül anammmm 7 günün kaldı yaa maşallah valla bitirdin hamileliği helal olsun sana. minik prensesi çok merak ediyorum sağlıkla gelsin inşallah ve çok uslu bir bebek olur inşallah.
Bedriyecim Betülde aynı durumda ağzının içini göstermiyor ama galiba o da en arkadaki büyük dişleri çıkartmakla meşgul. Bende napim şu ünlü şurubumu kafama dikiyorum gece, onun verdiği sabır ve sakinlikle saatlerce uğraşıyorum cimcime ile...
Nazan nerde kızlar, Mesudem nerelerde, nazan en son bazı kişilere kırıldığını söylemişti o konu hakkında bilgisi olan varmı?
EL-MUHYİ
Can bağışlayan hayat ve sağlık veren manasına gelen bu ismi şerifi işlerin başarılı olması için her gün 68 kere zikretmek faydalı olacaktır.
Ya Muhyi ismini günde 68 defa zikreden kişinin kalbine iman ve irfan nuru dolarak, kötüye giren işleri varsa Allah ın izni ile düzelir. Ya Muhyi ismini halvet ve riyazet ile zikreden manevi sırlara erer. Yani inzivaya çekilerek az yemek az konuşma ve az uyuma halinde sürekli tekrar edenlerin manevi sırlara vakıf oldukları bildirilir. Hastalar bu ismi şerif ile şifa bulur. Nefsine hâkim olamayan kişilerin geceleri uyumadan önce bu ismi okumaları nefislerinin kendilerine riayet etmesini sağlarken bir ay boyunca her beş vakit namazın ardından bu ismi zikretmeye devam eden kişiler Allah’ın izni ile tüm hastalıklarından kurtulur.
Sevgili canım arkadaşlarım, esmaul hüsnayı açtım genel olarak gözden geçirirken bu ismi seçtim hepimiz için, aramızda işleri düzgün gitmeyen, kendisinin veya çocuğunun veya ailesinin sağlık sorunları olan, kötü giden hertürlü durumun iyiye gitmesini isteyen, birçoğumuzun belirttiği gibi duadan uzaklaşmaya meyil etmişlerimizin kalbindeki iman ve irfan nurunu yeniden canlandıracak bir dua bu inşallah.
Bu dua etkinliğimizi bu Cuma günü yani 16.01.2015 Cuma günü başlatacağım inşallah. Listede bulunmak isteyen kişiler;
· Hem bulunmak istediklerini, hemde kalplerinden geçen, etmemizi istediğiniz isteğinizi yazın, bende listeyi bu şekilde herkesin gönlüne göre dualarının isteklerinin yazılı olduğu şekilde hazırlayayım. Az kişi bile olsak, yani 3 kişi bile olsak dua etkinliğimizi inşallah artık ara vermeden sürekli güncel tutalım kızlar. Haydi Bismillah….
sedacım çok güzel bir konuya temas ettin dua listemiz de bitti, bu sefer şöyle yapacağım, isteyenler adını yazdırsın çünkü herkes müsait olamıyor kimseyi zor durumda bırakmak istemem, az kişi bile olsa bu dua etkinliğimiz ard arda sürsün bence, topiğimizin bebek bereketi sürsün, rabbim hiçbirimizi üzmesin herkesin gönündeki muratları versin hayırlısı ile inşallah.
canımsın sedacım, senide akliyorum ozaman, peki yanına ne yazayım kalbinden geçenleri bana yaz kuzum şimdiden oluşturuyorum çünkü unutmadan, cuma günü yayınlayacağım.Kesinlikle canım az kişi olsak da okuyalım bence vesile oluyor gerçekten ayrıca dua önerinde gerçekten güzel Esmaül hüsnadan en sevdiğimdir ayrım yapılmaz ama anlamı çok güzel. Hayırlı olsun inşallah ben listeye katılmayanlara da okurum Meralim mesela onlar okuma da olur hakkım helaldir.
senide ekledim bedriyem hemen.Canim yaseminimm Allah razi olsun can kusum hem eski listeyi eklemissin hemde yeni liste icin calisma yapiyorsun canim benim ben birazdan eski listeyi bitirip bagislayacagim kismetse yeni dua listesine de dahil olmak isterim adimin karsisina evimize bereket sevdiklerime saglik huzur hayirli isler.. dersen cok sevinirim. Betul unde bence azi disleri geliyor annesi yoksa bu kizlar bizim catlak degil ya geceleri ayakta duruyorlar hayirlisiyla tamamlasinlar ins incilerini..
Seda tuba k.burcu ben hayirlisiyla inaniyorum pespese gelicek bebek haberleriniz Cenabi Allah kafanizi en rahat tuttugunuz anlarda gondericek meleklerinizi.. ins guzel haberlerinizi almayi nasip edicek Allah
aaa süper bir bilgi yaa bende sorayım doktoruma bakim, ayyy hiçte arayasım yok varya nefretlik geldi hamilelik dönemimde herdakka görüşmekten doktorla :)))YASEMİN canım doktor bana ginera diye bir tane verdi omu kullanacam yasmin bana olmuyormus hiç cocugu olmuyanlara vermiyorlarmış yumurtalıkları tembelleştiriyor diye riske atamıyoruz dedi doktor bana yazdığı ilaçta 40 tl biraz tuzlu şimdi doğum hastanesindeki arkadaşa sordum rapor çıkartılıyormuş raporla ücretsiz kullanabiliyorsun bir sende bak istersen
ekledim canım benim, aynı durumdayım ve aynı durumdayız topikçek :))) zorlamanın ötesinde yani sınırlara dayanıyor insan, ben kendi halimden özetler geçeyim;Yssemin benide eklermisin erdemin gaz sancılarının azalması ve uykusunun düzene girmesi diye...
Kendime vakit ayırmak surda dursun yemek bile yapamaz oluyorum bazen zorluyor beni..
canımsın sedacım, senide akliyorum ozaman, peki yanına ne yazayım kalbinden geçenleri bana yaz kuzum şimdiden oluşturuyorum çünkü unutmadan, cuma günü yayınlayacağım.
şimdiden 6 kişi olduk, daha yükselir bu sayı Allahın izniyle. bende telefonu olanlara watsaptan yazdım. ordan da cevap verenler oluyor ekliyorum ben listeye
senide ekledim bedriyem hemen.
doğru diyosun yaa çatlakmı bu kızlar böyle gece yarısı avaz avaz bağırıp duruyorlar :))) bende hep içimden öyle diyorum , uyku arasında uyanınca insana sinir basıyor, yahu diyorum çocuk zaten sıkıntılı bir ağrısı sancısı var belliki, birde sen şefkatli davranmazsan ne hisseder yavrucak diyorum, üzülüyorum kızın haline okuyorum üflüyorum. sonra 2 saat sakinleştirdikten sonra, sallarken açıyorum telefonu candy crush oynuyorum şeker patlatma oyunu varya :))) napim gecenin bi yarısı yoksa vakit geçmiyor.
aaa süper bir bilgi yaa bende sorayım doktoruma bakim, ayyy hiçte arayasım yok varya nefretlik geldi hamilelik dönemimde herdakka görüşmekten doktorla :)))
ekledim canım benim, aynı durumdayım ve aynı durumdayız topikçek :))) zorlamanın ötesinde yani sınırlara dayanıyor insan, ben kendi halimden özetler geçeyim;
* betül uyuyunca terlikleri çıkarıyoruz, parkeler çıtırdamasın diye ses yapmayan yerlerden geçmek için atlaya zıplaya komik görüntüler oluşturuyoruz çoğu zaman eşimle :)
* betül uyuyunca mutfaktaki tüm işler duruyor, şöyleki açtığım dolap kapaklarını bile açık bırakıyorum hepsini sabah kapatıyorum topluca :)
* sabahları cimcime uyanmasın diye alt katımızda abim oturuyor, gidip tuvaletimi orda yapıyorum :)))))
* artık çikolata ve bisküvi gibi şeyleri anlamaya başladı, o görmesin diye çikoltalarımı yatak odasına girip, gelmesin diye kapıyı kilitleyip öyle yiyorum
* tuvalete zaten birlikte gidiyoruz o uyanıkken bana yapışık yaşadığı için, hadi çişim geldi diyorum o benden önce emekleyerek hızlı hızlı tuvalete girmiş oluyor :)))
Gülcüm ALlah kolaylığını verir inşallah , senin prenses gelince inşallah fatih emir çok uslu ve laftan sözden anlayan, kendi işlerini elinden geldiğince yapabilen bir çocuk olur. sende minik prensesinle rahat ilgilenirsin hayırlısı ile.
bu arada 11 kişi olduk devam....
AMİN canım haber veririm tabiki...watsaaptan yazarım cumartesi kntrol var zatebn sabah olsun diycem dra fatihteki gibi 1 gün kalıp çıkarım İNŞALLAH... İNŞALLAH gelebilirsende beklerim :)inşallah gülcüm inşallah kızın da böyle uslu olur, ama genelde biri uslu ise diğeri yaramaz olur derler, ve çevremdeki çoğu örnekte öyle ayy gözün korkmasın şimdi heee. gerçi korksada yapacak bişeyin kalmadı artık :) Allahım kolaylığını verir mutlaka canım benim. doğuma giderken doğum olunca mutlaka haberim olsun, hastaneye gelmeyi çok istiyorum bir mani olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?