- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.521
tümaycım canım cok gecmiş olsun b12 eksikliği kötü ya rabbim şifa versin ben bir ara arastırdım epey etkiliyor rabbim şafi ismiyle ayse ye şifa versin sağlık versin amin.Selam canlarim.
Ben Ayse ye bir yas testi yaptirdim kan tahlili vitamin degerlerine bakildi B12 si cok dusuk cikti.D vitamin degerleri dusuk cikti moralim cok bozuldu.Ayse ek gida cokaz yiyor hep memede cevremde herkes emzir meyi birak yemek yesin diyorlar esimde ayni dusuncede ne yapicagimi sasirdim.
Aysenin tirnaklari kiriliyordu tirnak etleri soyuluyordu cok agladigi zaman tikaniyordu ve kagit buldugu an yiyordu bilginiz olsun
Amin canimtümaycım canım cok gecmiş olsun b12 eksikliği kötü ya rabbim şifa versin ben bir ara arastırdım epey etkiliyor rabbim şafi ismiyle ayse ye şifa versin sağlık versin amin.
Canim bunlarin hepsini hatta daha fazlasini yapiyorum yedigi iki kasik hemen bana yapisiyor gogsumu acmaya calisiyor iki yanagimdab tutup seviyor sirf meme vereyim diye sut olmasada emmek istiyorayyyyy buketttt ALlah senin iyiliğini versin emi ayy şoktayım yaaa,bukadarmı süpriz olur yaa.
Allahım tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah. ayyy herkes ikinciyi yapıyor. Allahım sen beni koru :))) ikinci bir betül vakası beni bozar :)))) ALlahım isteyen herkeslere nasibetsin sağlıklı uslu uyuyan yemek yiyen hasta olmayan 4-4 lük çocuklar inşallah.
Buketim süper bir haber çok sevindim yağmura arkadaş olur valla
Tümayım canımmm ALlah şifa versin inşallah kısa zamanda bütün değerler yerine gelir. Çok şükr çaresiz birşey değil. ayşe 1 yaşına gelmiş artık hakkaten yemek yesin yani, betül 6 aylıktı başlattım ben korkumdan, aman sonradan yemez filan diye. sende sevdiği gıdalardan vere vere başla biran evvel canım. meyveyi filan eminim çok sever. muzla elmayı blendırla veya armutu filan. yoğurt çorbası yap unlu yumurtalı filan onuda büyük ihtimal sever. tereyağ ile unu kavur yoğurtlada 1 yumurtayı çırp birazda su, kat içine kaynayınca kapat. azıcık pul biber azıcık nane ve tuz koy tamamdır. bak memeyi nasıl unutacak inşallah.
oyy maşallah sana şükürler olsun canım hamilelikte yarıyı geçmişsin. ALlah sağlıkla kolaylıkla ve hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah canım arkadaşım.
Yeni yaşın sana dünyanın en güzel hediyesini getirecek zaten, ondan daha yüksek ve daha önemli bir dilek aklıma gelmiyor :) öncelikle minik kuşun sağlıkla, tam vaktinde, kolayca dünyaya gelsin inşallah. sende artık 3 kişilik ailenle huzurlu mutlu sağlıklı maddi ve manevi rahatlıklar içinde uzun yıllar yaşa canım benim.:)
canim benim tekrar dogum gunun kutlu olsun rabbim evlatlarinla nice uzun saglikli omurler nasip etsin, cok şükür hamileliginin çoğu gitmis azi kalmis suan senin icin zor olsada tadini cikar bu guzel anın birde soyledin mi hatırlamıyorum senin bebeklerin cinsiyetleri neydi
yasemin 3 degil 4 kişilik aile
Bukeett çok teşekkür ederiiimmmm....AMİİİNNN....meral doğum günü kutlu olsun.Allah evlatlarınla sağlıklı bi hayat versin..
KIZLAR GEBELİK TESTİ YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI..BU NEDEMEKTİR BİRİ BANA AÇIKLASIN:))
Amannn Buket canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahKIZLAR GEBELİK TESTİ YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI..BU NEDEMEKTİR BİRİ BANA AÇIKLASIN:))
Buket cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :))
anam buket hadi topiğimizin ikinci melege gebe sen mi olacaksın ayy gözün aydın çook sevindim
ayyyyy buketttt ALlah senin iyiliğini versin emi ayy şoktayım yaaa,bukadarmı süpriz olur yaa.
Allahım tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah. ayyy herkes ikinciyi yapıyor. Allahım sen beni koru :))) ikinci bir betül vakası beni bozar :)))) ALlahım isteyen herkeslere nasibetsin sağlıklı uslu uyuyan yemek yiyen hasta olmayan 4-4 lük çocuklar inşallah.
Buketim süper bir haber çok sevindim yağmura arkadaş olur valla
Tümayım canımmm ALlah şifa versin inşallah kısa zamanda bütün değerler yerine gelir. Çok şükr çaresiz birşey değil. ayşe 1 yaşına gelmiş artık hakkaten yemek yesin yani, betül 6 aylıktı başlattım ben korkumdan, aman sonradan yemez filan diye. sende sevdiği gıdalardan vere vere başla biran evvel canım. meyveyi filan eminim çok sever. muzla elmayı blendırla veya armutu filan. yoğurt çorbası yap unlu yumurtalı filan onuda büyük ihtimal sever. tereyağ ile unu kavur yoğurtlada 1 yumurtayı çırp birazda su, kat içine kaynayınca kapat. azıcık pul biber azıcık nane ve tuz koy tamamdır. bak memeyi nasıl unutacak inşallah.
ALLAH razı olsun Yaseminim...Bu arada güzel kızına RABBİM şifalar versin İNŞALLAH...Okudum çok üzüldüm...Senin o yüreğinden kopan annelik duygularını yerim..Nasıl içten nasıl samimi.....
Özlemiiimm canım benim tekrar teşekkür ederim...Ben de hatırlamıyorum söyledim mi ama benim yavruların ikisi de erkek...
Bukeett çok teşekkür ederiiimmmm....AMİİİNNN....
Şok şok şok flaş flaş flaş....en az ilk haberin kadar sürprizlisin...ALLAH ım sen ne büyüksün...Senin adına çok sevindim...RABBİM bu süreci sağlıkla tamamlayabilmeni nasip etsin...
Amannn Buket canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahçok sürpriz oldu kuzu böyle bi düşünce varmiydi kaza mı ? Amannn ne olursa olsun süper Yağmura kardeş geliyo..
Kızlar meraba herkeslere
Yasom canım çok geçmiş olsun kuzucugun hemencecik iyilessin inşallah
Benim kuzular da hastalar öksürük hapsirik burunlari akıyor ve ikiside
Canlarım bende geçen hafta zor bi hafta geçirdim çocuklar hastaydi üstelik bide hastalanamadim ve hamileyim die ödüm koptu ama sonra hastalandim da rahatladım çok stresliydi yani :)
Tümaycım, ayyyy kıyamam yaa senin konunu istiyor demekki, ama artık azıcık kıymak gerekiyo onun iyiliği için. sütten yeterli besin kaynaklarını alamıyor haliyle artık büyüdü abla oldu 1 yaşında :) sen internetten bol bol araştır mutlaka yemeğe alıştırmanın kolay yolları vardır, tecrübeli annelerin paylaşımları çok faydalı oluyor.
Meralimmmmmm minik kuzuların tatlı annesi hoşgeldin. çok teşekkür ederim canım benim. betül yavaş yavaş atlatıyor inşallah, öksürük filan devam ediyor ama tabi o geçen haftaki gibi beni ağlatacak kadar değil hamdolsun.
sen hele bi anne olda bak, senin annelik duygularında nasıl 100 kat daha kabaracak, canından daha önemli 2 can çıkacak piyasaya, Allahın verdiği en güzel duyguları sen x2 olarak yaşayacaksın. inşallah sakin uslu ve uyuyan bebekler olurlar hayırlısı ile. sana edebileceğim ennnnnn güzellllll dua budur bence :)))
Buketim yani diyorsunki şuanda üzerinize ceket atılsa hamile kalırsınız aman dikkat :))) Rabbim herşeyin en iyisini bilir, en hayırlısını verir. bakabilecek ve isteyen arkadaşlarıma ALlah nasibetsin. aminnn.
Aslııı üstün annelik belgesi hazırlayacağım sana da bir boş vakit bulamıyorum inanki. Maşallah sana yaa işin zor ama ALlahım sana güç kuvvet versin. ayy ikiside hasta olduysa işin 4 katı zor, ALlahım hemencicik şifa verir inşallah. aman onlar hasta olmasın, insanın şaftı kayıyor. ve eline beline hakim ol aman aman bir çocuk daha gelirse bu iki afacanın üstüne, seni buralarda artık hiç göremeyiz...
Ayyy Yasom sen benim halimi bi görsen eridim bittim çocuklar ev is çamaşır bide bunların harici haftada en az 2 gün yemekli misafirim oluyo anlamadim misafir bolluğu yaşıyorumaman napim Yaso ya en azından geceleri uyusam çok iyi olacak ama efe hiç izin vermiyor dislerimiz daha çıkmadı nasıl fenalar ayyy bak yine doldurdum napim ya şikayet değil halime binlerce kez şükürler olsun kuzularim iyi olsunda napalım :)
buket kan tahlili sonucun çıktı mı?
sağol canikom darısı başına inşBukeeet hamile misin kız maşallahhh.. Hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin. İlkini nasıl yapıcam diye düşünürken ikinci geliyor bak. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gülüm çok sevindim..
Yasom kızcağızın hasta olmuş geçmişler olsun kıyamam antibiyotik iyi gelir inşallah mecbur kalınca vereceksin ne yapacasın bitene kadar devam et yasom Allah acil şifalar versin
buket yine sen ev taşımıştın değil mi.bak seni uyarmıştım ve sonuç mutlu son
hayir canim soylememistin sanirim belkide ben unuttum masallah ikitane pasa geliyor demek ama senin tombul yanakli bi kizin olmali ikinci gebeliğe insallahÖzlemiiimm canım benim tekrar teşekkür ederim...Ben de hatırlamıyorum söyledim mi ama benim yavruların ikisi de erkek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?