Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tümaycım canım cok gecmiş olsun b12 eksikliği kötü ya rabbim şifa versin ben bir ara arastırdım epey etkiliyor rabbim şafi ismiyle ayse ye şifa versin sağlık versin amin.

ayyyyy buketttt ALlah senin iyiliğini versin emi ayy şoktayım yaaa,bukadarmı süpriz olur yaa.
Allahım tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah. ayyy herkes ikinciyi yapıyor. Allahım sen beni koru :))) ikinci bir betül vakası beni bozar :)))) ALlahım isteyen herkeslere nasibetsin sağlıklı uslu uyuyan yemek yiyen hasta olmayan 4-4 lük çocuklar inşallah.
Buketim süper bir haber çok sevindim yağmura arkadaş olur valla

Tümayım canımmm ALlah şifa versin inşallah kısa zamanda bütün değerler yerine gelir. Çok şükr çaresiz birşey değil. ayşe 1 yaşına gelmiş artık hakkaten yemek yesin yani, betül 6 aylıktı başlattım ben korkumdan, aman sonradan yemez filan diye. sende sevdiği gıdalardan vere vere başla biran evvel canım. meyveyi filan eminim çok sever. muzla elmayı blendırla veya armutu filan. yoğurt çorbası yap unlu yumurtalı filan onuda büyük ihtimal sever. tereyağ ile unu kavur yoğurtlada 1 yumurtayı çırp birazda su, kat içine kaynayınca kapat. azıcık pul biber azıcık nane ve tuz koy tamamdır. bak memeyi nasıl unutacak inşallah.

tümaycım canım cok gecmiş olsun b12 eksikliği kötü ya rabbim şifa versin ben bir ara arastırdım epey etkiliyor rabbim şafi ismiyle ayse ye şifa versin sağlık versin amin.
Amin canim
Canim bunlarin hepsini hatta daha fazlasini yapiyorum yedigi iki kasik hemen bana yapisiyor gogsumu acmaya calisiyor iki yanagimdab tutup seviyor sirf meme vereyim diye sut olmasada emmek istiyor

ALLAH razı olsun Yaseminim...Bu arada güzel kızına RABBİM şifalar versin İNŞALLAH...Okudum çok üzüldüm...Senin o yüreğinden kopan annelik duygularını yerim..Nasıl içten nasıl samimi.....

Özlemiiimm canım benim tekrar teşekkür ederim...Ben de hatırlamıyorum söyledim mi ama benim yavruların ikisi de erkek...

meral doğum günü kutlu olsun.Allah evlatlarınla sağlıklı bi hayat versin..
Bukeett çok teşekkür ederiiimmmm....AMİİİNNN....
KIZLAR GEBELİK TESTİ YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI..BU NEDEMEKTİR BİRİ BANA AÇIKLASIN:))

Şok şok şok flaş flaş flaş....en az ilk haberin kadar sürprizlisin...ALLAH ım sen ne büyüksün...Senin adına çok sevindim...RABBİM bu süreci sağlıkla tamamlayabilmeni nasip etsin...

KIZLAR GEBELİK TESTİ YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI..BU NEDEMEKTİR BİRİ BANA AÇIKLASIN:))
Amannn Buket canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah çok sürpriz oldu kuzu böyle bi düşünce varmiydi kaza mı ? Amannn ne olursa olsun süper Yağmura kardeş geliyo..

Buket cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :))

anam buket hadi topiğimizin ikinci melege gebe sen mi olacaksın ayy gözün aydın çook sevindim

Amannn Buket canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah çok sürpriz oldu kuzu böyle bi düşünce varmiydi kaza mı ? Amannn ne olursa olsun süper Yağmura kardeş geliyo..

KIZLA R ÇOK SAĞOLUN.. ŞAHSIM GEBE KALMAK HUSUSUNDA KUSURLU VE SIKINTILI OLDUĞUNDAN KAMUYA BU AÇIKLAMAYI YAPMAYI BORLU BİLİYORUM..BEN YAĞMURDAN SONRA CİNSEL ANLAMDA ÇÖKMÜŞ BİR KİŞİLİKTİM..ZATEN GEYİKLERİNİ YAPIYODUK İKTİDARSIZ OLDUK DİYE.. TOPLASAN BİR ELİNİ GEÇMEYEN BERABERLİKLERDEN YALNIZCA VE YALNIZCA VE YALNIZCA BİR SEFERDE TEK KEREDE KORUNMADIM.. ONDADA HEMEN KALKTIM YIKANDIM FELAN AMA SONUÇ NİHAYETİNDE BU ..KAN TESTİ VERMEYE GİTTİM..İKİNDİYE SONUÇ ÇIKAR..MEVLAM GÖRELİM NEYLER..NEYLERSE GÜZEL EYLER

Kızlar meraba herkeslere
Yasom canım çok geçmiş olsun kuzucugun hemencecik iyilessin inşallah
Benim kuzular da hastalar öksürük hapsirik burunlari akıyor ve ikiside
Canlarım bende geçen hafta zor bi hafta geçirdim çocuklar hastaydi üstelik bide hastalanamadim ve hamileyim die ödüm koptu ama sonra hastalandim da rahatladım çok stresliydi yani :)

asıl senin ödün kopar demi hamilemiyim diyee.. ayy ayy..dikkat kızlar dikkat...demekki doğurduktan sonra musluklar açık kalıyo:))

Tümaycım, ayyyy kıyamam yaa senin konunu istiyor demekki, ama artık azıcık kıymak gerekiyo onun iyiliği için. sütten yeterli besin kaynaklarını alamıyor haliyle artık büyüdü abla oldu 1 yaşında :) sen internetten bol bol araştır mutlaka yemeğe alıştırmanın kolay yolları vardır, tecrübeli annelerin paylaşımları çok faydalı oluyor.

Meralimmmmmm minik kuzuların tatlı annesi hoşgeldin. çok teşekkür ederim canım benim. betül yavaş yavaş atlatıyor inşallah, öksürük filan devam ediyor ama tabi o geçen haftaki gibi beni ağlatacak kadar değil hamdolsun.
sen hele bi anne olda bak, senin annelik duygularında nasıl 100 kat daha kabaracak, canından daha önemli 2 can çıkacak piyasaya, Allahın verdiği en güzel duyguları sen x2 olarak yaşayacaksın. inşallah sakin uslu ve uyuyan bebekler olurlar hayırlısı ile. sana edebileceğim ennnnnn güzellllll dua budur bence :)))

Buketim yani diyorsunki şuanda üzerinize ceket atılsa hamile kalırsınız aman dikkat :))) Rabbim herşeyin en iyisini bilir, en hayırlısını verir. bakabilecek ve isteyen arkadaşlarıma ALlah nasibetsin. aminnn.

Aslııı üstün annelik belgesi hazırlayacağım sana da bir boş vakit bulamıyorum inanki. Maşallah sana yaa işin zor ama ALlahım sana güç kuvvet versin. ayy ikiside hasta olduysa işin 4 katı zor, ALlahım hemencicik şifa verir inşallah. aman onlar hasta olmasın, insanın şaftı kayıyor. ve eline beline hakim ol aman aman bir çocuk daha gelirse bu iki afacanın üstüne, seni buralarda artık hiç göremeyiz...

BU ÖZET MAİLİNDE ARKADAŞLAR HAKKINDA YAZDIĞIN HERŞEYE KATILIYORUM...
TEMBEL BUKET:))

Ayyy Yasom sen benim halimi bi görsen eridim bittim çocuklar ev is çamaşır bide bunların harici haftada en az 2 gün yemekli misafirim oluyo anlamadim misafir bolluğu yaşıyorum aman napim Yaso ya en azından geceleri uyusam çok iyi olacak ama efe hiç izin vermiyor dislerimiz daha çıkmadı nasıl fenalar ayyy bak yine doldurdum napim ya şikayet değil halime binlerce kez şükürler olsun kuzularim iyi olsunda napalım :)

Bukeeet hamile misin kız maşallahhh.. Hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin. İlkini nasıl yapıcam diye düşünürken ikinci geliyor bak. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gülüm çok sevindim..

Yasom kızcağızın hasta olmuş geçmişler olsun kıyamam antibiyotik iyi gelir inşallah mecbur kalınca vereceksin ne yapacasın bitene kadar devam et yasom Allah acil şifalar versin

Kızlaar gelelim bana. Ben geçen ay biliyorsunuz ki reglimi 40 küsür günde olmuştum o da ilaçla. O ay ben kilo vermiştim ki sınırda olduğumdan bir kilo bile versem farkediyor neyse bu ay iyi yedi galiba 2 kiloya yakın kilo aldım veee reglim 30. günümde c.tesi günü oldum zaten göğüslerim acımaya başlamıştı ama daha var diyordum 33. gün oluyordum en erken ve şaşırdım ayrıca çok sevindim. Demek kilo almam ve korumam lazım ancak ne yazık ki sabah uyanamıyorum kahvaltı etmiyorum akşamları eşim kilo almasın diye pilav makarna yapmıyorum, bir öğün yemesem kilo veriyorum ancak azmettim kilo almaya devam edicem yemeye çalışıcam. Bu arada annem bir arkadaşı var çok iyi fal bakar ona fal baktırmış gittiğinde çok yakınından hamilelik haberi ar demiş, sonra bir de içip nete koyuluyor ya resmi yorumluyorlar çıkıyorumuş hep oray da başka kahve falı koymuş onda da çok yakın birinden çok yakında gebelik haberi demiş. Ben ancak tüp bebekle olacağını bildiğimden eh bişey kalmadı zaten dedim anneme hem belki ben değilimdir dedim. Kısmet bakalım.

ah ah sanki sen çocuğun olmadan önce farklıydın..y,ne hep misafirin vardı..azalt canım biraz kusura bakmasınlar..

buket kan tahlili sonucun çıktı mı?

çıktı.. 80650--7-8 haftalık

sağol canikom darısı başına inş

buket yine sen ev taşımıştın değil mi.bak seni uyarmıştım ve sonuç mutlu son

ay evet aynen yine taşınmıştım..tam da taşına aşamasıydı işte ev topluyodum..:)) ay çok komik..taşınma bebekler,i

Özlemiiimm canım benim tekrar teşekkür ederim...Ben de hatırlamıyorum söyledim mi ama benim yavruların ikisi de erkek...
hayir canim soylememistin sanirim belkide ben unuttum masallah ikitane pasa geliyor demek ama senin tombul yanakli bi kizin olmali ikinci gebeliğe insallah

Bukeeeet gozun aydin canim cok sevindim darisi bize diyeceğim ama ilk zamanlar zor oluyor cesaret edebilirmiyim bilmiyorum, zaten bora dogdu dogali bir kez icraat oldu ama sen beni cok sasirttin bu konudan muzdariptin bu arada ben daha dun adet oldum dogumdan sonra, boraya kardes yapabiliriz diye esime takiliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…