Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcum evet devlet hastaneleri cok kalabalık bide normal rutin kontrol yapmaz herhalde akadaslarimin bebeklerini goturdugu bi klinik var 2.gebelikte oraya gidiyordum oda 150 tl sanirim kadin Herseyini takip ediyo cocugu biliyor tanıyor ama düşünüyorum gerek varmi anamiz bizi oylemi buyuttu
canim biz kalca usg sini 3.ayda cektirmistik henüz erken degilmi
aglama olayina gelince bilirim onu bizimkide aglardi ben susturamazdim annem yada esim sustururdu o agladikça ben gerilirdim anneme kizardim etraftaki insanlara sinir olur onlari bogasim gelirdi evde teksem susturamiyorum diye annemi arar cagirirdim insan o aglayinca ne kadar caresiz olduğunu görüyor elinden bisey gelmiyor gelmedikce stres oluyorsun ama geçiyor o kadar aglamiyor aglasada artik sen susturabiliyorsun

canim cok cok gecmis olsun atlatamadi bir türlü yavrucak ben kac kez antibiyotik kullandim daha cok hasta olmasindansa mecbur kullanıyorsun yapacak bisey yok yeterki iyilessin, bu arada turp olayini asmissin peynir pekmez nerden cikti hic duymadim ben onlari

tabi yaa ben profosor oldum :))) internetten araştırdım hani zahide ile yetiş hayata programı vardı ya, oraya bir çocuk dr u çıkıyordu, hayri gözlükgiller, o tarifini vermiş, bende onun tarifinin aynısını yaptım :) dün akşam betül antibiyotik içtikten sonra sanki daha rahatladı, inşallah geçici bir rahatlık değildir, gerçekten geçiyordur hastalığı.

Hahaa sana o mesaji yazarken aklimdan gecti acaba hayri gozlukgillerin buna uygun tarifi varmidir diye dusundum biliyorum o adami zahideye çıkıyo dogal tarifler falan veriyo

ay çok geçmiş olsun..sen elinden geleni yapmışsın içini ferah tut..düzelir inşallah.ççç

canım yasemincim rabbim betüle şifa versin bu kullandığın ilaçlar şifa olsun bir an önce atlatsın
aminn canım benim Allah razı olsun. sizin durumlar nasıl eşinle?
Hahaa sana o mesaji yazarken aklimdan gecti acaba hayri gozlukgillerin buna uygun tarifi varmidir diye dusundum biliyorum o adami zahideye çıkıyo dogal tarifler falan veriyo
aferim demekki kafalarımız aynı çalışıyor senle kuşum :)
ay çok geçmiş olsun..sen elinden geleni yapmışsın içini ferah tut..düzelir inşallah.ççç
inşallah canım yaa çok stres üzüntü yaptım bu hafta ömrümden ömür gitti, ALlah korusun bronşit olupta ömür boyu onun sıkıntısını çeksin istemedim, inşallah Allahın izniyle böyle atlatıp geçirsin. gerçi bende bikere bronşit olmuştum ama birdaha olmadım çokşükür, niye bukadar korktuysam bronşitten artık bilemedim :)

aminn canım benim Allah razı olsun. sizin durumlar nasıl eşinle?
canım bizde durumlar daha iyi çok şükür galiba benim kullandığım doğum kontrol hapından kaynaklanıyordu onu değiştim her şey daha iyi oldu kullandığım hap çok stres ve bunalım yapıyordu o kadar sıkıntı yapıyordu ki bir ara kendimi pencereyi açıp aşağı atmak istedim sonra adet oldum iki gün ilacı kullanamadım baktım çok sakinim rahatım bende hemen yasmin aldım ona başladım.

bende ilk baş diane 35 içtim ama o baş ağrısı yaptım. sonra yasmin e başladım geçti şükür. ama ne kullanırsan kullan adet olmaya birkaç gün kala insan gergin oluyor bu bir gerçek, bişeye takıyor insan nedense. ne biçim bir hormonal durumsa artık . zavallaı erkekler bizi hiçbir zaman anlayamayacak bu hormonal duygu değişimlerimizden dolayı

Burcu bu doğum kontrol haplarından birisi sana kesinlikle yasakti sanirim onu kullanmiyorsun değilmi bide kullanmak zorundamisin kullanmasan ne oluyor

Burcu bu doğum kontrol haplarından birisi sana kesinlikle yasakti sanirim onu kullanmiyorsun değilmi bide kullanmak zorundamisin kullanmasan ne oluyor
özlemcim kan pıhtılaşmasından dolayı buradaki doktorlar bırakmıyorlardı ankaradaki doktor kan pıhtılaşman yok dedi bu zamana kadar o igneleri boşuna vurmuşsun dedi onun için kullanabiliyorum artık canım benim korunmam mecburi eşim korunsa bile doktor sende korunacaksın dedi artık hamile kalmanı riske atamayız dedi.

Arkadaslar selamlar
Yasemin canim benim cok gecmis olsun,betul melegimiz hasta olmus saglik ocaginda ki drlar hemen antibiyotik yaziyorlar diye dusunuyorum ben sen icini ferah tut ilaclarinizi duzenli kullaninca hele de antibiyotigi baslayinca bitene kadar kullanmak gerekiyormus bence faydali olucaktir ins hastaneye gidip hava vermeye falan hic geregi kalmiyacaktir. Elif de gecen haftalarda cok hasta olmustu hiriltisi kac mt oteden duyuluyordu inan dr oksuruk surubu verdi kullandim hic faydasi olmadigini gorunce kestim surubu peditusu hic onermiyorlarmis bu arada yasemin ben zerdecalla bali karistirip sabah aksam cay kasigiyla yedirdim.. sicak havlu yapip gogsunu sirtini zeytinyaglayip sicak havlu kapadim ve ketila sicak su koyup elifi kucagima alip buharina tuttum sifa niyetine ins..

Ozlem ben elifi 8 aylik olana dek hep ayni dra goturdum ozel olsun devlet olsun ayni dr tanisa iyi sanki bence annelerimiz zamaninda haklisin boyle duzenli dr kontrolleri yok ama o zamanlarki kosullarla su anki kosullarda bir degil bence hastaliklarda bizler kizamik su cicegi gibi hast gecirirken elif 6.hastalik el ayak hastaligi vs gecirdi Allah beterinden korusun cok uzattim ama ben faydasini gordum ama 8 aylikken biraktik 2ayda bire cektik ucret de sanirim sormussun 100 tl veriyoruz biz.. simdilrde hasta olursa gidiyoruz ve ozel asilarini orada yaptiriyoruz.

Yasemin birde terayagina pekmezi bende iki kez yaptim ve her ikisinde de kusmayan elif kustu bence agir geliyor. 15 gun hoc birsey yemedi ama emiyor ya o da sadece tek meme ondan ne emerse o oldu dr sivi alsin yeterli dedi kek yaptim cay vermedigim halde cay icirdim cubuk kraker bir de aklima gelenler ins gecer bor an once bir de meyve yiyebiliyor mu mesela nar cok faydaliymis yerse portakal muz elma ins birinden birini yer

canim tesekkur ederim aciklaman icin

Bedriyecimm canım hoşgeldin. Bizim sağlık ocağındaki dr ilaç yazma düşmanı. Onun için ona güveniyorum. Son çare olmadıktan sonra kadını kesssen yine yazmaz :) hakkaten tereyağ pekmez ağır geldi demekki kustu doğru dedin yaa. Yafa öbür türlü düşünürsek kusup balgam atmasına vesile oldu da diyebiliriz:)
Hava vermedim antibiyotik ten sonra sanırım pek gerek kalmadı gibi inşallah.
Allah hepinizden razı olsun dualarınız ve fikirleriniz ve paylsşımlarınız ile destek buldum moral bbuldum.
Allahım düşmanımın bile çocuğunu hasta etmesin. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. İnsanın kendi canından daha değerli tek varlık o.

Selam canlarim.
Ben Ayse ye bir yas testi yaptirdim kan tahlili vitamin degerlerine bakildi B12 si cok dusuk cikti.D vitamin degerleri dusuk cikti moralim cok bozuldu.Ayse ek gida cokaz yiyor hep memede cevremde herkes emzir meyi birak yemek yesin diyorlar esimde ayni dusuncede ne yapicagimi sasirdim.
Aysenin tirnaklari kiriliyordu tirnak etleri soyuluyordu cok agladigi zaman tikaniyordu ve kagit buldugu an yiyordu bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…