Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bukeeeeeet kız masallah sana Raabbim hayirli saglikli tombik uslu bi erkek evlat nasip etsin, kolaylikla dünyaya gelsin, yağmur'a hamile oldugunu söyledigin gün aklima geldi hey yaradan...

Asli canim Allah kolaylik versin ikizlere de sağlik versin ,alma şu misafirleri, ee bi sürü yabanci adam geliyor eve sonrada bebekleri hasta ediyorlar, ayrica lutfen korun sakin hamile kalma :)

Seda masallah sana bu ay adetin cok zamanli olmus, sen fallari bosver, Allahim bu sene sana evlat verecek hayirlisiyla

Tumay canim cok gecmis olsun,çözümü neyse hemen yap zorla yedir gerekirse Allahim kolaylik versin

Canlarim gecmisi tam okuyamnadim atladigim unuttugum kisiler vardir elbette

Gelelim bana annem gitti bugun anneligimin ilk gunu korktugum kadar zor olmadi, eren aksam oldumu cok agliyor, nedenini bilmiyorum üzülüyorum ama elden bisey gelmeiyor aglaya aglaya gece bir gibi uyuyor ve gelelim halvet isine,bizim halvet icin en uygun zamanimiz gece 4_6 arasi :))) yani benim dukkan kapali ,öptüm sizi

Günaydın arkadaşlar ayyyy buketin hamilelik haberinden sonra ben dün eve gittim bir baktımki ben 1 haftadır doğum kontrol hapımı içmeyi unutmuşum!!!!! ben ne manyağım yaa bukadarmı salaklık olur. Allahım korumuş benide halvet malvet olmadı şükürler olsun... bende kızıyordum eşime içimden, yahu sevgililer gününde de uyunurmu diye:)) ama işte herşeyde bir hayır varmış. ayyy varya kızlar hiççççç büyük konuşmamak veya yanlış konuşmamak lazım, benim ikinci bebeği nekadar istemediğimi biliyorsunuz, ama gördüğünüz gibi 1 haftadır hiççç haberim yok kendimden, Allahım korusun olsa olurdu yani !!! betül hasta diye aklımın başımdan nekadar gittiğini anlayın:) ama bundan sonra telefonuma ajandama heryerime alarm kurucam. ben tedbirimi alayım tabiki takdir Allahın.
Rabbim önce sedoşuma burcuma tubama ve isteyen herkese nasibetsin inşallah.

Sedacım çok güzel haberlerle gelmişsin çokkk sevindim, herşey yoluna giriyor inşallah yavaş yavaş canım.
Bedriyem ALlaha şükürler olsun betüşüm daha iyiye gidiyor maşallah, elif hanımefendimiz nasıllar :)
Burcu canım işte geceye yakın ağlayan çocuklar kolik oluyor gaz sancısıdır büyük ihtimal veya huysuzluk. Betülde öyleydi, benim gözüm bütün gün saatte olurdu akşam olsada uyusa şu kız artık diye. Allah yardımcın olsun (
Özlemm canım benim seninde ikinci bebek isteğin gelmeye başlamış gördüğüm kadarıyla, bak fazla kaşınma, kocan halvetsiz günlerin patlamasını bi yaşarsa üçüz çocuğun olur :))

ya kızım anlattımya topalsan 5 kere yaptık birinde korunmadık..yasonun dediği gibi adam halvetsiz günlerin patlamasını yaşadı:))patladı gitti..yambucuma kaydeş geliyooo. bu gün dörtde doktor randevum var..

ya kızım anlattımya topalsan 5 kere yaptık birinde korunmadık..yasonun dediği gibi adam halvetsiz günlerin patlamasını yaşadı:))patladı gitti..yambucuma kaydeş geliyooo. bu gün dörtde doktor randevum var..
buketcim biraz daha test yapmadan bekleseydin direkt cinsiyetini öğrenirdiniz kontrolde

buket kız valla cabbar kadınsın he helal olsun sana ve güle, ikinci çocuk haberleri sanırım çoğalacak git gide, Allahım sen beni koru, yaa spiral taktırdım vucudum kabul etmedi, bu d.kontrol hapıda böyle unutma durumlarında hiç emniyetli değil. diğer kondom meselesinide ben sevmiyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin diyelim. büyük konuşmayalım tabikide.
ama varya buket helal olsun sana kız afferim bu yaşta 2 çocuk annesi kariyerli bariyerli bir kadın olucan helal kuzu.

VER GAZI VER GAZI..NASIL BAKILACAK DİYE KORKMUYOMMU SANIYOSUN..İKİSİ ÇIKACAK İŞTE BİR ARADA..

selam kızlar pek fırsat bulup giremiyorum bugün bi bakıym dedimmm BUKETTTT hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al kuzucuğunu :)))

bana gelince koşturuyorum yerine göre kıçım yer görmüyor diyebilirim ama öyle böyle bugün 30 gün oldu perşembe 1 ay olcak ve aşımız var BUKET sağlıkla gelsinde sen de koştur kuşum güzel koşturmaca biraz yorucuda olsa :)))

Allah kolaylık versin canım, benim tek çocukla yer görmediğine göre seninki uçuyordur bence :)))))
Maşllah minik prensesimize yaa doğdu da büyüyor baksana şükürler olsun. ayyy havada tam buz gibi lapa lapa kar, bugün yarın ful kar olacakmış istanbul. inşallah perşembeye hava yumuşar. bu soğukta üşütme minik kuşu bari, olmadı haftaya götürürsün, sağlık ocağını arayıp sorarsın.
ayy birde ben avcılarda oturuken sağlık ocağındakiler eve geliyordu, sık sık telefonla arayıp sorarlardı filan. taşınınca burdakiler hiç öyle bişey yapmıyor, aslında demekki oraya gelemeyenler için eve gitme kuralları var ama tabi kim uyguluyor??? annelere bebeklere eziyet olsun diye hiç öyle bir prosedürden haberdar etmiyor bizi sağlık ocakları... e haliyle kazandıkları parada bence tam olarak helal olmuyor.

şimdi seninkilerin arası kaç yaş oldu gül??

canim o istek henuz gelmedi hic olmazsa bora 1 yasina girsin diye dusunuyorum ee zor olsada fazla uzatmamak lazım yas olmus 31 bakalim isteyince hemen olacakmi borayi 3 senede anca aldik kucagimiza, annem ikinciyi hemen yap benim sagligim yerindeyken bakayim diyor benim bazen kafam bozuluyor biseylere cik isten kendin bak cocuguna diyorum falaaan filaaan bazen boraya bakamadigimi dusunuyorum 3 cocuk olursa sanirim altindan kalkamam

bukeeet ben hamileligi cok sevmistim ne guzel simdi tekrar kontrollere gideceksin bebisini goreceksin orda keske yagmur anlayabilecek kadar buyuk olsaydi oda kontrollere seninle gelir kardesini gorurdu

özlemmmm anammmm Allahmı söyletti kız 3 çocuk yazmışsın, 1 çocuktan 3 e nasıl çıktın anacım. ikiz demekki bundan sonraki ben sana diyim
o kafa bozulma mevzusu banada oluyor, geçen hafta betül hastayken işte oturdum ağladım "sen ne biçim annesin, çocuğun hasta, senin burda ne işin var..." diye diye ağlayarak eve geri döndüm. dedim şu çocuk bari 3 yaşına gelene kadar evde durayım sonra başliyim dedim filan öyle durumlar işte... klasik anne psikolojileri demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…