- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.541
Bukeeeet gozun aydin canim cok sevindim darisi bize diyeceğim ama ilk zamanlar zor oluyor cesaret edebilirmiyim bilmiyorum, zaten bora dogdu dogali bir kez icraat oldu ama sen beni cok sasirttin bu konudan muzdariptinbu arada ben daha dun adet oldum dogumdan sonra, boraya kardes yapabiliriz diye esime takiliyordum
buketcim biraz daha test yapmadan bekleseydin direkt cinsiyetini öğrenirdiniz kontroldeya kızım anlattımya topalsan 5 kere yaptık birinde korunmadık..yasonun dediği gibi adam halvetsiz günlerin patlamasını yaşadı:))patladı gitti..yambucuma kaydeş geliyooo. bu gün dörtde doktor randevum var..
buketcim biraz daha test yapmadan bekleseydin direkt cinsiyetini öğrenirdiniz kontrolde
buket kız valla cabbar kadınsın he helal olsun sana ve güle, ikinci çocuk haberleri sanırım çoğalacak git gide, Allahım sen beni koru, yaa spiral taktırdım vucudum kabul etmedi, bu d.kontrol hapıda böyle unutma durumlarında hiç emniyetli değil. diğer kondom meselesinide ben sevmiyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin diyelim. büyük konuşmayalım tabikide.
ama varya buket helal olsun sana kız afferim bu yaşta 2 çocuk annesi kariyerli bariyerli bir kadın olucan helal kuzu.
Allah kolaylık versin canım, benim tek çocukla yer görmediğine göre seninki uçuyordur bence :)))))selam kızlar pek fırsat bulup giremiyorum bugün bi bakıym dedimmm BUKETTTT hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al kuzucuğunu :)))
bana gelince koşturuyorum yerine göre kıçım yer görmüyor diyebilirim ama öyle böyle bugün 30 gün oldu perşembe 1 ay olcak ve aşımız var BUKET sağlıkla gelsinde sen de koştur kuşum güzel koşturmaca biraz yorucuda olsa :)))
selam kızlar pek fırsat bulup giremiyorum bugün bi bakıym dedimmm BUKETTTT hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al kuzucuğunu :)))
bana gelince koşturuyorum yerine göre kıçım yer görmüyor diyebilirim ama öyle böyle bugün 30 gün oldu perşembe 1 ay olcak ve aşımız var BUKET sağlıkla gelsinde sen de koştur kuşum güzel koşturmaca biraz yorucuda olsa :)))
canim o istek henuz gelmedi hic olmazsa bora 1 yasina girsin diye dusunuyorum ee zor olsada fazla uzatmamak lazım yas olmus 31 bakalim isteyince hemen olacakmi borayi 3 senede anca aldik kucagimiza, annem ikinciyi hemen yap benim sagligim yerindeyken bakayim diyor benim bazen kafam bozuluyor biseylere cik isten kendin bak cocuguna diyorum falaaan filaaan bazen boraya bakamadigimi dusunuyorum 3 cocuk olursa sanirim altindan kalkamamGünaydın arkadaşlar ayyyy buketin hamilelik haberinden sonra ben dün eve gittim bir baktımki ben 1 haftadır doğum kontrol hapımı içmeyi unutmuşum!!!!! ben ne manyağım yaa bukadarmı salaklık olur. Allahım korumuş benide halvet malvet olmadı şükürler olsun... bende kızıyordum eşime içimden, yahu sevgililer gününde de uyunurmu diye:)) ama işte herşeyde bir hayır varmış. ayyy varya kızlar hiççççç büyük konuşmamak veya yanlış konuşmamak lazım, benim ikinci bebeği nekadar istemediğimi biliyorsunuz, ama gördüğünüz gibi 1 haftadır hiççç haberim yok kendimden, Allahım korusun olsa olurdu yani !!! betül hasta diye aklımın başımdan nekadar gittiğini anlayın:) ama bundan sonra telefonuma ajandama heryerime alarm kurucam. ben tedbirimi alayım tabiki takdir Allahın.
Rabbim önce sedoşuma burcuma tubama ve isteyen herkese nasibetsin inşallah.
Sedacım çok güzel haberlerle gelmişsin çokkk sevindim, herşey yoluna giriyor inşallah yavaş yavaş canım.
Bedriyem ALlaha şükürler olsun betüşüm daha iyiye gidiyor maşallah, elif hanımefendimiz nasıllar :)
Burcu canım işte geceye yakın ağlayan çocuklar kolik oluyor gaz sancısıdır büyük ihtimal veya huysuzluk. Betülde öyleydi, benim gözüm bütün gün saatte olurdu akşam olsada uyusa şu kız artık diye. Allah yardımcın olsun(
Özlemm canım benim seninde ikinci bebek isteğin gelmeye başlamış gördüğüm kadarıyla, bak fazla kaşınma, kocan halvetsiz günlerin patlamasını bi yaşarsa üçüz çocuğun olur :))
bukeeet ben hamileligi cok sevmistim ne guzel simdi tekrar kontrollere gideceksin bebisini goreceksin orda keske yagmur anlayabilecek kadar buyuk olsaydi oda kontrollere seninle gelir kardesini gorurduya kızım anlattımya topalsan 5 kere yaptık birinde korunmadık..yasonun dediği gibi adam halvetsiz günlerin patlamasını yaşadı:))patladı gitti..yambucuma kaydeş geliyooo. bu gün dörtde doktor randevum var..
Buket canim kontrolün vardi sonuç ne oldu merak ettim seni
hayırlısı canım ya dönünce haber verirsinGİDEMEDİM KUZM YAA.. DOKTOR AMELİYATA GİRMİŞ DİYE RANDEVU SARKTI..SONRA BEKLEDİM BEKLEDİM SIRA BANA GELDİ..O ZAMANDA TOPLANTIYA ÇIKTI.. BENDE GERİSİN GERİ GELDİM...BUGÜN İKİ DE RANDEVUM TEKRAR..
sağol canıkom çok teşekkür ederimö..Buktcim hayırlı olsun cnm allah sağlıkla. Kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı bi evlat olsun öpüyorum :)
hadi hayırlısı...inşallah iyi haberlerler gelirsin..kızlar unuttum söylemeyi cumartesi günü buradaki bir tüp bebek merkezinden randevu aldık konuşmaya gideceğiz gideceğimiz merkezde de genetik uzamanı varmış bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım...
inşallah canım ya tüp bebekle çocuk umudunuz var desin 2-3 sene bekleriz.hadi hayırlısı...inşallah iyi haberlerler gelirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?