- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.561
OYYY MAŞALLAH MAŞALLAH RABBİM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH.kızlar doktortan geldim..herşey yolundaymış şükür.. kalp atışını az da olsa duydum..tam 8 haftalık...
sağol canikom..Allah razı olsun..OYYY MAŞALLAH MAŞALLAH RABBİM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Canim gözün aydin olsun tekrar rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin, iğne kullanmaya basladin mi?kızlar doktortan geldim..herşey yolundaymış şükür.. kalp atışını az da olsa duydum..tam 8 haftalık...
AMİN CANIM CÜMLEMİZE EVET AYNEN CNM VALLA KIÇIM HAVADA GEZİYORUM :))) BİZİM BURAYA YENİ Bİ HEMŞİRE GELDİ HABİRE DEĞİŞİYO O ARIYO HATIRLATIYO AMA BUGÜN GÖTÜREMEDİM HAVA FENA MALUM ARABANIN ÜSTÜDE KAR DOLU ÇIKARAMAM BU HALDE ARADIM PAZARTESİ GÖTÜRCEM TM DEDİLERAllah kolaylık versin canım, benim tek çocukla yer görmediğine göre seninki uçuyordur bence :)))))
Maşllah minik prensesimize yaa doğdu da büyüyor baksana şükürler olsun. ayyy havada tam buz gibi lapa lapa kar, bugün yarın ful kar olacakmış istanbul. inşallah perşembeye hava yumuşar. bu soğukta üşütme minik kuşu bari, olmadı haftaya götürürsün, sağlık ocağını arayıp sorarsın.
ayy birde ben avcılarda oturuken sağlık ocağındakiler eve geliyordu, sık sık telefonla arayıp sorarlardı filan. taşınınca burdakiler hiç öyle bişey yapmıyor, aslında demekki oraya gelemeyenler için eve gitme kuralları var ama tabi kim uyguluyor??? annelere bebeklere eziyet olsun diye hiç öyle bir prosedürden haberdar etmiyor bizi sağlık ocakları... e haliyle kazandıkları parada bence tam olarak helal olmuyor.
CANIM TAM 21 AY VAR ARADA HİRANUR 19U DOĞDU FATİH 22SİNDE 21İ DOLDURDU FATİH 11 AYLIKKEN HAMİLE KALDIMşimdi seninkilerin arası kaç yaş oldu gül??
kızlar unuttum söylemeyi cumartesi günü buradaki bir tüp bebek merkezinden randevu aldık konuşmaya gideceğiz gideceğimiz merkezde de genetik uzamanı varmış bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım...
Canim gözün aydin olsun tekrar rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin, iğne kullanmaya basladin mi?
SELAM KIZLAR BUGÜN 1 AYLIK OLDUK BİZ :)
AMİN CANIM CÜMLEMİZE EVET AYNEN CNM VALLA KIÇIM HAVADA GEZİYORUM :))) BİZİM BURAYA YENİ Bİ HEMŞİRE GELDİ HABİRE DEĞİŞİYO O ARIYO HATIRLATIYO AMA BUGÜN GÖTÜREMEDİM HAVA FENA MALUM ARABANIN ÜSTÜDE KAR DOLU ÇIKARAMAM BU HALDE ARADIM PAZARTESİ GÖTÜRCEM TM DEDİLER
CANIM TAM 21 AY VAR ARADA HİRANUR 19U DOĞDU FATİH 22SİNDE 21İ DOLDURDU FATİH 11 AYLIKKEN HAMİLE KALDIM
CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN
CANIM BENDE DÜŞÜNÜYODUM NASIL KESİCEM YADA KESERİM DİE TADI DEĞİŞTİ 2 ÇEKTİ ÖĞÜRÜYODU 2-3 GÜN BÖYLE BAKTIM Bİ...ZATEN SADECE UYURKEN EMİYODU BEN DUYMUŞTUM TADININ DEĞİŞTİĞİNİ DEDİM HERALDE TADI DEĞİŞTİ ÖĞÜRDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE BİDAHA VERMMEDİM ODA ARAMADI SADECE AKŞAMLARI BİSKÜVİLİ SÜT İÇİYO O GÜN BUGÜN ZATEN SÜT VEREBİLİRSİN BİBERONLA İLK ZAMANLAR AZ SU EKLE SONRADAN SADECE SÜT VERİRSİN ALIŞIR KORKMA BENİM BİLDİĞİM EMZİRMEMEN GEREKİYOR HAMİLEYKEN..yok şimdilik coraspin içmeye başladım..
ohh maşallahh..bende 15 aylıkken kaldım..memeden nasıl kesecem bilmiyom 4 aya kadar emzirebilirsin..sonrasında düşük riski var dedi..
CANIM BENDE DÜŞÜNÜYODUM NASIL KESİCEM YADA KESERİM DİE TADI DEĞİŞTİ 2 ÇEKTİ ÖĞÜRÜYODU 2-3 GÜN BÖYLE BAKTIM Bİ...ZATEN SADECE UYURKEN EMİYODU BEN DUYMUŞTUM TADININ DEĞİŞTİĞİNİ DEDİM HERALDE TADI DEĞİŞTİ ÖĞÜRDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE BİDAHA VERMMEDİM ODA ARAMADI SADECE AKŞAMLARI BİSKÜVİLİ SÜT İÇİYO O GÜN BUGÜN ZATEN SÜT VEREBİLİRSİN BİBERONLA İLK ZAMANLAR AZ SU EKLE SONRADAN SADECE SÜT VERİRSİN ALIŞIR KORKMA BENİM BİLDİĞİM EMZİRMEMEN GEREKİYOR HAMİLEYKEN..
4 aylık olana kadar emzirebilirsin dedi..ya benimki sadece geceleri emiyo da zaten ben bırakamıyom yaa belki çocuk bırakacak:))
gebelik takvimi yaptım..tahmini doğum tarihi kocamın doğum günüyle aynı:))
Buket canım takvimin hayırlı olsun bebisin sağlıkla gelsin inşallah bu arada terazi burcu olacak :)gebelik takvimi yaptım..tahmini doğum tarihi kocamın doğum günüyle aynı:))
Aslııııı ciddimisin kız, yoksa şakamı yapıyorsun anammmm, ben daha ikincinin şakasını bile yapamazken, sen üçüncünün niyetine girmiş görünüyorsun. sana üstün annelik değil, doğa üstü annelik sertifikası yapıcam ben ozaman :)Buket canım takvimin hayırlı olsun bebisin sağlıkla gelsin inşallah bu arada terazi burcu olacak :)
Ayyy çok özendim ben şimdi hamilelik takvimine en iyisi ben çok geç olmadan bi tane daha doğurayım kardeş kardeş büyürler :) :)
canım takvimin hayırlı olsun su gibi akıp geçsin zaman KOLAY HAMİLLEİK GECİR inşallah...sağlıkla gelsin İNŞALLAH..gözünü korkutmıyımda 2. çcuk biraz ağır geciyo hamileliği en azından benim öyleydi kime sorduysamda öyle dedi senin kolay geçer inşallah..
fena hastayım ya grip desen grip diil nezle diil burnum tıkalı öksürüyorum bi yandan başım ağrıyo 2 gündür ateş basıyo bi yandan üşüyorum nabzım 125 olmuş yine fenaydım bugün allahım kendimden ümidi kestim resmen bugün çocuklara nasıl bakcam die kara kara düşündüm valla şimdi azcık iyim ağrı kesici aldım bakalım şifa senden ALLAHIM..
Buket canım takvimin hayırlı olsun bebisin sağlıkla gelsin inşallah bu arada terazi burcu olacak :)
Ayyy çok özendim ben şimdi hamilelik takvimine en iyisi ben çok geç olmadan bi tane daha doğurayım kardeş kardeş büyürler :) :)
huniyi ben bizzat alır kargo ile gönderirim yani, çünkü huni almaya gidecek ne vakti ne hali kalır kızcağızın :))HE DOĞUR DOĞUR SONRADA HUNİ TAKAR GEZERSİN ARTIK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?