- 15 Aralık 2009
- 9.142
- 22.262
- 873
- Konu Sahibi BiProfenid
-
Çok geçmiş olsun. Şükür ki kimse karşılaşmamış,daha değerli eşyalar gitmemiş. Ben bir dönem bir cola markasının düzenlediği kampanya kapsamında sigorta işleri yapmıştım. Abartısız bütün hırsızlık oolayları Konya'dan geliyordu. Hırsıza kilit dayanmaz gerçi ama yine de aman dikkat edin.
Geçmiş olsun.
Bence evde olmamaları büyük şansmış.
Ben üniversitede okurken gece hırsızla odamda göz göze gelmiştim
Teşekkür ederim..çook geçmiş olsun..
geçen pazar gecesi balkon demirlerimizin sesini duydum,sanki biri tırmanıyor gibi hemen ışıkları yaktım,perdeleri açıp yan taraftaki camdan sarkarak baktım..pat diye bir ses duydum,sanki aşağı atlamış gibi,kedide olabilirdi aşağıda kedi gördüm..yine de korkudan sabaha kadar nöbet tuttum..o gece arka sokaktaki halıcıya girmişler ve 15000 tllik zarar vermişler..malını geçtim de Allah korusun can,canlara birşey olmasın..
böyle değer yoksunu insansıfsızlar yakalanıyor,az yatıp çıkıyor..Allah ıslah etsin..Allahım ailelerimizi,evlerimizi korusun..
Canım yirmi gün önce de benim evime hırsız girmişti.... yakalanmalarına rağmen çaldıkları hiçbirşeyi alamadık.... evin rezilliği de ayrı faciaydı..... Allah kimseye vermesin hala uykularım kaçıyor ve çift kilit sistemi olan bir kapıyı iki dakikada açıp girmişlerpolislerde hırsıza kilit dayanmaz diye hoş!bir cümle ettiler sağolsunlar!
benim kayınvalidemlere de hırsız girdi siz de bişi yokmuş dediklerine göre 50 bin liralık altın para çalmışlar konya da bu ara çok hırsız var bununla geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin((
ay geçmiş olsun ya iyiki karşılaşmamışlar Allah beterinden saklasın
kardeşimin evine girdiler 2 sene önce,üst kata ve 6 aylık falan evlilerken
ve 3 kadın girmiş,1 gün önce ev arıyoruz dıye gelip annemle konuşmuşlar saf anemde benım oğlum yenı evlendi falan demiş
tabı dururlarmı
Allahtan evden bişi alamamışlar 2 eskı bozuk tel dışında
ama yabancıların o evde dolaşıp heryere el sürmüş olmaları bile sinir bozucu
bızımkıler 2 hafta sonra falan yakalanmış
tv vermiş annemde tanımış kadınları ama düşmedik zaten peşlerine
geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun canım. Hayatta en çok korktuğum şeylerden biri şu hırsızlar off:18: Ne kadar iyi bir muhit olursa olsun gene giriyorlar evlere maalesef, hiç kimseden de korkuları yokBen de çok sevindim ailenin evde olmamasına, sağı solu belli olmaz çünkü bunların.. Gerçi şimdi bile psikolojileri bozulmuştur, yazık.. İnşallah hırsızlar da yakalanabilir..
Geçmiş olsun bizim evimizede girdi 2 sene önce 5-6 yerden hırsızlara ait parmak izi çıktı ama nafile hırsızlar yakalanmadı olan bizim maddi kaybımıza oldu
Aynen bizde ona çok seviniyoruz. Allah korusun anneme, babama ya da kardeşime bişey olsaydı o zaman yaşayamazdım heralde..
Ayy çok kötü bi durum ya.:18:
Peki sn ne yaptın o durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?