Bizim eve hırsız girmiş :(

BiProfenid

86 ----->
Pro Üye
15 Aralık 2009
9.142
22.262
873
Off arkadaşlar.. Biliyorum bunun çözümü sizde yok ama yinede paylaşıp rahatlamak istiyorum..
Ben normalde Konya'da yaşıyorum ama üniversiteyi başka bi şehirde okuyorum.
Bugün Konya'ya gelirken bizim eve hırsız girdiğini öğrendim..
Dün akşam annem, babam ve küçük kardeşim gezmeye gitmişler.. Eve gelince bi bakıyorlar her yer darmadağınık.. Hiç bir yere dokunmadan direk polisi arıyor babam.. Polisler geliyorlar , parmak izine falan bakıyorlar ama ş.....ler o kadar dikkat etmişlerki hiç bi yerde iz yok... Babamın ve ablamın eldivenlerini kullanmışlar.. 2 kişiymişler.. Yatak odasının balkon kapısı kaç yerden darbe alınmış.. Kapının arkasında bebek kilidi denen kilitten vardı, onu vidadan söktürmüşler.. Karşı apartmandaki kadın çıkarlarken görmüş.. Ellerini kollarını sallayarak çıkıp gitmişler ama kadın yaşlı olduğu için yüzlerini tam seçememiş... 350 Tl ve kuru sıkı tabanca almışlar.. Ha bide kardeşimin 25 kuruşunu..:)! Ya bunları duyunca o kadar şok oldum ki... Olayı yaşamış gibi hissettim.. Çok kötü oldum... Annem "limoncuk görmen lazımdı kızım, her yer darmadağınıktı, beni o görüntü şok etti zaten" dedi.. Hala etkisindeyim.. Offf bir insanda hiç mi korku olmaz.. Hadi konu komşudan çekinmiyorsun Allah'tan da mı korkmuyorsun be it...
Neyse ben lafı fazla uzatmayım.. Anlatıp rahatlamak istedim..
Arkadaşlar siz siz olun çok dikkat edin olur mu..
Allah kimsenin başına vermesin yaa...

Çok geçmiş olsun. Şükür ki kimse karşılaşmamış,daha değerli eşyalar gitmemiş. Ben bir dönem bir cola markasının düzenlediği kampanya kapsamında sigorta işleri yapmıştım. Abartısız bütün hırsızlık oolayları Konya'dan geliyordu. Hırsıza kilit dayanmaz gerçi ama yine de aman dikkat edin.

Geçmiş olsun.
Bence evde olmamaları büyük şansmış.
Ben üniversitede okurken gece hırsızla odamda göz göze gelmiştim

Teşekkür ederim.. Bize bu evi satan emlakçı bu mahallenin çok temiz olduğunu söyledi. Kaç yıldır hırsız vakası olmadı falan dedi ama geçenlerde karşı apartmandan bi dairenin kapısı zorlanmış, geçen gün arka sokaktaki bi tanıdığa hırsız girmiş, dünde bize gelmiş işte.. Bide buraya çok yakın bi mahallede babamın arkadaşı var onlara da hırsız girmiş,ev sahiplerinin mutfğa koyduğu baklavaları yemişler :)
Hırsız bu işte nerede , ne zaman , kimin evine gireceği hiç belli olmuyor..

Geçmiş olsun.
Bence evde olmamaları büyük şansmış.
Ben üniversitede okurken gece hırsızla odamda göz göze gelmiştim

Aynen bizde ona çok seviniyoruz. Allah korusun anneme, babama ya da kardeşime bişey olsaydı o zaman yaşayamazdım heralde..
Ayy çok kötü bi durum ya.:18:
Peki sn ne yaptın o durumda?

çook geçmiş olsun..
geçen pazar gecesi balkon demirlerimizin sesini duydum,sanki biri tırmanıyor gibi hemen ışıkları yaktım,perdeleri açıp yan taraftaki camdan sarkarak baktım..pat diye bir ses duydum,sanki aşağı atlamış gibi,kedide olabilirdi aşağıda kedi gördüm..yine de korkudan sabaha kadar nöbet tuttum..o gece arka sokaktaki halıcıya girmişler ve 15000 tllik zarar vermişler..malını geçtim de Allah korusun can,canlara birşey olmasın..
böyle değer yoksunu insansıfsızlar yakalanıyor,az yatıp çıkıyor..Allah ıslah etsin..Allahım ailelerimizi,evlerimizi korusun..

Canım yirmi gün önce de benim evime hırsız girmişti.... yakalanmalarına rağmen çaldıkları hiçbirşeyi alamadık.... evin rezilliği de ayrı faciaydı..... Allah kimseye vermesin hala uykularım kaçıyor ve çift kilit sistemi olan bir kapıyı iki dakikada açıp girmişler polislerde hırsıza kilit dayanmaz diye hoş!bir cümle ettiler sağolsunlar!

benim kayınvalidemlere de hırsız girdi siz de bişi yokmuş dediklerine göre 50 bin liralık altın para çalmışlar konya da bu ara çok hırsız var bununla geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin((

Teşekkür ederim..
Çok şaşırıyorum ya o parayı ağız tadıyla yiyeceklerini mi düşünüyorlar acaba..
Dediğiniz gibi önemli olan can sağlığı... Mal bi şekilde geri gelir ama can öyle değil.. Rabbim annelerimizi, babalarımız, kardeşlerimizi ve evlatları korusun..

Çok kötü bişey yaa.. Kendim görmedim ama şimdi geceleri bende düşünerek yatacağım.. Acaba yine girer mi, annemlere bişey olur mu vs vs. Offff offf
benim kayınvalidemlere de hırsız girdi siz de bişi yokmuş dediklerine göre 50 bin liralık altın para çalmışlar konya da bu ara çok hırsız var bununla geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin((

İnşallah ya hastane ya da kefen paraları olur.. Haram para yaa haram.. Bu kadar mı kolay çalıp, hiç bişey olmamış gibi yemek.. Allah nasip etmesin yedirmeyi.. Evet Konya'da kara bulutlar var ya hadi hayırlısı...

ay geçmiş olsun ya iyiki karşılaşmamışlar Allah beterinden saklasın

Amin, çok teşekkür ederim.

kardeşimin evine girdiler 2 sene önce,üst kata ve 6 aylık falan evlilerken
ve 3 kadın girmiş,1 gün önce ev arıyoruz dıye gelip annemle konuşmuşlar saf anemde benım oğlum yenı evlendi falan demiş
tabı dururlarmı
Allahtan evden bişi alamamışlar 2 eskı bozuk tel dışında
ama yabancıların o evde dolaşıp heryere el sürmüş olmaları bile sinir bozucu
bızımkıler 2 hafta sonra falan yakalanmış
tv vermiş annemde tanımış kadınları ama düşmedik zaten peşlerine
geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun canım. Hayatta en çok korktuğum şeylerden biri şu hırsızlar off:18: Ne kadar iyi bir muhit olursa olsun gene giriyorlar evlere maalesef, hiç kimseden de korkuları yok Ben de çok sevindim ailenin evde olmamasına, sağı solu belli olmaz çünkü bunların.. Gerçi şimdi bile psikolojileri bozulmuştur, yazık.. İnşallah hırsızlar da yakalanabilir..

Geçmiş olsun bizim evimizede girdi 2 sene önce 5-6 yerden hırsızlara ait parmak izi çıktı ama nafile hırsızlar yakalanmadı olan bizim maddi kaybımıza oldu

İmansızlar yaa.. Fırsatçı köpekler.. Alah'tan bulsunlar..

Çok teşekkür ederim canım.. Bundan önceki geldiğimiz mahalle bile daha tehlikeliydi ama dediğin gibi hırsız bu, ne zaman nerden çıkacağı belli olmaz.. Kimseden korkuları yok, Allah'tan bile... Aynen öyle valla annemin hala bacakları titriyor.. Babamın rengi atmış... İnşallah yakalanırlar ama aslında yakalansalar da pek bi faydası yok.. Malesef ki bizim ülkemizde caydırıcı cezalar uygulanmıyor..Onlar da fink atıyor tabi..

Geçmiş olsun bizim evimizede girdi 2 sene önce 5-6 yerden hırsızlara ait parmak izi çıktı ama nafile hırsızlar yakalanmadı olan bizim maddi kaybımıza oldu

Çok teşekkür ederim..
Siz de hakkınızı öteki tarafta manevi olarak alırsınız inşallah..
Allah büyük..

Aynen bizde ona çok seviniyoruz. Allah korusun anneme, babama ya da kardeşime bişey olsaydı o zaman yaşayamazdım heralde..
Ayy çok kötü bi durum ya.:18:
Peki sn ne yaptın o durumda?

Aman benim yaptığım kimseye örnek olmasında ben üzerine atıldım bir gazla.
O balkondan kaçtı.
Ertesi gün karakolda iki koca kalın dosya,teşhis et bakalım...Yahu bu heriflerin hepsi fotokopi gibi aynı eşkıya

Ben bekarken bizim evimize girmisti...kabus gibiydi 6 ay evde kendi golgemden bile bizim kaybimiz coktu...kamera 3 tane fotograf mak..dvd benim cdli mp3 calarim evdeki butun parfumlerim kuru siki silah uyuzlar goturmuslerdi evimiz iki katli duplex ti alt katraki demirleri kesip girmisler bahcede agac oldugu icin kimsede gormemis...allahtan evde kimse yoktu oturup bir guzelde birseyler atistirmislar zikkim ola...giden elbet kazanilir yenisi gelir olan insanin pisikolojisine oluyor... Ama yazik gunahya calinan esyalarinami yanasin pencere demirin kirilmasinami yoksa yasadigin psikolojik durumami umarim ailen biran evvel atlatir gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…