Bizim Evin Halleri

oy kurban olurum ben bu güzellige ee annesi genç kız oldu o öyle bıraktıgın yerde arama artık teyzoşumu gewzmek keşfe çıkmak istiyo annesi yerim o şeker yanakları 41kere maşallah kuzuyaaaa ye yerme onu bolbol

ben arkamı döndüm oyuncağı yerinden sökmüş yastıgı ters çevirmiş bi de ben kızınca sinirli sinirli bana bakıyor onu ben zor cıkarıyorum yerinden o nasıl becermiş hala şaşkınız:))))

işte paşam ve tahtı annesi yemek yaparken o da mutfakda uslu uslu oynuyor keyfi yerinde sevdi sandalyesini maasallah:)))) kuzumun diş kaşıma çabaları:))))

Son düzenleme:
Maşallaahh kuzuma benim..Annesi artık bu kuzular durmıcak gibi benim sıpa da dün arabasından ayakları popoya kadar sallandırmış kendini kaldırmaya çalışıyo baya baya kaldırabise atacak aşşaya kendini...Amannn dikkattt artıkkk çokkkeyvahedigeldismile

evetyaa aynı durum biz de cok kez tekrarlanıdı arabasından asagı kac defa düşmek üzereyken yakaladık kiltlesem de nasıl basarıyorsa basarıyor sıyrımayı.. dün de yatagını asagıya indirdim artık..bi de sürekli yastıgını basının altından cekip yüzüne kapatıyor bi kosuyorum yanına acıyorum gülüyor kahkahalarla oyun sanıyor sanırım...cok dikkat etmek lazım daha bunlar şimdiden bböyle ilerde napacaz ALLAH yardım etsin..:)))))

Hayatımın en güzel 2 şeyi....
Annanemizi Ankara ya uğurladık bugün....Dünde onunla yatıp iice hasret giderdikk...:sm_confused:

maasallah sübhanallah ....ALLAH kavustursun canım cok zor olmustur kendimden biliyorum(((((

maasallah sübhanallah ....ALLAH kavustursun canım cok zor olmustur kendimden biliyorum(((((

Sağolasın cnm ya.Zor olcak tabii ama alışmak lazım da artık kadıncağızı evine bile doğru düzgün bırakmadım bu sene..Sıkıldı tabii Ankara da teyzemler var biraz oraya kaçtı.....Allahhım sevdiğimiz insanları yakınımızdan yöremizden uzak tutmasın hiç....:Saruboceq:

zemuszemusadaşımızzz maşallahhh sana yakışıklı çocukkkk opuyorumnanaktan

defne tm çitlenbiksin hee saçlara bak maşlalhh yirimmm

[maşallahhhhh paşamaaaa.. annesi ne şeker bu yaaaa... ilaya bant takmasam aynı erkek yavvvv, inş büyüdükçe kıza benzer:..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3.

Son düzenleme:
oyyy selduşummmm terim bu paşayı ben yaaaa maşallah

zümrütcüm çok tatlılar canım,allah kavuştursun inşallah
benim anacımda bi gitti ankaraya ablama bir ay oldu halaaa gelecek ( ablam esir aldı onu hehe klava:

seldus ben bu yakisikliyi yemek istiyorum eminim 5 katli bacaklari vardir tam agzima layik cokacimcoook

maşallahhhhh paşamaaaa.. annesi ne şeker bu yaaaa... seldus benim kızla çok benziyorlar ilaya bant takmasam aynı erkek yavvvv, inş büyüdükçe kıza benzer:..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3.

opuyorumnanaktan
tsk ederiz zaten bizim ekim bebişleri nedense birbirine cok benziyorlar :)))) hepsi tam yemelik maasallah hepsine

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla bu kuvvetle o biziyiyecek bu gidişle sanırım sempatiksalakcinni cok fena ya sacım basım kalmıyor tümgün eyvahedigeldismile

seldus ben bu yakisikliyi yemek istiyorum eminim 5 katli bacaklari vardir tam agzima layik cokacimcoook

aynen öle teyzesi maasalah sübhanalla 10 kilo desem ayıp olu mu a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…