Bizim Evin Halleri

maşallah kuzularaopuyorumnanaktan
defne çok tatlı bi bebek annesi çok sevimli sakın elime geçemsin tutamam kendimi
mustafam boram tv canavarım bizim kızda aynen senin gibi aman hiç bişey kaçırmasın :)
bu arada adanaya gidip tıkınasım geldi ziyafet valla ellerine sağlık
bizim kızda oyuncak oluncaaaaa böyle bi kare çıktı ortaya tabi kendisi oyuncak olmayı kabullenemedi hehe

oyyyy yapmayın çocuklarımı böööyle zaten elimizde oyuncak oldular heheeee kaydirigubbakcemile3

alya'cım , kanyykimmmm öptüm sizi

kanka yusuf bora tatlım :roflol: kız virgül koymuşum bide araya :mymeka:

Ayyyy yapmayın kuzucuklarıma öyle şeylerrr yakışıklı delikanlıyla küçük hanım olmuş onlar artık maşallahhhh kuzucuklarımaaaa

evttt musti bora kankyimizz zemuszemus

tabi aybik bizimkiyle süt kardeş yaptı çıktı işn içinden :umursamaz:
artık onlar dünya ahret kardeş boshayallersmile

AYBIKIM lüks arabalar dedin de çok güldüm yaaa analadın sen onu...

Alyam yirim sene yir yirrr sütüm benim.. hemde tam sütüm karşılıklı sütaşız tam süt yanı...Ama aybık geçen sizde kayra fena bakıyodu alyaya dimi...heheheheh onlar kardeş hemde gelmiş geçmiş tam süt oldular yawwww...

Kayra paşa uyuya kalmış beni beklerken maşallah benim kuzuma

burdada kayram altını dolduruyor hiihiihihihih

bitti çok sevinçliii hihihihihihihih

Son düzenleme:
dimi aybikim öle bi ifade varr heheheeee...karizma sarsırdı çoraptan ötürü...

ama neysek o dimi

kayra paşa maşallah teyzecim,bakma sen bizim karizmalar külotlu çorapta:roflol: bizde giyiniyoruz çoook rahat ediyoruz :lepi:

Maşallahhh Paşama benim...Yesinler onun çorapcıklarını , yaparkende hiç istifini bozmuyo hem eee hem poz veriyooo

maşallah kayra bebeğe çok tatlı..kaka yaptıktan sonra çok tatlı oluyorlar ama daha çok biz rahatlıyrz galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…