Bizim Evin Halleri

az önce uyutmaya çalışırken :ecrin_bebek:

anneeeee yaaaa bişey söyleyecektim du bir dakkaaa...
sonuç :hooray:

yerım onu nasılda masum uyuyo yaa benımkı artık emzık olmıyo yaaa senınkı ne guzel agızda uyumus elınde oynamayı tercıh edıyo omer

canım böyle uyuyor 10 dakika sonra atıyor ağzından ve devam ediyor uyumaya. bizimkinde şükür emzikle ilgili bir sorun yaşamadık....

alya hanımefendiye, mustafa bora ve kayra eren beyefendilere kocamann maşallah diyoruzzz

Son düzenleme:
saimecim teşekkürler opuyorumnanaktan

boncuklar maşallah güzel prensesine

ilay hanımın diş kaşıması için hacuç soyup verdik, bi gayret kemiriyor :):ecrin_bebek:

hafta sonu kızımla parka gittik...kızım ve ben..

Eklentiler

• $P3140060.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 101
  • $P3130045.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 123
hihoyyyt delikafaduldendelikafaduldenkayra o ne hal ole yaaa napıyosun sen o kılotun ıcınde tombalamı cekıyosun :lepi:alkisalkisalkis

Maşalllahhhh İlayımaaaaa bizimkide havuçu tuttuyo ama naapcanı sanırım daha bilemediğinden tekrar bana uzatıyooo :roflol:
Hişşşşştt Kayra o ne hal çek bakiimmmm o eli ordannn çalcaklar mı sandın kuzummm delikafadulden maşallahhh paşama

KAYRAAAAA paşaaammm cok dadlusun sen yaaaa maasallah sübhanallah..yakında anan sana çizgili pjama da giydirir tam olursun:))))))hani su gaffur pijamalarından oyyyyyy cok yakısır bebemeee

YUSUF VE MUSTAFA BORA kardeşler balsınız bal hepiniz..melek bunlar yaaa uyumalarına dayanamıyorum tam melek oluyorlar maasallah..

ıLAY pembik kıyafetlerini yerim senin maasallah sübhanallah annesi yaza tam gezerler parklarda insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…