Bizim Evin Halleri

aybıke yeter ulennn amma yedünnnnn uyuttun kızı oturdun paşa gibi evde dayadın çayu dimi :)))))))))))))))))))))))))))))))))

kızlar bu topıce uyssun diye anılın evinin halini resimledik..

Ayy bu foto süper olmuş. Ben de diyorum ki o kadar bebekle nası böyle derli toplu pozlar vermişler. Ben bi tanesiyle evi ters düz ediyorum. Bi de hepsi aynı anda mı uyudu uyandı diyorum. kaydirigubbakcemile3
Bayıldımm evin haline sırnaşık şey

alın size bizim evin halleri...hemde iğrençlik son saffa:)))
doruk kabız olmş bende fitil attım yaptı altını temzledm bezini almk için arkama bi döndüm aman allah çarşaflarıma yapmışşmafoldumben
resmi kaldrcam kıslarr:))miğdenz bulanmasn:))

:roflol: topikteki koku nerden geliyo diyodumm meğerr doruk paşa yapmış :roflol:

gözdecimm maşallah kuzuna yahuuu boşver yapsındaa ister çarşafa ister halıyaa

heheh çok komik kaldırma kız delikafadulden bu görüntülere alışkınız
bu arada canbebenin bebek bakım bezini kullansana :) kıyafetlerden kaka zor çıkıyo :)

yok kıs bzm kaklar çıkıo.bzm çamaşrlara ace aldım enson cırrtt aşe teyze misali leke bile yok.doruğa sabun tozu kullandm hacışakir ama o leke braktı onada enson omonun bebk detrjanı aldm.:))

alemsınız pis çocuk senııı :)))))))))))))))))))
anana bır suru iş çıkardın :)))
daha böle bi iğrençliğimiz olmadı bakalım olucakmı :)))))))))))

amanın bende bahçelievler neden böyle kokuyo dedim ..demek sebebi doruk beymiş..gözde o ne haliniz var öyle mahvolmuş her yer..aman yarabbim düşünemiyorum o anı:))))

alemsınız pis çocuk senııı :)))))))))))))))))))
anana bır suru iş çıkardın :)))
daha böle bi iğrençliğimiz olmadı bakalım olucakmı :)))))))))))

ya sorma o an çldrdııııımm çıldrdım bide babsı demesmi afern benm oğluma die grtlağna yapışasm geldi resmen..lmaz:

Yaaa süper bi topik olmuş bittim valla...Bebişlerin hepsi çok tatlı maşaAllah.Rabbim hepsine sağlık versin...Eğer bende resim eklemeyi öğrenirsem şayet bende eklerim emremin resimlerini :)

gözdecim seninki gene iyi çarşafa yapmış. nil ilk zamanlar ne zaman altını açsam tam poposunun ilmek için bacaklarını kaldırdıımda hep üstüme sıçıyodu... kaç defa bi yere gitmek için giyindiğimi hadi kızın altını da değiştreyim diyip altını açtığımda üstüme kakasını yaptığı için tekrardan giyindiğimi bilirim. ama öyle böyle değil... o kadar tarzikli nasıl yapar minancık şey bilmiyorum bir seferinde abartmıyorum suratımı teğet geçti... son anda kafamı kaldırdım ama göğsüme kadar kaka içinde kaldım... inanılmaz sinirlenmeye başlamıştım son zamanlarda... neyseki artık yapmıyo.. gerç şimdi de kakasını az yapıyo diye üzülüyorum...

kıyamamm ben bu tombalağaaaaaaa maşalaahhhhhhhh :) yiğidin malı meydanda olurmuş heheee

ya bizim kız gazıyla kakasını fişkırttı halının ortasına :) seninki yatakla idare etmişkaydirigubbakcemile5zemuszemus Allahım nazarlardan saklasın hepsini...:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol: ayni sey bir kere hastanede geldi benim basima dus yapmistim yeni pijamalarimi giymistim ustum basim batti cikarip oncekileri giymistim sırnaşık şey

saimecim nilde 1 keresnde halıyı da batırmıştı... önce sabuntozuyla sildim biraz lekesi çıktı ama koku kaldı, sonrada yıkmaya verdim hlıyı... biz kaka konusunda baya vukaatlı olduğumuz için.....çarşafları zaten saymıyoum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…