Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
kızlar ben çıkıyorum markete gidicem....öptüm hepinizi alışveriş yaparken senaryo düşünürüm belki zihnimi açar :)))))))))))))

ne biliyim ......var bize bir kastı ama hadi bakalım sayfayada kafa tutamıyorumkiKötü KazenKötü Kazen

cemre senin bilgisayarın saatimi ileri banamı öyle geliyor :........................

haklısın olmaz ahahha:roflol::roflol::roflol::roflol:bu dizi bizi ne hale getirdi:roflol:

Önümüzdeki 1 haftada olabilecekler.. ben dayanamadım şimdiden yazdım1senaryo umarım beğenirsiniz
MİSKET GÜNER: Misketle Güner herkesten gizli boşanırlar ve boşandıklarınıda kimseye söylemezler ama hiç boşanmamış gibi evcilik oyunu oynamaya devam ederler tıpkı kağıt üzerinde evli gözüküp aslında evli olmadıkları gibi..
RÜYA ÇETİN:Çetin Rüya'yı arar ve barına davet eder,Rüya'da bara gider ve orada dergisi için gerekli olan resimleri çeker.Çetin Rüya'nın Neva'nın kardeşi olduğunu henüz bilmemektedir.sonra Rüya Çeti'nin barında çektiği resimleri dergide bastırınca çıkan dergiyi hem Çetin beye hemde evdekilere gösterip hediye eder.evdekiler burası Çeti'nin barı satılmadan resimlerini çektiğin iyi olmuş der babası öyle deyince Rüya siz Çetin beyi nerden tanıyorsunuz der evdekilerde anlatır.Rüya'da ne tesadüf işide bana Çetin bey ayarladı der.Neva dergiyi görünce Rüya'ya çok kızar hatta bir daha görüşmemesini ister.Rüya bu duruma bir anlam veremez.Neva Çetini arar Rüyadan uzak durmasını söyler Çetin şaşırır Neva Rüya'nın kardeşi olduğunu ondan uzak durması gerektiğini söyler.
ŞEYDA RÜZGAR:Şeyda Rüzgarın bebeği öğrenip evden gitmemesi için Rüzgar'a hamile olduğunu söyler Rüzgar şaşırır olamaz böyle bir şey der Şeydada içkili olduğu bir geceyi hatırlatır ona.. sonra eve postacı gelir boşanma celbini getirir Şeyda bunu öğrenince yıkılır..
RİKKAT :Rüzgarın boşanma davası açtığını öğrenince oğlunu karşısına alır konuşur Şeydanın hastanede kaldığı gece arkadaşımda kalıyorum diye kaldığı geceği hatırlatır ona imalı şekilde ondanda birşeyler öğrenmeye hemde ona birşeyler anlatmaya çalışır...
Senaryonun devamı gelecek...

Senaryonun devamı...
KERİMAN İSMET: Keriman bütün gücünü toplar ve okulun önüne gider İsmetle konuşmak için İsmet Keriman'ı görünce çok sinirlenir Dila görmeden onunla konuşur Dila'dan vede ailesinden uzak durmasını söyler uzak durmazsa Dila'yıda alıp buralardan gideceğini onu sonsuza kadar bir daha göremeyeceğini söyler,Keriman'da dava açıp kızını alabileceğini söyler.
İSMET DİLA ila nezaman Keriman'dan bahsetse İsmet'in bakışları ses tonu değişir.. önce babası şimdide annesi Keriman'la görüşmesine izin vermemektedir,Dila'da buna anlam veremez.
SAYHAN İSMET GÜNER:Sayhan İsmet Güner'le konuşup Dila için ne yapabileceklerini öğrenirler.ve yasal yoldanda haklarını araştırırlar Dila'nın gerçek annesi tarafından mahkemece açılan dava sonucu kendilerinden alıp alamayacağını araştırırlar..Dila ise bunlardan habersizdir.
İSMET MİSKET RİKKAT: Misket Güner'den Dila'nın annesinin ortaya çıktığını öğrenir hatta bütün aile öğrenir..Misket destek olmak için İsmetin yanına gittiğinde İsmet Misket'in boşanacağını öğrenir sevinir Rüzgar'a bütün gerçekleri anlatmasını ister..sonra Rikkat İsmet'in yanına geldiği zaman İsmet Rikkat'in anlattıklarından bir şeyleri bildiğini anlar ve dayanamaz bütün gerçekleri ablasına anlatır Misket'in Rüzgar'dan hamile olduğunu evliliğinin anlaşmalı evlilik olduğunu herşeyi anlatır ablasına Rikkat'te İsmet'e çok kızar böylesi oyuna eşlik ettiği için ama anlattığı içinde sevinir.bütün gerçekler açığa çıkmaktadır..

slm bayanlar nasılsınız bugun mıskete sınır oldum yorum bıle yapmak gelmıyor ıcımden soleyemedı bırturlu ama rıkkat ve peyamını sevıncı cok hostu

evet kizlar semustan ozendim ve bende senaryo yazmaya karar verdim

SEYDA IYICE KORKMAYA BASLAMISTIR VE HERZAMANKI GIBI PLANLAR YAPIYORDUR.FAKAT BOSANMA CELBINI ALDIKTAN SONRA TEKRAR CILGINA DONER VE BOSANMAYACAGINI DILE GETIRIR.BU ARADA MISKET VE GUNER BOSANIRLAR FAKAT BUNUKIMSEYE SOYLEMEZLER.NEMIDEYE KABUL ETTIREBILMEK ICIN GUNERLE MISKET SUREKLI TARTISMAKTA VE HUZURLUK CIKARMAKTADIR.NEMIDE OLANLARI BIR TURLU ANLAMAZ VE NAZAR DEYDIGINI SOYLER.
BU ARADA ISMETLE KERIMANKARSI KARSIYA GELIR VE ISMET TUM NEFRETINI VE KININI KERIMANA KUSAR.ONU KIZINDAN UZAK DURMASI ICIN UYARIR VE ONA ISTEN AYRILMASINI SOYLER.ISMETIN DURUMUNU IYI GORMEYEN SAYHAN GUNERLE KONUSUP OLANLARI ANLATIR VE ISMETE YARDIM ETMESINI RICA EDER.AYRICA DILA ISE SASKINDIR CUNKU ANNESI GEREGINDEN FAZLA USTUNE DUSUYORDUR.BU OLAY DILAYI COK SIKAR.
NEVA CETINDEN IYICE BIKMISTIR CUNKU NEREYE BAKSA BURNUNDA BITIYORDUR.RUYA ISINDEN COK MEMNUNDUR.BIGUN CETIN RUYAYI IS YERINDE HAYIRLISI OLSUNDIYE ZIYARETE GITMISTIR VE NEVADA ONU ZIYARETE GIDER.BU SIRADA CETINLE KARSILASAN NEVA COK SINIRLENIR NEDEN TAKIP ETTIGINI SORAR.CETIN ISE COK SASIRMISTIR VE ARKADASINI ZIYARETE GELDIGINI SOYLER VE RUYANIN YANINDA BIR ARAYA GELIRLER.NEVA BU DURUMA COK SASIRMISTIR.RUYA ISE NERDEN TANISTIKLARINI SORAR FAKAT BIR CEVAP ALAMAZ.

EVET BENDENDE BU KADAR FAZLA SALLADIM AMA OLSUN BIZIM DIZIDE HERAN NEYIN NE OLACAGI BELLI OLMAZ :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…