Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
ankaraya gidiorum misketi dövecem gelecem:mymeka: anam özleyin beni kendinize ii bakın CANLARIM HOŞCAKALIN Şeniz:a015:senağlama

ankaraya romantıka gelmış melek baykal cagla sıkerl özgur cevık falan var dun tum bızım evın halleerı oyuncuları beyhan saran sebnem gursoy.dıla [mıhrıban sahın [yonetmen] vardı dahada vardı belkı

Merhaba Kizlar Bende Geldim...bende 1 Hafta Yokum((( Evde Insaat Var....belkide Dizimi Bile Izleyemiycem((((gece Belki Girip Ozetleri Okurum Artik Kizlar......eee Kimse Bu Haftanin Senaryosunu Yazmiyormu???hadi Kizlar Ozetler Yayinlanmadan Bi Cosunda Yazin Senaryolarinizi:)))))

amaaaaan yine gıcık bitmiş yani valla sıktılarda sıktılar herzamanda kötüler kazanmazki canııım

COK SAOL CNM VALLA YANDIM BEN BANYOM TAMAMEN YIKILACAK YENI FAYANS DOSENCEK BIR HAFTA SURER DEDI USTA....O BITCEK EVI TEMEIZLEMEK BASLICAK:1shok::1shok:

bende valla boyle bir yer edindigi icin hayatimda izliyorum.....yoksa cokta guzel degil suan senaryo...bizi sinir ediyolar sadece o kadar....

kimse yokmu????hani senaryolar kizlarrrrr ayip size(((((
denizcim senden benden başka kimse yazmamış canım:1no2: belki bu gün yazarlar a.s ben farklı 3 senaryo daha düşündüm ama yazmayacağım bakalım benim düşündüklerimi kimler düşünüp yazacakyerimseniben herkese iyi hafta sonları diliyorum ve güzel senaryolarınızıda bekliyoruz kızlar... a.s.

Inanmiyorum Bu Hafat Cok Heyecanli Kizlar....2 Gun Boyunca Hic Kacirmayin Derim.....kesinlikle Izlemelisiniz Valla Insaat Var Evde Ama Napayim Izlicem Allahin Izniyle Yoksa Catlarim....

kızlar selammmmmm şu 2 gün süper..... şeyda ayağa kalkıyor rüzgar bebeğin kendinden olduğunu öğreniyor kaçırmayın sakın bomba var!!!!!!

:1shok::1shok::1shok::1shok: kızlar sezon finalinde olması muhtemel şeyler şu 2 bölümde oluyo inanamadım özeti okuyunca.ve de eski beh i izlerken bu sabah beh reklamında gördüm heralde rüya falan görüyo rikkat dedim ama özeti okuyunca oh beee artık gözlerim açık gitmem valla :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…