carsamba gunude ruz<gar mısketı kacırıyormus kanal1 sıtesınde yazıyo
şeyda gerçekten boşanma celbiyle bir şok geçirdi ve kendiside farkında olmadan aya kalktı..:1shok:şeyda ayaklandı bacılar vatana millete hayırlı olsun :icecream:
]
aaaa öğreniyo mu yoksa??? :uhm: lülülülülülü
]
aaaa öğreniyo mu yoksa??? :uhm: lülülülülülü
şeyda gerçekten boşanma celbiyle bir şok geçirdi ve kendiside farkında olmadan aya kalktı..:1shok:
ama bunu saklıyacaktır bir süre daha herkesten gerçi pembe duramaz herkese söylerde:dance:
ayyy saol deniz yaa ayy bulamyınca catlıcaktım ayy öğrenecek inşallah bu sefer uyuss misket gene uyusluk yapmazda mutlu olurlar
gene demesin ben mutluyum bu bebek senin deil felan diye nikahtan önce neler demişti heyecanınızı kırmak istemem ama olayların arka arkaya cözülmesi pek hayra alamet deil gibi...
herşey çarşamba yada perşembe belli olacak..rüzgar misketi kaçırınca bakalım neler olacak misket hala inkar edecekmi
çetin neva arasında olanlar açığa çıkacak daha...rüyanın boşanması çetinin ona iş ayarladığı..kerimanla güner karşılacak...dila gerçek anne babasını öğrenecek...rüzgar misketin bebeğinin babasının kendisi olduğunu öğrenecek...daha çok şeyler var ve bütün gerçekler açığa çıkıncada dizi bitecek sonkatılıyorum ebrarcım mutsuz son olcak bence baksanıza herşey çözülüyo nerdeyse bi kemiran-güner olayı kaldı başkada bişey yok gibi hee :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?