Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
Kizlar Var Ya Tuylerim Diken Diken Oldu Nedense....seydaya Uzuldum Bu Sefer...allah Kimseye Gostermesin Ne Kadar Zor Sevdigin Adamdan Bosanma Celbi Geliyo....

şeyda ayaklandı bacılar vatana millete hayırlı olsun :icecream:
şeyda gerçekten boşanma celbiyle bir şok geçirdi ve kendiside farkında olmadan aya kalktı..:1shok:
ama bunu saklıyacaktır bir süre daha herkesten gerçi pembe duramaz herkese söylerde:dance:

Rüzgar sabaha kadar Misket’in evinin önünde beklemiştir. Misket’le konuşmaya çalışır, Misket bebeğin Rüzgar’dan olduğunu hala inkar etmektedir. Rüzgar bunun üzerine Misket’i kaçırır.İsmet ise Dila’nın peşinden ayrılmamakta, bir an bile boş bırakmamaktadır. Keriman artık dayanamaz, İsmet ve Sayhan’la yüz yüze konuşmaya karar verir. Ancak İsmet Keriman’ı karşısında gördüğü anda ona saldırır. Safa ise sabah Şadan’ın yanına gelir, özür diler, ama Şadan ya Safa’ya karşı çok kızgındır onu kovar. Şadan, Füsun’un ısrarla Neva’nın boşanmasını istemesi üzerine onunla kavga eder

şeyda gerçekten boşanma celbiyle bir şok geçirdi ve kendiside farkında olmadan aya kalktı..:1shok:
ama bunu saklıyacaktır bir süre daha herkesten gerçi pembe duramaz herkese söylerde:dance:

yok canım saklamaz artık pembe değil bütün ev halkı görecek yarınki bölümde:) özetini verdi kanal1 de yarının rüzgarım şok oldu garibim bebeği duyunca :)

kızlar hani berfu senaryo degişcek demişti yaa bence bu degişmiş hali.baksanıza özetlere ben bunlar sezon finalinde olur diye her zaman söylüyodum ama ters köşeye yatırdı bizi senaristler şakkıdı neyse böyle daha iyi oldu.kanımca misket rüzgar beraber olcak bebişleri dogcak 1 2 ay mutlu aile görcez sonrada işte kötü son atmasyon hee bu kendi çapımda tahminim ciddiye almayınız yerimseniben

katılıyorum ebrarcım mutsuz son olcak bence baksanıza herşey çözülüyo nerdeyse bi kemiran-güner olayı kaldı başkada bişey yok gibi hee :uhm:

ebrarra katiliyorum kizlar bukadar birden olaylarin cozulmesi hayra alamet degil gibi...yada senaristlerin kafasina bisey dusup insafa geldiler:))))

ya kıslar bence kötü düşünmeyin olayların çözümlenmesi bu sezon kesin olarak biteceğini gösteriyo bence denize katılıyorum ayrıca:) berfu zaten senaryonun değişeceğini sölemişti sonuç olarakta yeni sezonda başka projede görcez onu bence mutlu son olacak:)

herşey çarşamba yada perşembe belli olacak..rüzgar misketi kaçırınca bakalım neler olacak misket hala inkar edecekmi

yok yok misket falan ayrilmiyormus diziden daha bugun okudum bi siteden durun bulayim o siteyi:)))

katılıyorum ebrarcım mutsuz son olcak bence baksanıza herşey çözülüyo nerdeyse bi kemiran-güner olayı kaldı başkada bişey yok gibi hee :uhm:
çetin neva arasında olanlar açığa çıkacak daha...rüyanın boşanması çetinin ona iş ayarladığı..kerimanla güner karşılacak...dila gerçek anne babasını öğrenecek...rüzgar misketin bebeğinin babasının kendisi olduğunu öğrenecek...daha çok şeyler var ve bütün gerçekler açığa çıkıncada dizi bitecek son bizim evin halleri dizisi sonlanmış olacak bence fisfisfisa.s
bende bugün dizinin sonunu getirdim:çok üzgünüm: ama bir şekilde devamda edebilir tabiiyerimseniben

kızlar çıkıyorum ben,sanırsam 10 da gelicem.o zamana kadar kendinize iyi bakın öpüyorum sizi byby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…