Bizim gelin anormal mi? Ben mi öyle görüyorum?

Görümcem benimle ilgili forumlara dert yanacak.. Görümce! Bence tamamen irtibati kesse yeri. Kaynana olduğunuz günleri düşünmek bile istemiyorum. Umarim erkek çocuğunuz olmaz sndsnds

Kesinlikle katılıyorum sizeeee Yorumlar karşısında çok şaşırdım cidden ki orası kvsini evi neyden çekiniyo ? düpedüz görgüsüz içi nası rahat ediyo böylelerinin bilmem ben önümden tabak gelicek kalkıcak çayı ayağıma beklicem ki gelinsin aman allahım gömün beni oraya

Ben başkayım valla evime gelen misafirden iş beklemem beni aramadı diye tribe girmem sevmiyosam zaten aramaması beni memnun eder, soğuksa da onun karakteridir ablacım ablacım diye fiti fiti etrafta dönmüyosa o zoruna gitmiştir insan olsun ne kadar çirkin bi laf , arkadan konuşan insanlara her daim kılım zaten bu yazdıklarını yüzüne söyle desen söylemez. Benim arkamdan da konuşuyodur kv elti filan ama hiç umrum değil yüzüme söyleyen cevabını alır arkamdan istediği kadar konuşsun.

kizdan gerizekali diye ulu orta bahseden sizsiniz. kim bilir ona ne hissettiriyorsunuz da bu kadar kaciyo sizden. hakkinda cok sikayet geliyor diyosunuz bi de. kiz sizin maliniz mi da malinizi beğenmiyolar da size şikayet ediyorlar. agziniz acik milleti dinliyorsunuz bir de. ben en azindan komigim sizin gibi acinacak durumda degilim.

kendi uslubuna bak bikere ne demek malınız falan ne alaka ya bana laf sokmaya çalışcam diye iyice sıktın kendini bizim gelinin avukatı kesildin başıma hadi ya işine bak konu açan ben değilim bak karıştırma konu sahibine yap avukatlıgını

Tabiki anormal. Birisi hatrimizi sorduğunda nezaketen cevap vermek zorundayız . Insanca yaşam bunu gerektirir. Mesafe koymak terbiyesizlik yapmak değildir

ne guzel bir mahalle agzi. size mutluluklar diliyorum.

Görümcem benimle ilgili forumlara dert yanacak.. Görümce! Bence tamamen irtibati kesse yeri. Kaynana olduğunuz günleri düşünmek bile istemiyorum. Umarim erkek çocuğunuz olmaz sndsnds
Forumlara tc kimlik numarasiyla mi üye olunuyor ? Forumlarda tanımadığı insanlara fikir soracak tabiki

Ahah o nasil bi atasozu ya ne anlama geliyor
Yani bastan suyu kesiyor gelin hanim. Elini verip kolunu alamamaktan korkuyor ne saytani goreyim ne de salavat getireyim (salavat getirince seytan kaciyor ya). Sonu kotu olacagina hic olmasin. Sonu baştan belli olan durumlarda kullanilir. cok guzel acikladim aferin bana

Haha ay cok hosuma gitti de kullanirim bundan sonra

Ayrica evet cok guzel aciklamissin canim

Forumlara tc kimlik numarasiyla mi üye olunuyor ? Forumlarda tanımadığı insanlara fikir soracak tabiki

Ne alaka tc no ile? Diyorum ki, görümcemin yemeyip içmeyip benimle ilgili -forum bile olsa- sağda solda gıybet yaptiğini duysam, bi daha suratina bakmam. Görümceler, eltiler, kaynanalar.. Kendi hayatlariyla ilgilensinler, oturup kalkip el kizinin hayatiyla değil.

Yiyip içiyordur. Temel ihtiyaclarindan feragat ettiğini sanmıyorum. Aile kavramı karı koca çocuk değildir . Insanlar toplu halde yaşarlar. Kardeşinin eşiyle arasının kötü olması kardeşiyle ilişkisini doğrudan etkiler .

Gelininiz olmasi sizinle cok samimi olmasi anlamina gelmiyo. Herkes herkesle samimi olmak zorunda mi? Her arkadasinla icli disli oluyomusun hayir! Bunuda böyle düşün sonucta kardesinin karisida olsa bi mesafe olmasi en iyisi

dağdan mı inmiş acaba kendısı, gelen mısafıre hoş geldın bıle demıyor? azıcık adap usul öğrensın hanzo
bence normal bir hatun ama; işine gelene işine geldiği gibi davranıyor ve burun havalarda dolanıyor olay bu
ve sende nıye bu kadar ustune düşüyorsun onu anlamadım
bırak ne yaparsa yapsın. kısasa kısas..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…