- 29 Temmuz 2014
- 696
- 1.421
- 83
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Cahil geline karsi luzumsuz bi hosgoruye bürünen uyeler, ayni hosgoruyu gorumceye gosteremiyorsaniz konu bitmistir.. olay klasik gelin gorumce cekismesinden, ezilen gelini kurtarma operasyonuna dönüştü (!)
Allah askina recel isterken cekingen olmayan bu gelin, gelen misafire hosgeldin demeye çekiniyor. Nasilsin sorusuna 10 yasindaki cocuk bile iyiyim siz nasılsınız diye cevap verir. Neyi savundugunuzu anlamadim.. ya bu gelin mağarada buyumus yada siz hosgorunun tavan yaptigi bi utopyada..
İki tane tabağı kaldırıp mutfağa götürmeyi de yardım beklemek olarak görüyorsunuz ya gerçekten pes. Sırtına torba mı verdiler sanki taşı diye? Biz misafirliğe gitttiğimizde sofraya da çaya da yardım ederiz etmezsem utanırım kendimden. Ne var ya hu insanlık öldü mü? Ya da sizler çok rahata alışkınsınız ondan garipsiyorsunuz. Çözemedim
Bende ona çok gicik oluyorum. Zaten oraya gelini davet etmesi nispet anlaminda kesinlikle yapildi. "Bak sen beni çagirmadin, yemek yapmadim, bak tek basinada yapabilirim" gibisine. Konu sahibin kendi kuzenleri geldi, bi zahmet kendisi onlara hizmet etsin, onlar ile oyalansin.
Ha burda bide "yok aynisini bir gelin yazsa, görümceyi yerden yere vururlardi" deniliyorda. O zaman ben kendimden örnek verim. Bende bir gelinim, benimde görümcem var. Görümcem biraz sogukkanlidir. Geldigimde mesela her zaman selam vermez, yada yanimda oturmaz fakat bunu hiç bir zaman bir problem olarak görmedim. Herkesin karakteri farklidir, sevdigi seyler farklidir. Ben abisi ile evlendim diye benim ile çok iyi olmak zorundada degil. Ve eger baska biri bana görümcemin dedikodusunu yapsa ben asla müsade bile etmezdim ve o kisinin agzinin payini verirdim. En basit burda esimin hatrida var. Biz sonuçta bir aile olduk. Sogukkanli diye bir genç kiz üzerine dedikodu edilmesini çok yalnis buluyorum ayrica.
Ha bu arada konu sahibinede gelsin bu laf. Hep annem der "dedikodu eden insanlarin yaninda dikkat et. Onlar senin yaninda dedikodu ediyorlarsa, bil ki yarin baskalarin yaninda senin üzerine dedikodu ederler". Yani o kadar çok gururlanmaya gerek yok konu sahibi.
onu ne kadar tanıyorsun da benım ona karşı uslubumu eleştiriyorsun? hayırdır yani bilip bilmeden konuşmak sizin adetiniz olmuş , akıllı hatun muşmuş lafa bak ya nerden biliyosun onunla yaşayan biziz birşey biliyoruzda konuşuyoruz yapmayın şu saçma yorumları komiksiniz cidden.
kendi uslubuna bak bikere ne demek malınız falan ne alaka ya bana laf sokmaya çalışcam diye iyice sıktın kendini bizim gelinin avukatı kesildin başıma hadi ya işine bak konu açan ben değilim bak karıştırma konu sahibine yap avukatlıgınıkizdan gerizekali diye ulu orta bahseden sizsiniz. kim bilir ona ne hissettiriyorsunuz da bu kadar kaciyo sizden. hakkinda cok sikayet geliyor diyosunuz bi de. kiz sizin maliniz mi da malinizi beğenmiyolar da size şikayet ediyorlar. agziniz acik milleti dinliyorsunuz bir de. ben en azindan komigim sizin gibi acinacak durumda degilim.
kendi uslubuna bak bikere ne demek malınız falan ne alaka ya bana laf sokmaya çalışcam diye iyice sıktın kendini bizim gelinin avukatı kesildin başıma hadi ya işine bak konu açan ben değilim bak karıştırma konu sahibine yap avukatlıgını
herkesin anladıgı dilden konuşmak gerekli , ne yapalım , teşekkürlerne guzel bir mahalle agzi. size mutluluklar diliyorum.
Forumlara tc kimlik numarasiyla mi üye olunuyor ? Forumlarda tanımadığı insanlara fikir soracak tabikiGörümcem benimle ilgili forumlara dert yanacak.. Görümce! Bence tamamen irtibati kesse yeri. Kaynana olduğunuz günleri düşünmek bile istemiyorum. Umarim erkek çocuğunuz olmaz sndsnds
Yani bastan suyu kesiyor gelin hanim. Elini verip kolunu alamamaktan korkuyorAhah o nasil bi atasozu ya ne anlama geliyor
Yani bastan suyu kesiyor gelin hanim. Elini verip kolunu alamamaktan korkuyorne saytani goreyim ne de salavat getireyim (salavat getirince seytan kaciyor ya). Sonu kotu olacagina hic olmasin. Sonu baştan belli olan durumlarda kullanilir. cok guzel acikladim aferin bana
Forumlara tc kimlik numarasiyla mi üye olunuyor ? Forumlarda tanımadığı insanlara fikir soracak tabiki
Yiyip içiyordur. Temel ihtiyaclarindan feragat ettiğini sanmıyorum. Aile kavramı karı koca çocuk değildir . Insanlar toplu halde yaşarlar. Kardeşinin eşiyle arasının kötü olması kardeşiyle ilişkisini doğrudan etkiler .Ne alaka tc no ile? Diyorum ki, görümcemin yemeyip içmeyip benimle ilgili -forum bile olsa- sağda solda gıybet yaptiğini duysam, bi daha suratina bakmam. Görümceler, eltiler, kaynanalar.. Kendi hayatlariyla ilgilensinler, oturup kalkip el kizinin hayatiyla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?