- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
komşularıyla konuşmak zorunda değil tanımıyordur belkide herkesi tanımak zorunda da değil.
tamam gelene hoşgeldn dememiş.çat kapı gelen misafire karşı ayıp etmiş ona bir şey diyemem.
belkide evlenmeden önce çevresinden gelin-görümce ya da gelin-kv ile ilgili olumsuz örnekler gördü ve ona göre temkinli davranıyor.
ben olsam bu şekilde gelin şöyle yaptı böyle yaptı diye dert yanacağıma karşıma alırım konuşurum.aileye yeni katılmış sonuçta bir anda samimi olması yapmacık olur gibi geldi bana.hepimiz geçtik o yollardan ki hala geçiyoruz.ön yargılı davranmak hoş değil.
Nokta nokta yerine ne var surcumbeni istemeyenı ben hiç istemem. deveye dıken adama s.... yaranır. karsımdakı benımle muhatap olmak ıstemıyorsa bende olmam. resmen kımseyle muhatap olmak ıstemıyor işte
ve iyi oynuyor
O zaman evlenmeseymis, rahibe hayatı yasasaymis, ole ağır travmalari varsa tedavi olsaymis. Bir komsuya alismasi gerekmiyor selam vermek için. Kimsede komşunun evine sormuyor onu. Misafir catkpida gelmisse hosgeldin denir. Bunlar temel görgü kuralları.
ınsana kötülük yapan '' de sen onaNokta nokta yerine ne var surcum
Hem gorumceyim hem gelinim .sizde görümcesiniz heralde
öyle olduğunu herkes biliyor.ona bir şey demedm zaten.bardağın dolu tarafını görenlerdenim ben.
Allah seniınsana kötülük yapan '' de sen onaona çıkıyor çünkü sonuc
Yok artık carrieNokta nokta yerine ne var surcum
Konu sahibi zaten durumun normal olup olmadığını sormuş. Ama herkes sanki dedikodu yapıyormuş gibi üzerine yüklenmiş. Konunun başlığında bile bir soru işareti mevcut. Neden böyle soru sorana saldırılıyor ki anlamadım gitti. Yorum yaparken biraz daha yapıcı olsak eminim her şey daha güzel olacak.
Valla bilmiyordum noktaları dolduramamistimYok artık carrie:KK63::)
:) Pek yemedim ama öyle olsun hadiValla bilmiyordum noktaları dolduramamistim
hay yaşa bende bunu yazacaktımBunun neresinde ağır başlılik mesafe koyma isteği? Resmen korkuyor biri evime gelecek, hizmet edecem diye bence. Sonuçta misafir olduğu ev yabancı bi evde değil , kaynanasinin evi bn öyle anladım, görümce kaynananin evinde agirlamis.
Ama yarın oburgun kaynana ölünce o evden pay istemeyi bilecek. Hiç mesafe koymaz bizde bu ailenin cocuguyuz der .
Diyorum işte işleri dustumu aniden mesafe buharlasiyor evin kızı oluyorlar. Geri kalan zamanda soğuk. Mesafeli. Ağır başlı gelin hazretlerihay yaşa bende bunu yazacaktım
misafirden ödü kopuyorlar özellikle erkek tarafından kaynanadır görümcedir geldiğinde surattan düşen bin parça oluyor ama başka zamanda görmeli aslında onu misafir ağırlarken
geçen burda bir üye yazmıştı kanserli annesini arada bir telofanla bile aramayan gelinleri kadın iyileşince oda tam iyileşmeden çcuğuma bak diye kaynanasına vermeyi düşünüyormuş
o hesap olur işte
ya ben bu başlıkta resmen gelin düşmanı oldumDiyorum işte işleri dustumu aniden mesafe buharlasiyor evin kızı oluyorlar. Geri kalan zamanda soğuk. Mesafeli. Ağır başlı gelin hazretleri
Burda konu gelinin hoşgeldin dememsi değil ki,tabiki hoşgeldin demeli.Kimse gelin %100 haklıdır demiyor.Düşünememek,dalgın olmak,gerçekten hoşgeldin diyemeyecek kadar çekingen içe kapanık bir tip olmak,alışamamak veya demeyeck kadar kabalık yapmak herşey olabilir.Ama bu abla olarak güzle ve nazik bir dille,canım hoşgeldin de ki misafirler alınmasın denilmek yerine,bir insan hoşgeldin demedi diye,mesafeli oldu diye kimseye azıcık insan olsun denmez.Bu kadar eleştiri getirilmez.Yapıcı olmak erdemdir.Hem de kardeş karısıysa.Hem de henüz 90 günlük gelinse.
sizde görümcesiniz heralde
öyle olduğunu herkes biliyor.ona bir şey demedm zaten.bardağın dolu tarafını görenlerdenim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?