- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi cesursincap
-
Çocugu hic olmayana hala kısır deniliyor mu ya...
Bir kere hamile kaldıniz diye bir daha kalacagınızın garantisi yok ki
Siz de kısır mi olacaksınız olmazsa evladınız
Bazen sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir.
Ben evlendiğimde 3 yıl düşünmedim. Kayınvalidem bsy dediğinde direk düşünmüyorum sizi ilgilendirmez diyordum. Sonra hamile kaldım kaybettim. 1 yıl sonra yıne hamıle kaldım yine kaybettim. E şimdi kime istemiyorum diceksin. Mecbur insanlar artık biliyor istediğini.
Belki bir kısmınıza çok normal gelecek ya da iyi niyetlilik ne var bunda diyeceksiniz ama benim derdim de bu bu akşam. Yarın kv. evi için mevlüt okutacak. Orda yine başıma aynı şey gelecek. Mevlütün arkasına o kadar kişinin içinde yine "bizim gelinin çocuğu olmuyor hocam onun için de bir dua et" diyecekler. Bütün gözler acır bir şekilde üstüme çevrilecek ben küçüldükçe küçüleceğim karşılarında belki gözlerim dolacak. Şimdiden yarının stresindeyim. Bu durumla karşılaştığımda ne yapsam da bu son olsa artık beni rahat bıraksalar.
Belki bir kısmınıza çok normal gelecek ya da iyi niyetlilik ne var bunda diyeceksiniz ama benim derdim de bu bu akşam. Yarın kv. evi için mevlüt okutacak. Orda yine başıma aynı şey gelecek. Mevlütün arkasına o kadar kişinin içinde yine "bizim gelinin çocuğu olmuyor hocam onun için de bir dua et" diyecekler. Bütün gözler acır bir şekilde üstüme çevrilecek ben küçüldükçe küçüleceğim karşılarında belki gözlerim dolacak. Şimdiden yarının stresindeyim. Bu durumla karşılaştığımda ne yapsam da bu son olsa artık beni rahat bıraksalar.
İyi niyetli olsa da bu tarz tavırlar sende stres oluşturduğu için çocuk sahibi olma ihtimalini düşürüyo biz artık istemiyoruz deyin güzellikle bunu da kabullendirin ki düşsünler peşinizden hatta sizde bi kaç zaman düşünmeyin istedikçe ilişkiye çocuk amaçlı giriliyo bu da stresle engelliyo boşverin Allah nasip eder zaten hayırlısınıBelki bir kısmınıza çok normal gelecek ya da iyi niyetlilik ne var bunda diyeceksiniz ama benim derdim de bu bu akşam. Yarın kv. evi için mevlüt okutacak. Orda yine başıma aynı şey gelecek. Mevlütün arkasına o kadar kişinin içinde yine "bizim gelinin çocuğu olmuyor hocam onun için de bir dua et" diyecekler. Bütün gözler acır bir şekilde üstüme çevrilecek ben küçüldükçe küçüleceğim karşılarında belki gözlerim dolacak. Şimdiden yarının stresindeyim. Bu durumla karşılaştığımda ne yapsam da bu son olsa artık beni rahat bıraksalar.
ne kadar zamandır istiyorsunuz Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahAslında ne bende ne eşimde hiçbir sağlık sorunu görünmüyor. Ayrıca dediğiniz gibi ne fark eder ama insanlar empatiden o kadar uzak ki!
kesinlikle gitmemBelki bir kısmınıza çok normal gelecek ya da iyi niyetlilik ne var bunda diyeceksiniz ama benim derdim de bu bu akşam. Yarın kv. evi için mevlüt okutacak. Orda yine başıma aynı şey gelecek. Mevlütün arkasına o kadar kişinin içinde yine "bizim gelinin çocuğu olmuyor hocam onun için de bir dua et" diyecekler. Bütün gözler acır bir şekilde üstüme çevrilecek ben küçüldükçe küçüleceğim karşılarında belki gözlerim dolacak. Şimdiden yarının stresindeyim. Bu durumla karşılaştığımda ne yapsam da bu son olsa artık beni rahat bıraksalar.
ne kadar zamandır istiyorsunuz Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Ya konunuzu dün sabah okudum galiba.yorum yapamadım.çok komik bişey oldu.siz aklıma geldiniz.kaynanamla bir yere gidiyordum dolmusla.bir deli vardı orda.kadın daha önce de denk gelmiş.yolculardan biri dedi bu bana evin olsun diye dua etti evim oldu gekinime de
Çocuğun olsun dedi çocuğu oldu diye.iste sonra o deli adam bana döndü evin olur inşallah dedi.kaynanam da diyor ki çocuğun olsun diye dua et ona diyordurumum vahim benim zar,ümidini o adamcağıza bırakmış.
tüp bebek vs denediniz mi4 yıldır uğraşıyoruz maalesef kısmet olmadı.
tüp bebek vs denediniz mi
eşinizin sperm dna hasarına baktırmasını öneririmEvet denedik ama negatif oldu. Ayrıca kendiliğimden hamile kalabiliyorum ama düşükle sonuçlanıyor maalesef.
Ek olarak da tüp bebek merkezi yönlendirecektir mutlaka. Düşükleriniz çok erken dönemse cd56 testini de bir araştırmanızı öneririm.eşinizin sperm dna hasarına baktırmasını öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?