- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.202
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Cinsel çekim, güzellik olgusundan çok farklı birşey. Eşinize istek artırıcı macun yedirin.
Yemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsel çekim, güzellik olgusundan çok farklı birşey. Eşinize istek artırıcı macun yedirin.
Eskiden kadınların başı agrirdi şimdide erkeklerin boşverin yaaa sevgi saygı varsa oda haftada bir olsun hatta bazen de haftada siz istemeyin çekici gelir o zaman
gerçekten yaa önceden kadınlar istemezmiş bu erkeklere ne oldu böyle:)Eskiden kadınların başı agrirdi şimdide erkeklerin boşverin yaaa sevgi saygı varsa oda haftada bir olsun hatta bazen de haftada siz istemeyin çekici gelir o zaman
Aynen canım bende aynı fikirdeyim mesela ben çok güzül biri değilim fiziğimde idare eder göbekliyim hafif ama ben itiraz etmesem her gün olabilir adam çok etkileniyo benden mesela ben kesinlikle sexi bi gecelik giyipte o geceyi boş geçirdiğimi bilmem o yüzden gayet hanım hanımcık pijamalarımı giyip yatarımAy çok gülüyorum bu konuları okurken aşırı aşırı güzelmişim herkes etrafımda fır dönüyor otobüste bile rahat bırakmıyorlar mış mış valla benim aşırı güzel arkadaşlarım var hiçbirine de otobüstekiler bişe etmiyyBir de benim tipim kayık ama sevdicegim bensiz duramaz yani bu işlerin güzellikle aşırı güzellikle hiç ilgisi yok
![]()
kaçan kovalanir gibi biseydir belkidegerçekten yaa önceden kadınlar istemezmiş bu erkeklere ne oldu böyle:)
kesinlikle güzellikle seksi çamaşırlarla alakası yok. ten uyumu dedikleri şey bu olsa gerekAynen canım bende aynı fikirdeyim mesela ben çok güzül biri değilim fiziğimde idare eder göbekliyim hafif ama ben itiraz etmesem her gün olabilir adam çok etkileniyo benden mesela ben kesinlikle sexi bi gecelik giyipte o geceyi boş geçirdiğimi bilmem o yüzden gayet hanım hanımcık pijamalarımı giyip yatarımbu işin güzellikle alakası yok
gerçekten yaa önceden kadınlar istemezmiş bu erkeklere ne oldu böyle:)
Su yorumuna inanmak istemedim gerçekten.cinsellik için mi evlendin hayret yaniO zaman evlenmesin bana yazık degilmi
Aynen canım bende aynı fikirdeyim mesela ben çok güzül biri değilim fiziğimde idare eder göbekliyim hafif ama ben itiraz etmesem her gün olabilir adam çok etkileniyo benden mesela ben kesinlikle sexi bi gecelik giyipte o geceyi boş geçirdiğimi bilmem o yüzden gayet hanım hanımcık pijamalarımı giyip yatarımbu işin güzellikle alakası yok
mağdur edebiyatı yapmayın lütfen. Sanki kanser filansınız. Kilo problemi tamamen sizin sorumluluğunuzda olan bi sorun. Kendi ellerinizle kendi sağlığınızı bozup sonra sağlık sorunları sizin ağzınıza düşmedi filan demeniz çok yersiz. sıkıntınızı söylüyorsunuz biz de çözüm olarak zayıflayın diyoruz işte. Çünkü gayet tabi çözümü kilonuzda da olabilecek bir sorun. Başlarda herkes yeni bi vücuda karşı heyecan duyar kusurları çok fazla görmez. Çok normal yani eşinizin her ne olursa olsun başlarda istekli olması. zamanla rahatsız etmeye başlamış olabilir görüntünüz eşinizi. Bütün suçu ona atıp durmaktan vazgeçin yani. Biraz siz de çaba harcayınBen burda derdimi sıkıntımı paylaşıyorum ne yapabilirim diyorum insanlar kalkmış kilom hakkında yorum yapıyor ben evlendiğimde günden beri kiloluyum ve bu kadar sıkıntı olmadı dha daha sıktı.. Şuan zayıflıyorm o kilonun cok dha altındayım.. Lütfen kırıcı olmayın.. İnsanların saglık sorunları sizin agıznıza düşmedi
mağdur edebiyatı yapmayın lütfen. Sanki kanser filansınız. Kilo problemi tamamen sizin sorumluluğunuzda olan bi sorun. Kendi ellerinizle kendi sağlığınızı bozup sonra sağlık sorunları sizin ağzınıza düşmedi filan demeniz çok yersiz. sıkıntınızı söylüyorsunuz biz de çözüm olarak zayıflayın diyoruz işte. Çünkü gayet tabi çözümü kilonuzda da olabilecek bir sorun. Başlarda herkes yeni bi vücuda karşı heyecan duyar kusurları çok fazla görmez. Çok normal yani eşinizin her ne olursa olsun başlarda istekli olması. zamanla rahatsız etmeye başlamış olabilir görüntünüz eşinizi. Bütün suçu ona atıp durmaktan vazgeçin yani. Biraz siz de çaba harcayın
siz eşinize karşı o zaman benim günahım ne evlenmeseydi diyecek kadar acımasız olabiliyorusunuz ya. Belki onun da bi sağlık problemi var. Hem siz niye evlendiniz eşinize yazık değil mi onun da hakkı değil mi fit bi kadınla olmak. Ayrıca kilo problemi olduğu için sağlık problemi olur insanların, sağlık problemi olduğu için kilo almazlar. Bunlar tamamen bahane şekerim var tiroidim var pcos um var filan. Bunların hepsi zaten kilolarınız. onlar yüzünden kilo almıyorsunuz yaniBelki vermemi engelleyen baska hastalığım var bilip bilmeden nasıl bu sekilde yorum yapabilirsin.. dilerim birgün saglık sorunlarınız yüzünden kilo almaz ve bazı seyleri anlamak zorunda kalmazsın
siz eşinize karşı o zaman benim günahım ne evlenmeseydi diyecek kadar acımasız olabiliyorusunuz ya. Belki onun da bi sağlık problemi var. Hem siz niye evlendiniz eşinize yazık değil mi onun da hakkı değil mi fit bi kadınla olmak. Ayrıca kilo problemi olduğu için sağlık problemi olur insanların, sağlık problemi olduğu için kilo almazlar. Bunlar tamamen bahane şekerim var tiroidim var pcos um var filan. Bunların hepsi zaten kilolarınız. onlar yüzünden kilo almıyorsunuz yani
ya sebebi her ne olursa olsun sonuçta senin de eşinle cinsel hayatını olumsuz etkileyecek bir problemin var sonuç olarak. Ama gelmiş burda bencilce madem isteksiz evlenmeseydi filan diye eşini harcıyorsun. Kaldı ki adam zaten normal sayılabilecek bir performans gösteriyor. Eşiniz de gidip erkek forumlarına konu açsa eşimin fazla kiloları var bütün cinsel isteğimi öldürdü ancak bir yıldır idare ediyorum ama artık hiç canım istemiyor yaklaşmak diye hoşunuza gider mi? Çok bencilce yaptığınız. Eşiniz sizi cinsel olarak tatmin etmekten sorumlu bi makine değil onun da istekleri tercihleri olabilir bu konuda, evlilik de cinsellikten ibaret değil.Of he he.. Şimdi sana oturup nedenini anlatamıcM sadece Allah basına vwrsşm
ya sebebi her ne olursa olsun sonuçta senin de eşinle cinsel hayatını olumsuz etkileyecek bir problemin var sonuç olarak. Ama gelmiş burda bencilce madem isteksiz evlenmeseydi filan diye eşini harcıyorsun. Kaldı ki adam zaten normal sayılabilecek bir performans gösteriyor. Eşiniz de gidip erkek forumlarına konu açsa eşimin fazla kiloları var bütün cinsel isteğimi öldürdü ancak bir yıldır idare ediyorum ama artık hiç canım istemiyor yaklaşmak diye hoşunuza gider mi? Çok bencilce yaptığınız. Eşiniz sizi cinsel olarak tatmin etmekten sorumlu bi makine değil onun da istekleri tercihleri olabilir bu konuda, evlilik de cinsellikten ibaret değil.