- Konu Sahibi blueangel1771
-
herşey gerçekten bir harika rabbim nazarlardan korusun mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde güzel geçirmenizi dilerim
cnm evın cok guzel gule gule otur mutfak dolaplarını guzel yapmıssın ama ben ole becerıklı degılım nasıl yapacaksam bılmıyorum bırde mutfak halın dehset guzel salon halıların cok hos ben ılk once ondan aldım cok tepkı alınca gerı gonderdık cok bılmısler var esım sulalesınden bır suru laf ettıler
kutfaktaki halının deseni çok ilginç gerçekten çok farklı gözüküuyo evinde çok hoş özellikle salonuna bayıldım güle güle otur
hemşerim evin cok guselmıs
oturma odan cok sırın rengarenk :)
ayy oturma odana bayıldım ya :1rolleyes: Allah içinde huzurlu mutlu sağlıklı yaşamayı nasip etsin bi ömür..
canım evin cok haş olmuş herşey uyumlu daha ne olsun.
sakıncası yoksa mutfaktaki kırmızılı morlu dolabı nerden aldın bende otarz istiyorum fakat bulamadım şimdiden teşekkür ederim
canım evin güzelmiş güle güle otur. oturma odasındaki ve mutfaktaki kırmızı beyaz rafları hazır mı aldınız yaptırdınız mı? bir de o rafları altına destek koymadan nasıl duvara monte ettiniz düşmezmi?
fıstıgım yeni gordum yaa coook uzgunummsenağlama
kuşum herşeyin cok guzel.
oturma odan aynı benım istedigim gibi ama maalesef ben bekar evimin koltuklarını kullanıyorum biliyorsun tayinciyim
mutfagının halısı ayrıca mutfaktakı dolabın çok güzeller..
evinde senin kişiliğin gibi sıcak ve renkli...
güle güle otur canımın içi...
insallah en yakın zamanda kendi evinizi alırsınız...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?