Boanmak iin sebep midir bunlar?

yoruluyor desem gece 12 den önce uyumuyor sabah da 6.30 - 7 gibi uyanıyor daha yüzünü yıkamadan tv yi açıyor. ben yatıyorum tv nin başında kalkıyorum tv nin başında. ama ben uynadığımda yanımda görmek istiyorum.

kısaca eşim tembel anladım ama onunda biraz çaba sarfetmesi lazım böyle tv izlemekle yoruluyorum demekle iş olmaz evlilik birşeyler paylaşmak ilgi göstermek sevgini belli etmek demeka.stembellik ruhuna işlemişbundan biran önce kurtulması lazım ama nasılCADIARZU

umarım öyledir öfkeyle söylemiştir. ama öyle olsa öfkesi geçtikten sonra özür dilerdi.çarşıya çıkıcam anneme gidicem diyorum zaten ama hayır gidebilir miyim diye sormam izin almam gerekiyormuş.bende onun nereye gittiğini bilmek isterim tabiki. şöyle örnek vereyim sana, geçen cumartesi arkadaşlarla çıkacağız dedi alkollü bi mekana gideceklerini söyledi- izin istedi demiyorum bakın-gideceğini söyledi. ki evlenmeden önce konuşmuştuk bu konuları dışarda içmeni istemiyorum içeceksen evde iç veya yanında ben varken iç demiştim kabul etmişti. markete gittiğimde tekele uğrayıp bira alıyordum ona.evlendiğimizden beri de hiç yapmamıştı böyle bişey. bende evde tek başıma bekleyeceğime gittim kayınvalidemlere ne halde olduğumu görsünler diye. onlarada söyledim böyle bekar arkadaşlarıyla bekar gibi gezmek istiyorsa boşanalım dedim. eve gelince kavga ettik böyle çifte standart olur mu? ben anneme giderken izin alacağım ama o alem yapmaya gidecek -izinsiz

boşanmak lafını ne kadar kolay ağzınıza alıyorsunuz
bir yuva krmak bu kadar kolay mı ki
boşanmak bu kadar basit olsun.
sevgili değilsiniz evlisiniz siz
üstelik yeni evliliğin cilvelerini yaşıyorsunuz büyük ihtimalle
her tartışmada boşama lafını ağzınıza alacaksanız niye evlediniz ki
eşiiz size hemen boşanalım dese ne düşünürdünüz
tamam adam haklı demiyorum ama olayları bu kadar büyütmeyin lütfen
evlilikte önemli olan ortak nokta bulabilmektir

evet canım alkisalkisalkis bekarken annesi hiç bi iş yaptırmamış ona. yemekten sonra abisiyle odalarına çekilip tv izlemişler hep. sosyal hayatları olmamış pek.şimdi de aynı şeyleri istiyor ama şimdi hayatında ben varım. ben de annemin evindeki rahatlığı yaşayamıyorum ki. akşam 7 de işten çık eve git yemek yap bulaşıktı çamaşırdı uğraşıyorum. evliliğin getirdiği sorumluluklar bunlar. ondan da biraz çaba istiyorum. ama yok. niye böyle yaptığını sorduğumda şimdiye kadar istediğini yaptım da ne oldu bundan sonra yapmayacağım diyor. bu şekilde nereye kadar...

Canım çokmu bunaltıyorsun acaba CADIARZU
Herşeyin istediğin gibi olması için??? bu imkansız bişey.Ne yaparsan yap her şey her zaman istediğin gibi olmazz...Sıcak davran belki inatlaşıp o öyle yapıyo ben niye böyle yapamıyorum demenden rahatsızdır...Çoğu zaman samimiyetle işveyle cilveyle yanaşırsan ancak istediklerini elde edebilirsin benden söylemesi birde öyle dene :1hug:

Tatlım haklısın eşinin kullandığı kelime hoş bir kelime değil,katılıyorum bu konuda sana ama erkekleri bazen anlamak zor
Takılma bu söze,büyütme kafanda
Sonuçta sinirle söylenmiş bir sözdür
Atamazsan kafandan evliliğinde sorunlarda büyür
Unutmaya çalışmak en mantıklısı gözüküyor

bak ben eczane teknisyeniyim eşin depresyon belirtileri gözüküyor sana bir ilaç önerceğim çok masum bir ilaç eşini rahatlatır onu kırıp ezip yemeğin yada içeceğin içine koyabilirsin sabah -akşam bir tane vermen yeterli düzenli 1 ay kullan bakalım nolacak

ilacın adı İNSİDON TB
Anksiyete,huzursuzluk ,gerilim....depresif durumun eşlik ettiği ruhsal rahatsızlıklarda kullanılır.
7.38 TL

iyi şanslar

olabilir belki bende çok şey istiyorum ama önceden böyle değildi eskisi gibi olmasını istiyorum ben. onu değiştirmeye çalışmıyorum ki. her şeyi denedim işve cilve. normalde kızdığım şeylere bile ses çıkarmadım sözde mücadele ettim benneyaptımki ama bu seferde yapmacık geliyor yaptıkların dedi

Adamı görmeden,tanımadan böyle teşhis koyup,ilaç önerecek kadar yorum yapmak doğrumu sizce
İlaç ne hafif olursa olsun sonuçta ilaç
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra

canım kardeşim gerçekte ortada öyle elle tutulur bir sorun yok gibime geliyor eşlerin her zaman yaşadıgı rutin sorunlar bunlar bizde eşimle çok zıttız bazı şeylerde bazen ben ödün veririm zevklerimden bazende o. oda pazarları yatıp dinlenmek ister bense gezmek ..bi pazar beraber dinleniriz bi pazar gezmeye gideriz yani herkesde genel olarak aynı dert .o yüzden takma kafana biraz idare etmeye çalış ..heralde oda bu kadar anlayışı karşılıksız bırakmaz ..karşıllı taviz vermek gerek diye düşünüyorum az önce başka arkadaşların dertlerini okuduktan sonra en büyük derdin bu olsun derim .tabi herkesinki kendine büyük gelir ama üzme kendini canım ..sevgilerimle

teşekkür ederim güzelim. kendisi de farkında olmalı ki bana doktora gideceğim zaman sinir yatıştırıcı yazdırıver dedi kendisi için. doktor yazdı bişeyler aldık ama hiç kullanmadı. dediğin gibi de yapamam kahvaltı etmeden çıkıyoruz akşamları da sözle rejim yaptığı için yemek yemiyor. sağol yinede önerin için.

Adamı görmeden,tanımadan böyle teşhis koyup,ilaç önerecek kadar yorum yapmak doğrumu sizce
İlaç ne hafif olursa olsun sonuçta ilaç
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra

önerdiğim ilaç adam öldürecek bir ilaç değil
dr ların verdiği ağır ilaçları bir bilsen ve hastayı nasıl etkilediklerini bir bilsen
ben hergün 100 lercesini görüyorum
pat diye hasta bir daha gelmesin diye en güçlülerinden başlıyorlar
yoksa siz hala dr.ların hastaları dinlediklerini mi düşünüyorsunuz?
çoğu dr.ilaç üzerinden alacağı primi hesaplıyor.canım benim zemuszemus

peki dr. önerdiği ilaç neydi bir adını yazsan daha yardımcı olabilirim

Kusura bakmayın ama size katılamıycam
ozaman herkes kafasına göre gidip ilacını alsın içsin olurmu öyle saçmalık
Hiç bir doktorunda hasta gelmesin tekrar diye ilaç bombasına tutacağını zannetmiyorum.
Bence ağır bir ithamda bulunuyorsunuz.
Bu kadar ucuzmu insan hayatı yani

kelebekcim sana katılmıyorum dr kontolü olmadan bu tarz bagışıklık yapacagı % 100 olan ilaç isimleri böyle ulu orta verilmemeli çünkü her insanın sorunua göre 1000 tane antidepresan çeşidi var ..arıca insidon hiçde masum bir ilaç degil ..

vallahi ben gördüklerimi söylüyorum
türkiye de sağlık sistemi o kadar berbat ki sadece işin içinde olanlar biliyor bu durumu çok yazık
hatta özel hastaneler tam bir para canavarı buldukları herkese stend takıyorlar onlar için orta yaşda olmaları yetiyor neden biliyormusun çünkü devlet stend başına baya bi yüklü miktarda para ödüyor özel hastanelere .....
ve kaç tane dr.lar diyelim pat diye hastalara kanser olduklarını söylüyorlar
artık herşey o kadar farklı ki anlatamam daha yazacak çok şeyler var
sağlık sektörünü el birliğiyle bitiriyorlar

çok rahat bi davranış ve cesaretli..

görmediğiniz bir insana nasıl ilaç önerebiliyorsunuz..

yada nasıl bir cesaretle yemeğine karıştır gibi insan hakkına alenen saldırı olacak bi davranışı tavsiye edbiliyorsunuz..

konu sahibi arkadaşım dikkate almamanı tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…