Boanmak iin sebep midir bunlar?

Eşiniz küçük dağları ben yarattım edasında bence sonuçta evlenmeden önce de sizin hayata duruşunuzu gayet iyi biliyormuş ki değişeceğinizi umuyormuş

Bu Obama' nın dünyayı değiştireceğine inanması gibi bir şey. Kocanızda evlenince hedefi küçük tutarak yapı olarak önce sizi değiştirebileceğini inanmış.:umursamaz:

Ben şahsen neymiş efendim kocam mutlu olsun diye kişiliğinden ödün verilmesi gerektiği düşüncelerine katılmıyorum. İnsanlar bir noktaya kadar ödün verir ve verdikleri özverilerin karşılığını alamayınca da her geçen gün sevgisinden tüketirler ve gün gelir ki o verilen ödünler bir bir karşınızdakinin kafasına çarpa çarpa ağzınızdan çıkıverir işte ondan sonrası daha çok kırıcı olur.

Cnm bence boşanılcak bir durum yok ortada tabiki çocuk felan yapma ama hemende boşanalım diye söyleme biraz biribrinize zaamna verin bu zaman içinde görüşmeyin gerçekten ikinizdede bazı şeyler bittiyse o zaman boşanmayı düşünün.daha çok erken.Bence bol bol dua et Rabbim aranızdaki sıkıntıyı gidersin inş. hakkınızda hayırlısı olur inş.

Ya şimdi bana kızmayın da, evlendiğinizden beri ilk defa dışarıya çıkmış arkadaşlarıyla ve siz yemeden içmeden kayınvalidenize gidip şikayet etmiş, üstelik de boşanmayı bile gündeme getirmişsiniz.

Eşiniz tembel olabilir, ilgisiz olabilir, sorumsuz olabilir, her şey olabilir, siz sonuna kadar haklı olabilirsiniz ama bu yaptığınızla haklıyken haksız konuma düştüğünüzün farkında mısınız?

Hani adam bunu 10 kere 20 kere yapar, konu ister istemez ailelere sirayet eder ama ilk defa olan bir şey için siz neden ailesini işin içine kattınız ki ben anlayamadım bunu.

Her zaman diyorum kol kırılır yen içinde kalır, sorunlarınız altından kalkılmayacak sorunlar asla değil ama siz 3. şahısları (hele ki eşinizin annesi) işin içine karıştırırsanız olmayacak olan da olur, gerek yok böyle şeylere.

Onu gidip kendi annesine şikayet etmek de en az onun size söylediği söz kadar kırıcı bence. Bunu bi düşünün nolur. Sorunlarınızı kendi aranızda çözümlemelisiniz ve bunu yaparken de SAKİN kalmayı başarabilmelisiniz.

selam bende eşimle sorun yaşıyorum eşimin köyü var ve her zaman yaz geldiğinde köye gidiyoruz 5 senelik evliliğimde her sene gittim bu sene gitmek istemedim kıyamet koptu ablası abisi çok ağır sözler söylediler sonrada biz evde birbirimizi yedik ben boşanmak istedim başta kabul etti sonra iş ciddiye binince vazgeçirmeye çalıştılar yani köy bu kadar önemlimi adamın evliliği bozuluyo o hala köyü düşünüyo şimdi konuşmuyoruz aynı evde iki yabancıyız karı kocalığımızda 1 aydır yok 4 yaşında oğlum var boşanırsam benden alırlarmı diye düşünüyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum çok dertliyim

Canım sen kendi konunu açarsan sana daha çok yardımcı olabiliriz. Konu sahibi arkadaşımızın konusu da bölünmemiş olur.

günaydın arkadaşlar. hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. cumartesi bağlantı koptuğu için şimdi okuyabildim yazdıklarınızı. tek tek hepinize cevap vermeye çalışacağım.

canım bu yuzden ayrılınırmı hiç..herseyi zamana bırak,eşinin üstüne gitme niye onu yapamadın nıye bunu söylemedin diye..eşinde alışamamıştır belki evlilige..bu yuzden bırbırınızı kırmayınn..zaman içinde emin ol duzelır..keşke butun sorunlar bunun gibi olsa

onu pohpohlaya pohpohlaya bu hale geldik zaten. düşünün ki çayını boşalan bardağını geç doldurdum diye saygısız oldum. saygı bunlarla mı ölçülüyor artık. ben ne yapacağımı şaştım artık bilemiyorum arkadaşlar düşün düşün içinden çıkamıyorum. onun istediği gibi olmaya çalıştım -saygılı yani- akşama ne yemeği yapayım canım? yanına yoğurt mu cacık mı istersin? sarımsaklı mı olsun? aradım sordum hep bi de böyle denedim. ama sonuçta bu sefer de yapmacık oldum arkasında başka şeyler aradı. harekete geçeyim de ne yapmamı önerirsin canım?

boşanmak için bebep değil bence bunlar.çünkü evlilikde ancak çok geçerli nedenler olmalıki o evlilik bitsin.sevgili olsan anlaşamıyoruz desen o zaman bırak gitsin demek daha kolay ama bu durumda değil işte cnm..iki insanın zevkleri istekleri farklı olabilir..evlilikde önemli olan ortak noktalar bulabilmek..bi denge tutturabilmek biraz sabır ve anlayış göster bence cnm

emin ol aynı şeyleri denedim bende. ne dedi peki fisfisfis istediğin olunca iyi de olmayınca neden böyle yapıyorsun dedi o da surat astı oturdu..

Hangi cift dört dörtlük anlasir ki zaten.Hepimizin böyle konulari vardir.
Bence bunlar icin bosanmayin.

yuhh artık yaa...evlenince değişeceğini umarakmı evlenmiş seninle...

canım sabret yada sabretmeye çalış bırak git mentını kendin ye git gez toz bişi deme ona özlesin biraz seni :dilcikar:

cuma günü götürmemişti ya beni mantıcıya. cumartesi akşam aradı mantı yemeğe gidiyoruz dedi. dün gitmek istememiştin ne oldu canın mantı mı çekti dedim. ne dese beğenirsiniz DÜN SEN İSTEDİĞİN İÇİN GÖTÜRMEDİM, BUGÜN BEN İSTEDİĞİM İÇİN GÖTÜRECEĞİM. :1shok:bu tavırlar karşısında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık.

elalemin ağzını kapatmak için evlenmedik. nerden çıkardınız bunu? birbirimizi severek evlendik.

ben 23 eşim 31 yaşında ikimiz de çocuk değiliz. mutlu değiliz hep tartışıyoruz huzur yok evde. boşanmak için aldatılmayı ya da dayak yemeyi mi beklemeliyim?

Ben eşinizin depresyonda falan olduğunu sanmıyorum..
Eşin sadece biraz rahat o kadar..

Kadınlar ilgiden çok hoşlanır, erkeklerse buna herzaman gerek görmezler..

Kadınlar ''seni seviyorum''sözünü herzaman duymayı çok isterler..Buna karşın erkeklerin bu konudaki düşüncesi nedir biliyor musun?
--Ee seviyorum biliyorsun, her dakka söylememe ne gerek var?

(Sadece bir örnek))

Ben ortada boşanılacak bir sebep göremedim..Sadece eşiniz sizin beklentilerinize fazla cevap veremiyor..

Ben yine de ciddi ciddi tekrar konuşmanızı tavsiye edicem..

Aslında birbirini seven insanlar mücadeleye hazırlardır evlilikte, yani fedakarlık yaparlar eşi için, evlilik biraz da fedakarlık alanıdır..

Ama sizin evliliğinizde, iki taraf da mücadele etme niyetinde değilmiş gibi hissettim biran..

Siz bence ne istediğinizi birkez daha düşünün, son birkez..Sonra da alın eşinizi karşınıza ciddi anlamda beklentilerinizden bahsedin, bu şekilde mutsuz olduğunuzu bilsin..
İki taraf da adım atarsa çözülür bu sorun bence..

evet evlenmeden önce de biliyordu düşüncelerimi huyumu suyumu herşeyimi.fakat evlendikten sonra ben erkeğim diye tutturdu. oysaki bende çalışıyorum kadın erkek eşitiz diyorum. bunu kabul etmiyor şimdi. çalışan kadınlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır. evlendim diye kişiliğimden ödün vermem gerekmiyor benimde kendi doğrularım var.eşimi seviyorum ama onun emrinde yürüyemem ezik sindirilmiş bi kadın olamam. bu bana ağır geliyor.

Eşine o an : senin benle derdin ne? Neden benim sinirleneyeceğim davranışlarda bulunuyorsun? Açıkca söylesene bileyim? Ne demek sen isteyince götürmedim?

Amacın ne? Tartışmaya zemin hazırlamak mı istiyorsun her seferinde?

Hadi derdini açıkca söyle de, kendine eziyet etme..'''

Bu şekilde konuşsana , duvar değil ya mantıklı bir açıklama yapacak elbet..

sen elinden geleni yapmışsın da eşin hiç yanaşmıyor onun umrunda değil kendisini bişey sanıyorklava: ve üstelik yaşı genç de değil en büyük suç eşinde fazla rahat

Ne saçma bir konuşma yapmış eşin..

Sanki senden hınç almaya çalışıyor gibi :mymeka:

güzelim şikayet etmek için gitmedim oraya. hem geç saatte geleceği için evde yalnız beklemek istemedim, hemde nasıl üzüldüğümü görsünler istedim. anlattığım zaman anlamıyorlardı üzüldüğümü, görsünler istedim.çünkü ben artık eşimin beni gezmeye götürmek istemediğini söylediğimde anlamadı beni kayınvalidem sende gezmeyiver dedi bana.oysa evliliğimizin ilk aylarında bi sıkıntınız olursa bana söyle ben kulağını çekerim demişti şakayla karışık.o annesi belki o konuşur bişeyler söylerse dikkate alır eşim diye düşünmüştüm. kendi aramızda çözümleyebilseydik ne annesinden nede burada sizlerden yardım isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…