Boanmak iin sebep midir bunlar?

canım benim şu anda bizim derdmiz saglık sisteminin işleyişi degil arkadaşımıza bir derdinde elimizden geldigince yardım etmeye çalışıyoruz ..sorun sadece senin adamı doktora yönlndirecegine böyle aleni bir şekilde ilaç ismi önermen ..ayrıca ben senden daha çok saglıkçıyım herşeyi emin ol senden daha iyibiliyorum ..zaten tıp sektöründede herkes tarafından bilinir en tehlikeli hasta grubu eczane teknisyenleridir kafalarına göre ilaç kullanırlar ve iyileşme olmayınca doktorda alırlar solugu .. neyse herkese sevgiler ..

Sizin şu anda yaptığınız şeyde,şikayet ettiklerinizden çok farklı değil bence.
Teşhisi koydunuz,ilacı verdiniz ve haberi olmadan sabah akşam içirdiniz
Sizce etikmi bu davranış
Bir insana rızası dışında gizlice ilaç verilirmi
O zaman bizde sizin bu ialçtan primmi aldığınızı düşünelim
Yapmayın allahaşkına
Tabiki her sektörde işini kötü yapanlar vardır
Ama bir kalemde tüm sağlık sistemini karalayıp atmak büyük yanlış olur
Şifa bulan hastalar kendi kendilerinimi tedavi ediyor bu durumda
O zaman tıp diye bir bölümde olmasın üniversitelerde ne gere varki herkes kendi başının çaresine baksın

Son düzenleme:

Bu tür ilaçları kafaya göre kullanıp kesmek ne kadar ciddi bir şey biliyorsunuzdur sanırım...Bence masum ilaç yoktur.Fiyat olarak masum (!) olması tavsiyeye göre kullanılacağı anlamına gelmez.Bu tür ilaçlar beyin kimyasını etkiliyor.Allah korusun böye kullanıp ani bırakınca intihar eğilimi bile olabilir...Düşün yani doktorlar bile kademeli oalrak bıraktırıyolar....

Aile terapistine gitmenizde yarar var sanırım. O kadar önemli sorunlarınız yok gibi.
Biraz sen biraz da eşin adım atarsa çözülmeyecek bir sorun yok.
Frekanslar tutmamış gibi. Yıllarca gezip anlaşamayanlar çok. Evlilik sorumluluğu bambaşka.
Biraz zamana ihtiyacınız var.
Hemen her zorlukta boşanma olsaydı evli çift kalmazdı dünyada.

CADIARZUdemek doğru tahmin etmişim işte ben herzaman derim erkek kız farketmez herkes ev işlerini yaptırmalı çocuğuna bilmeli öyle tembel alıştırmamalı küçüklükten alıştırmalı herşeye hayat her zaman ekmel elden su gölden olmaz:1closedeyes:yasakkelime sen onun annesi değilsin tabi ama ona annesi gibi yaklaşmanı istiyo ama olmaz herşey farklı herşey karşılıklı sen allah korusun bi hastalansan demek hiç yardım etmiycek ne halin varsa gör diyecek ama yine senden bekleyecek madem öyle evlenmeseymiş neden böyleleri evlenip bizimde başımızı yakarlar bilmemfisfisfis ona anlatman lazım sen evlendin sorumluluk sahibi oldun.ben senin annen değilim bekarlık daki rahatlık yok ben nasıl sorumluluk alıyorsam sende almak zorundasın ha almam yapmam diyosan evlenmeyeceksin kardeşim dimi sen bunları ona söyle bakalıma.s

boşanmak kelimesini o kadar ağzınıza alıyosunuzki eşiniz siden hiç çekinmiyo..

zaten islamdada talak vardır 3 kereden fazla boşanıyorumun şakaSI bile yapılmaz..

üzgünüm ama eşiniz üzerinde karizmanız kalmamış..

bence konu sizin anlattığını kadarıyla sınırlı değil,eşiniz böyle davranıyorsa bunun daha ciddi sebepleri olmalı.Benim anladığım şu siz eşinize karşı fazla sert bir tutum içindesiniz biraz pohpohlasanız biraz dediklerini yapsanız belki herşey çok farklı olur.

izin almaya kölelik diyorsunuz ben de eşimden izin alırım emrivaki yapmam zaten herhalükarda izin verir amaç burda onu koca yapan etkenleri ön planda tutmak.Ben böyle davranınca o da her yapacağını bana söylüyor bir anlamda benim fikrimi alıyor.

Bakın ben izin istemeyi asla kölelik olarak görmüyorum aksine eşimi yücelterek ve benden bir adım önde olmasına olanak vererek aslında onun da benden izin almasını sağlıyorum herşey karşılıklı..

ha siz onun dediklerini yapmadan ondan beklenti içine giriyorsunuz bu yanlış önce bi siz yapın adam bi huzur bulsun evliliğinde. Bakın sonra nasıl değişiyor herşey.

Bu tarz hareketler erkeği soğutur emin olun o yüzden zaten sizle biyere gitmek istemiyor beraber vakit geçirmekten zevk almıyor

harekete geçin:içelim:

bence bi de hep beklemek yerine vermeyi dene...bişey kaybetmezsin yani zaten şuan da kazandığın bişey yokki üzülmekten başka....onun her dediğini yap.ne istiyosa yap yapma dediğini yapma.hiç itiraz etme.yani robot gibi ol bi süre.göreceksin kendisi de böyle olunmayacağının farkına varacak.ben denedim kendimden biliyorum.
çalışıyorum ben de.acayip yoruluyorum akşama kadar.eşim her işime yardım ederken bir akşam çayı koydum demler misin dediğimde (hamileyken çok yardımcı oldu sağolsun)bana bu evin karısı ben miyim dedi?ben de tamam dedim ve her istediğini yaptım bir iki gün.ama robot gibi olduğumdan ne işve ne cilve....sonra da artık eski beni özledi sanırım kalktı bana meyve tabağı falan hazırladı,mutfağı toparladı... :) ben de anladım tabi....bi daha demedi :)umarım yararını görürsün....

bosanmak çocuk oyuncagı degıl kı
bu kadar basıt bır olaydan bosanılır mı
bence yazık edersınız

izin değil ama haberi olmasi açisindan
ben şuraya gidiyorum canim der telefon ederim
birde böyle deneyin.
özgürlüğüne çok düşkün birine göre değil evlilik
iyice düşünüp taşinmadinizmi evlilik kararini alirken
çok küçük şeyler bence sorun diye bahsettiğiniz şeyler ki
daha 3 aylik evliyim bende ayni eşin gibi dişarda gezmekten ziyade
evimde ayağimi uzatip oturmayi tercih edenlerdenimzemuszemus

yuhh artık yaa...evlenince değişeceğini umarakmı evlenmiş seninle...

canım sabret yada sabretmeye çalış bırak git mentını kendin ye git gez toz bişi deme ona özlesin biraz seni :dilcikar:

büyük ihtimalle çıkarkende böyleydi,sadece 4 yıl çıktığınız için alalemin ağzını kapamak için evlendiniz.evliliğin ilk yıllarında kavgalar tartışmalar çok olur ama bana enterasan gelen sen çık,sen kendin git diyebilmesi düşündürücü,hem şikayet edip hemde kendisi göndermesi garip,seviyormusun diye sorunca cevap vermemesi,çocuk gerekiyordur belkide bilmiyorum 4 yıl bol bol konuşmuşsunuzdur, gezmişsinizdir adam belkide değişiklik istiyordur.

boşanalım demeniz cok yanlış ben olsam eşinizin yerinde boşanırdım hemen yeter derdim çocuk oyuncagı mı ?sinriliyim diyorsunuz sinirli olmak kötüdür karşınızdaki çıldırır..size elini kaldırmamış,aldatmamış,işinde gücünde olan adama yaptıgınıza bakın yarın bi gün onu mumla ararsınız..
neymiş havuza gitmiyor neymiş mantıya gdelim dedim gelmedi boşanıcam... komik ve çocukça geldi bana ..

kaydirigubbakcemile5a.s

Doktorlar bile görmeden muayene etmeden teşhis koyup ilaç önermekten çekinirken ,siz nasıl doktorculuk oynamaya cesaret edebiliyorsunuz anlamış değilim..lmaz:

bana biraz hassas davranıyormuşsunuz gibi geldi.adam evcimen bir yapıda.belliki işi gereği çok yoruluyor yada stresli bir işte çalışıyor ve izin günlerini dinlenmeye ayırıyor.asosyallik durumunu almışsa o zor onu bilemem.sizin anlatımlarınızda olaylar karşısında verdiğiniz abartılı tepkilere bakarak bunu ayrımını yapamıyorum açıkçası.çünkü olayları büyütür bi yapınız var.tabi yaşınızında -benim bakış açımla- evlilik için erken olduğunuda göz ardı etmemek gerek.biraz kendinizi dinlemeniz, evlilik anlayışınızı değerlendirmeniz ve buna sizin neler kattığınızı düşünmeniz sizin açınızdan faydalı olur.fevri davranışlardan kaçınmanızı tavsiye ederim.

Tüm yorumlari okumadim...ama bana öyle geliyorki esin sende aradigni bulamadi...farkli bir evlilik anlayisi cizmis kafasinda...bunu sende bulamayinca evlilikten sogudu!

Vallah canim bosanmak icin illaki siddet dayak aldatma gibi seylerin olmasi gerek diye birsey yok...bu bir...

Fakat evlilik öyle 1 sene bile gecmeden amann olmuyor iste deyip hadi güle güle denilen bir oyun degil...fedakarlik ister..özveri ister, emek ister.

Buda sadece iki tarafin istemesi ile olur..sende esinde cidden evlilignizi gözden cikarmadiysaniz hala birbirnize sevginiz ve sayginiz varsa oturun konusun iki olgun insan gibi sorunlarinizi halledin..

Lakin yok ne sen nede o fedakarlik yapmaya, özveri göstermeye ve en önemlisi emek vermeye razi olmuyorsaniz, belkide en dogrusu yollarinizi ayirmak olacak....

Hakkinizda hayirlisi olsun

bakın benım yazılarımın sadece bır yerını alıp yorum yapmışsınız...
ben sıze gıdın dedım..
devamını getıren bır yazıda yazdım 'nereye kadar gıdın dıyebılecek' gıbı..
yolun cok başındasınız hatalarınız bana gore cok fazla..
camaşırdı bulaşıktı sıralamışsınız yapılması gerekenı nıye sıralıyoruz..
ustelık eşiniz sıze karşı oncesınde boyle degılmışkı,sıze yaptımda ne oldu gıbı bır cevap vermış...
ve bır ayrıntı var yazdıgınız yazılardan bırınde eşınız evlılıkten sonra dışarda arkadaşlarıyla ıckı ıcmeye gıtmezmış ılk olmuş sanırım..
dıkkat edın uzaklaşmaya başlamış...
sadece sız boyle duşunmuyorsunuz sızın şikayetlerınızden eşinizınde şikayetlerı var gayet acık bana gore..
eşinize benı sevıyormusun gıbı bır soru soruyorsunuz cevap vermıyormuş..
nasıl verebılırkı belkı sıze sevıyorum ama uzaklaştırıyorsun yavaş yavaş dıyecek sız ortalıgı ayaga kaldıracaksınız dıye korkuyor olabılır..
cunku ılk konu actgınız yazınızda eşınızın sıze yapmış oldugu yorumla hemen boşanmaya kalkıyorsunuz...
bence kımsenın ılac falanda almasına gerek yok etkı tepkı meselesı bana gore..
tuturmuşuz eşitlık hadın bakalım kım kımı bastırabılırse..
eşitlık her zaman aynı olamaz bırde bunu fark etsek ne mutlu olacak herkes...
neyse sızı suan yazdıklarım sınır edebılır ama ben bana gore dogrularımı yazdım..
umarım ıcınden bır kacını alır uygulamaya kalkarsınız...
yoksa bu evlılık yurumez...
saglıkla mutlulukla kalırsınız ınşaallah...

Canim bence sizin cok büyük bir sorununuz yok aslinda.
Sadece farkli yetistirilme tarziniz var.
Insanlar ayni evi paylasmadan birbirlerini taniyamaz derler ya, istersniz 10 sene cikmis olun, ayni evde olmadikca tam olarak nasil biridir bilemezsiniz.
Sevgiliyken büyük ihtimal disarda bulusuyordunuz, disari cikma isteginin bu kadar az oldugunu dogal olarak anlayamiyordun. Ama simdi ayni evin icinde olunca isler degisiyor tabiki.

13 aylik evliymissiniz, henüz cok taze evliliginiz.
Bazi seylerin yerine oturmasi icin zaman gerekiyor.
Tipki bir iliskiye baslarken, nasil 6 ayla 1 sene, 1 seneyle 2 sene birbirini tutmuyorsa, evliliktede bu böyledir.
Degismis, farklilasmis gelebilir. Ama aslinda degisim degil, sadece esinin öz hali o.
Bunu kabullenmekte elbet zaman alacaktir. Ama zamanla ikinizde birbirinizin bazi huylarini kabulleneceksiniz mutlaka.

Esin agir bir laf etmis. Terbiyesizlik etmis. Ama aslinda isteyerek söyledigini zannetmiyorum.
Karisini gercekten istemeyen bir adam, bu lafi söylüyorsa onu bosar.
Ama bosanmiyorsa o lafin kalpten geldigine inanmam ben.
Bir anlik öfkeyle söylemis bence.

Sen bi haftasonu pazar günü evde güzel yemekler yap.
Yemekten sonra oturun karsilikli sakin bir sekilde konusun beraber.
Sen konusurken arada canim,bitanem demeyi unutma, bu esini yumusatacaktir.
Sonrada geceye birakin kendinizi,romantik bir aksam gecirin mutlaka iyi gelecektir.

yok yk bunlar çok enteresan bir varlık (erkekler) şaşırrıyorum bazen ya ben bunlara eşin o senin ve seninle birşeyler paylaşmak istiyor daha doğal ne olabilirki

QUOTE=kedis27;7441787]bence konu sizin anlattığını kadarıyla sınırlı değil,eşiniz böyle davranıyorsa bunun daha ciddi sebepleri olmalı.Benim anladığım şu siz eşinize karşı fazla sert bir tutum içindesiniz biraz pohpohlasanız biraz dediklerini yapsanız belki herşey çok farklı olur.

izin almaya kölelik diyorsunuz ben de eşimden izin alırım emrivaki yapmam zaten herhalükarda izin verir amaç burda onu koca yapan etkenleri ön planda tutmak.Ben böyle davranınca o da her yapacağını bana söylüyor bir anlamda benim fikrimi alıyor.

Bakın ben izin istemeyi asla kölelik olarak görmüyorum aksine eşimi yücelterek ve benden bir adım önde olmasına olanak vererek aslında onun da benden izin almasını sağlıyorum herşey karşılıklı..

ha siz onun dediklerini yapmadan ondan beklenti içine giriyorsunuz bu yanlış önce bi siz yapın adam bi huzur bulsun evliliğinde. Bakın sonra nasıl değişiyor herşey.

Bu tarz hareketler erkeği soğutur emin olun o yüzden zaten sizle biyere gitmek istemiyor beraber vakit geçirmekten zevk almıyor

harekete geçin:içelim:[/QUOTE]

kelimesi kelimesine katılıyorum :lepi:
bencede biraz siz verin sonra bakın oda sizdeki değişikliği görünce oda dediklerinizi yerine getirecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…