vallahi ben gördüklerimi söylüyorum
türkiye de sağlık sistemi o kadar berbat ki sadece işin içinde olanlar biliyor bu durumu çok yazık
hatta özel hastaneler tam bir para canavarı buldukları herkese stend takıyorlar onlar için orta yaşda olmaları yetiyor neden biliyormusun çünkü devlet stend başına baya bi yüklü miktarda para ödüyor özel hastanelere .....
ve kaç tane dr.lar diyelim pat diye hastalara kanser olduklarını söylüyorlar
artık herşey o kadar farklı ki anlatamam daha yazacak çok şeyler var
sağlık sektörünü el birliğiyle bitiriyorlar
türkiye de sağlık sistemi o kadar berbat ki sadece işin içinde olanlar biliyor bu durumu çok yazık
hatta özel hastaneler tam bir para canavarı buldukları herkese stend takıyorlar onlar için orta yaşda olmaları yetiyor neden biliyormusun çünkü devlet stend başına baya bi yüklü miktarda para ödüyor özel hastanelere .....
bak ben eczane teknisyeniyim eşin depresyon belirtileri gözüküyor sana bir ilaç önerceğim çok masum bir ilaç eşini rahatlatır onu kırıp ezip yemeğin yada içeceğin içine koyabilirsin sabah -akşam bir tane vermen yeterli düzenli 1 ay kullan bakalım nolacak
ilacın adı İNSİDON TB
Anksiyete,huzursuzluk ,gerilim....depresif durumun eşlik ettiği ruhsal rahatsızlıklarda kullanılır.
7.38 TL
iyi şanslar
evet canım alkisalkisalkis bekarken annesi hiç bi iş yaptırmamış ona. yemekten sonra abisiyle odalarına çekilip tv izlemişler hep. sosyal hayatları olmamış pek.şimdi de aynı şeyleri istiyor ama şimdi hayatında ben varım. ben de annemin evindeki rahatlığı yaşayamıyorum ki. akşam 7 de işten çık eve git yemek yap bulaşıktı çamaşırdı uğraşıyorum. evliliğin getirdiği sorumluluklar bunlar. ondan da biraz çaba istiyorum. ama yok. niye böyle yaptığını sorduğumda şimdiye kadar istediğini yaptım da ne oldu bundan sonra yapmayacağım diyor. bu şekilde nereye kadar...
boşanalım dediğimde senin için her şey çok basit, mücadele etmiyorsun gibi şeyler söylüyor. yani ne boşanalım ne de boşanmayalım diyor.sevmiyorsun artık beni dediğimde de ne seviyorum ne sevmiyorum hiç bişey demiyor.belki çok basit sebepler boşanmak için ama yaşım 23 çocuğumuz da yok (ki eşim çocuk ta istemiyor) bir ömür böyle geçmez diye düşünüyorum. benim kötü huy ve davranışlarım ise çabuk sinirlenmem, eşime göre temizlik hastası olmam. bir de ona saygılı değilmişim. en basit bi örnek çayı bittiğinde hemen koymamam veya bir yere giderken izin almamam (gittiğim yerler ise ya çarşıya çıkarım ya annemlere giderim ama gündüz vakti) saygısıklık ona göre. bana göre ise kölelik.
denedim canım. eşim muhasebeci öyle çok ağır bi işi yok. söylediği şu: sana 1 yıldır dayanıyorum sen değişmiyorsun kendini düzeltmiyorsun v.s. ama ben beni tanıyordun huyumu suyumu biliyordun dediğimde evlenince değişeceğini zannetmiştim diyor. bir insanla evlenince değişeceğini düşünüp evlenilir mi hiç? son 1 aydır huzurumuz yok hiç bi kaç kere boşanmayı teklif ettim. dün yine tekrarladım bugün annemde kalmayı düşünüyorum.
kaydirigubbakcemile5a.sçok rahat bi davranış ve cesaretli..
görmediğiniz bir insana nasıl ilaç önerebiliyorsunuz..
yada nasıl bir cesaretle yemeğine karıştır gibi insan hakkına alenen saldırı olacak bi davranışı tavsiye edbiliyorsunuz..
konu sahibi arkadaşım dikkate almamanı tavsiye ediyorum
ben sizden tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum tabiki kimseye kızacak değilim. sizi gönderiyor sizde gidin demişsiniz peki yalnız gidilir mi pikniğe veya tatile? başkalarıyla gitsem de hangi arkadaş dost kardeş eşinin yerini alabilir ki.belki küçük detaylar bunlar dediğin gibi haklısın ama kafaya takmamak da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?