Boanmak istiyor :(

üzülme canım,kolay değil ama hayatta ölümün acısı bile unutuluyo.sadece alışkanlıklar ve verdiğin emekler acıtıyo insanın canını.ama eminim hayat seni sınadı ve bitti.kazandın,daha kötüsünden kurtuldun.zaman gerçekten herşeyi değiştiriyo.daha fazla keşke demektren kurtuluyosun.her aşk unutulur bi gün.her insan bir ilişki bittiğinde unutamam diyo ama unutuluyo işte.değmez insanlara daha fazla değer vermemek ve kendi mutluluk yolculuğuna çıkmak için adımlar atmışsın.dilerim ve eminim hayat sana hep güzellikler getirecektir..

:mymeka: Kurtulmuşsun.Lanet adamdan.kadının kocasına ve çocuklarına haber etme bence.eline bulaştırma.senden uzakta bulacaklar belalrını.elini kirletme.
hala kadına hayret ediyorum.nasılda farkettirmemiş.komşuları söylememişmi kocasına pes yani yuhh diyorum

sana birşey itiraf edeyim canım..başlğı açtıktan bir süre sonra sen ortalardan kaybolmuştun..biz burda kendi kendimize yorum yapıyorduk...ben hatta bir ara diyecektim ki'kızlar bırakın yazmayın ne de olsa gelmiyor belki yalvarıyordur yine,boşu boşuna kendinizi parçalamayın' diye.iyi ki yazmamışım.meğer o ara boşanmışşın bile ..evet çok ama çok şey atlattın...daha doğrusu hayat bir sınav..hepimiz atlatıyoruz..her karanlığın sonu elbet aydınlık...acıntaze olduğu için gözün birşey görmüyor..ama an gelecek sağlıklı düşünmeye başlayacaksın...adamın anormol olduğunu bildiğinden çabuk unutur hatta güler geçersin... oda kendi pisliğinde debelenir durur..elbet bi yerden ilişkileri yedikleri naneler patlak verecek...

hatta varya sen onu dahada pohpohlarsın falan sanıyordu..bir gün öyle gidipte'yarın sabah hazırlan boşanıyoruz deyince soğuk duş olmuştur zavallıya...şimdi mağrur erkek havalrındadır ama içine oturmuştur tatlım...

yani ne demesini bekliyordun?daha da yalvarsaydın onumu bekliyorum diecekti?artık yeni tertemiz bir sayfa açıyorsun..mesela priofilinden başla...evli yazıyor kimliğine bekar a çevir onu..yavaş yavaş değişime alıştır kendini...

ohh kızım sende inadına göre istediğin giy istediğini yaşa...ama o evli bir adamken evli bir kadınla zina ederken eteğine laf edip namusçulukmu yapıyor.bak ekonomik özgürlüğü olan bir bayansın.gerekirse bir laf ettiğinde tersleyip dirsek atmasını da bi tatlım .sert dur karşısında ağlama...

ne ağlıcam bi daha yüzümü göremez davaya kadar.Sesimide duyama . Davadan sonrada iki cihanda bitti..Arkadaş kalmak istiyorum diyor birde

bu adamın unutulmıcak nesi var Allah aşkına canım ya bigün mutlulukmu göstermiş yılalrca süren mutlu bi evliliğin ardından aldatıp başkasına gitse tamam dicemde .kısacık süren bi ilişki kısacık süren bi evlilik yapmadığı çirkeflik rezillik kalmamış sana.aldatılmak içinde en hafifi canım ya.aşağılama hakaret adam yerine konmama evlilik hiç oluşmamışki zaten.bekaretin en özeliniz teyzesinin ağzında bilmem ne .boşver kabustu uynadın çok şükür.ailenlesin işin var çocuk yok.hakeden biriyle en şahanesinden mutlu olman dileğiyle.

unutamadığım o değlki. Uutamadığım kırılan gururum. Kenimi kullanımış hissdiyorum. 1 yıl ealemin adamına bkmışım, benimle beraber olmuş ve bir anda kapının önüne koymuş sokak kadınlarıyla beraber oluyor diyorum. Geçici sanırım bu kırgınlık...

Allah yardımcın olsun canım.
Ama eminimki sen o bir bucuk yıl yasadıgın ızdırabın acısını yeni mutlu hayatında gecmişe gömecek kadar çok çok mutlu olacaksın.
okadar mutlu ol ki o rezil herif senin mutlu huzurlu hayatına imrensin

ya ağır konuşuyorum ama adam tam bir şerefsizmiş. sen niye bu kadar göz yumdun ona takıldım ben.

sizi allah kurtarmış.....davanın tamamen bittiği gün sizin yeni doğum gününüz olacak okuduğum ve anladığım kadarıyla.inşallah rabbim bundan sonra karşınıza çok iyi ve çok sevebileceğiniz ve size layık olan birini çıkarır.

ALLAH kurtarmışşş.....:1shok::1shok::1shok:

vayy şerefsiz vayyyy....kötükedihüso

Allah'a havale et canım....emin ol ilahi adalet tecelli eder....

yeni hayatında mutluluklar dilerim.....

ıçim acıdı okurken bir yuvanın daha yıkılmasına üzüldüm ama sizin kurtulmanıza sevindim.Bundan sonraki yaşamınızda çok mutlu olursunuz inşallahh.Rabbinize sığının inanaın ondan daha yakın ondan daha güvenilir hiçbişey yok hayatta....

bunca şeyin üzerine ancak bir tek cümle kurulabilir efem,
yedi cihanda bela yakasından düşmesin allah belasını versin inşallah.ve o kadın demeye ağzım varmıyor hem cinsi olduğum için utanıyorum kendimden lakin diyorum ki, şimdi kocasını bi başkasıyla aldatan neden sevgilisini aldatmasınki bunuda yapabilecek potonsiyel var bence 'o'nda

az daha sabret canım,bu günler geçecek ilk davaya kadar emin ol sen onu unutmuş olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…