Boanmak istiyor :(

ayyyy ayyyyy sayfaları baştan sona okudum nutkum tutuldu bu ne ya böle
ne iğrençlik,ne basitlik
Allah senin yüzüne gülmüş bence canım
elalemin evli barklı karısına göz diken kusura bakma yarın bi gün karısınıda satar
sen sakın üzülme bitanem ya bol bol dua et emin ol daha mutlu olucaksın
en kötü baba evi bile koca evinden daha iyidir die boşuna demiyolar demekki
çok dikkatli davranmak lazım
evlenmeden önce kafanda bir tanecik bile ? varsa orda bırakıcaksın arkasından bi pislik mutlaka çıkıo burda çok gördük örneklerini
neyse canım hakkında hayırlısı olsun
Allah gönlüne göre versin canım benim
öptüm kocaman
:teselli:

içime birsey oturdu.. bir an kendimi sizin yerinize koydum o kadar kötü oldum ki elim ayagım uyustu resmen...yazacak kelime söyliyecek hakaret bulamıyorum o adama ....

ama sunuda unutmayın ki Rabbimin adaleti herseye yeter hem bu dünyada hem ahirette verecek bunların hesabını..

Rabbimden böyle bir insandan kurtuldugunuz için sükredin...

hayat bundan sonra sizin için tekrar baslıyor...bence bir psikolgdan yardım alın ve bu dönemi en az hasarla atlatın..umarım bundan sonra cook mutlu olursunuz..

bence eşin sana blöf yapıyo ii bi ders vermek istiyo çünküü sana demiş ya artık işte çok şımarıksın falan filan die bu huyundan vazgeçirmeye çalışıyo seni bekle bakalım ne olacak

Arkadaşım bu gün okudum yaşadıklarını , ve bence bu bir KURTULUŞ HıKAYESı. Ahlaki açıdan bir çok eksikliği olan bir adam ile bir ömür geçirmek , onu belkide çocuklarına baba yapmak....... Gerçekten bence bu bir kurtuluş hikayesi. yolun açık olsun.

ohh kurtulmuşsun çok sevindim. bende benim derdime dert diyordum ne dertliler varmış halime şükrettim. Allah yolunu açık etsin arkadaşım. inşllh daha ii bir evlilik yaparsın.
herşey gönlünce olsun

en iyi kararı almışşın değmez böyle insanlarla uğraşmaya
okudukça sinir oldum eşin olacak adama
geç bile kalmışsın bu kararı vermekte
ne hali varsa görsün

adam uyanık anlaşmalı boşanmak istiyor ki ne şiş yansın ne kebap.. yani para para para..

Canım belki bekar biri olarak yorum yapmak bana düşmez ama bence de ne şiş yansın ne kebap durumu var,madem çok istiyor boşanmayı anlaşmalı boşanma sen de!!Git kendin kağıt getir de diret..Sonra varını yoğunu al elinden...Bu kadar içten pazarlıklıysa sen de ol canım... lmaz:

önceki konuyuda okudum ama hala anlamadım bu yuvanın neresini kurtaracaksınız
adam sizi istemiyor siz de hala seviyorum diyorsunuz nasıl gururunuzu ayaklar altına alıp yalvarırsınız ona , nasıl yuvamı kurtarmak istiyorum dersin kusura bakma çok sinirlendim sana nasıl bir acizlik bu lmaz:
git boşanma davasını sen aç eğer çok seviyorsa seni vazgeçirmek için elinde geleni yapar ama sanmıyorum karşısında çok aciz bir kadın profili çizmişsin kocanız sizi aldatsada siz bence onu yine de affedersiniz.. zaten facebokta yazışmaları da yazmışsınız bu aldatmak için bile yeter bence..

Canım bnm o uzuuuuun boşanma yazını inan gözyaşları içinde okudum yazık olmuş ama sonrasında kalbim küt küt attı sevindim kurtulduğuna.Ayrıca sonuna dek okumadan yazmışım özür dilerim.Mutlu günlere hoşgeldin :)kaydirigubbakcemile5

Ey adaletine kurban olduğum RABBİMM Sana ne kadar şükretsek azdır RABBİM. KK üyesi bir arkadaşımızı (sessizim) kendini bi halt sanan megaloman, tembel, yiyici kullanıcı kısacası şerefsiz ve kişiliksiz bir erkek bozuntusundan kurtardın. Onun gerçekleri görmesini sağladın. Onun emeğini bir başkasına yedirmekten kurtardın. Onun gururunu onurunu haysiyetini kurtardın.

Sessizim güzel arkadaşım sende şükret RABBİNE. Rabbimin şanslı ve sevdiği kuluymuşsun ki seni kurtarmış yoksa sen bu kişiliksize daha çooookkkk hizmet eder para yedirir emek verir egosunu tatmin ederdin. Ben seni eleştirmek istemiyorum evet kızıyorum sana kızmıyorum desem yalan olur ama eleştiremiyorum çünkü kızım var. Kızıyorum çünkü deyim yerindeyse e...k gibi çalışıpta elalemin ESRARKEŞ oğluna (geçtim diğer ahlaksızlıklarını) niye para yedirirsin. Hiçmi emeğine acımadın güzelim.

Neyse herşey geçti ve bitti bundan sonra sadece kendin için yaşa güzelim. Gez toz ye iç istediğini giy arkadaşlarınla birlikte vakit geçir hayat hiç kimse için fedakarlık yapmaya değmez. Burda bir arkadaşın yazdığı bir cümleyi çok sevmiştim yine onu yazıp noktayı koymak istiyorum yazıma.

"Üç kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşada seni satar" bu yaşadığın da sana ders olsun bu lafımda kulağına küpe olsun kimseye kendinden fazla değer verme.

Herşey gönlünce olsun gözlerinden öpüyorum.

sessizimm konun geçmiş gitmiş ve buraya da artık girmiyorsun galiba ..ama yinede yazıcam..yazdıklarını okuduğumda çok etkilendim çünkü..
içinde bulunduğun durumu o kadar iyi anlıyorumki..
hem adamın 5 para etmez olduğunu biliyorsun hem de içinde söküp atamadığın gereksiz bir aşkın var..çok büyük bir keşmekeş..bi girdap kurtulmak istedikçe içine battığın..
fazla söylenecek birşey kalmamış..
bu durumdan kurtulmuş olman sevindirici...

kesinlikle blöf yapiyor bence boşanmayacak
yerinde olsam dimdik durur tamam boşanalim derim
beni sevmeyen istemeyen biri için ağlayip zirlayamam şahsen

burayi kaçirmişim:1shok:
en güzelini yapmişsin bencevereliniortak
ama çok taviz vermisin sende zamaninda güzelim
neyse zararin neresinden dönersen o kardir
yeni hayatinda mutluluklar sana...

bravo tebrikler, pek güzel etmissinalkisalkisalkis
zararin neresinden dönersen kardir...

merhaba arkadaşlar. Hesabımda bır sorun vardı sanırım giremeim bir süredir. Cok tesekkur ederım desteklerınız ıcın. Su an daha ıyıyım. sANIRIM HER GECEN GUN DAHA IYI OLUYORUM.Sadece içimde bitmek bilmeyen bir kin var söküp atamadığım. Nsıl başa cıkacagımı bilemediğim. Ama oda gececek.Az kaldı. Sevgıler

Alah yolunu açık etsn . çok iyi yapmışsın boşanmkla . sen böyle bi adama çok fazlaydın zaten tatlımmm . .
Oda kendi gibi irenç biryle zamn geçirmenin güzel olduğunu düşünüyordur şimdi
kafasına bişey düşüp dank ettiğinde herşeyn çok geç olduğunu anlayacaktır ama nafile . .
Atı alan üsküdarı geçti . . .

ınşallah bundan sonra çççooıkkkkk ama çok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…