Saçma sapan orunları bahane edip son kavgamızı da buna ekleyip boşanmak istiyor. 1 aydır yalvarıyorum ama bir aydır ne bana dkunuyor nede her konuyu açtığımdan boşanmaktan başka kelime ediyor. Beraber gidip boşanalım istemiyorum seni diyor. Yuvamı kurtarmak istiyorum ama kesinlikle yanaşmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Yüzüm bile bakmıyor. Benim hatalı olduğum kadar o da hatalı ama görmüyor. Hepsinden öte anlamadığım gece gelip yatağım da yatıyor. Lütfen söyleyin bu derecede bvoşanmak isteyen biri görmek istemeyen benımle tanıstıgı gune lanet eden biri gip te aynı yatakta yatarmı. 1aydır hergün ağlıyorum yalvarıyorum. Boşanmak istemiyorum. Ne yamalıyım!!!!
ama seviyorum kocamı. Yuvam yıkılsın istemiyorum
:)oldu canım başka derdi yahu kou açılalı çok olmuş ama yazmadan yapamadımsessizimm kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar konuya noktayı koymadan önce hepinize çokkk teşekkür ediyorum.
Yazabilmem için toparlanmam , ondan arınmam gerekiyordu. Zaman gerekiyordu.
Geçen pazar kandil gecesinden 1 gece önce konuşmak istedim son kez.
Ne duycağımı bile bile....Ama Allah öyle şeyler söyletti ki ona benim kör gözlerimi açtı.
Konuşmaya boşanmak istediği ile başladı tabiki. Beni sevmediğinden bahsetti...
Sonra kaldıralım şu evlilik kağıdını aradan sen yine gl ende kal, ben senin eski kocnım, ailen açık görüşlü insanlar karşı çıkmazlar dedi. Şu an sana aşık değilim ama bu evde kal boşandıktan sonra aşık etmeye çalış belki yine olurum dedi.... Ve bunun gibi şu an hatırladıkça sadece kusmak istediğim sözler.
ve sende bu adamdan boşanmamak için ayaklarına kapanıyorsun habenneyaptımki
kusura bakma ama adam haklı.
bu kadar gurursuz bir karım olsa bende o acı çekerken kahkahalarla gülerim.
kendisine saygısı olmayana benim hiç olmaz.
silkeneln kendine gel...
o öptürdüğü ayaklarını kırarım adamın.
hade yallah deyip koyarım kapının önüne.
hiç bir aşk gururumdan önde değil.
kimse kusura bakmasın.
sessizimm kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar konuya noktayı koymadan önce hepinize çokkk teşekkür ediyorum.
Yazabilmem için toparlanmam , ondan arınmam gerekiyordu. Zaman gerekiyordu.
Geçen pazar kandil gecesinden 1 gece önce konuşmak istedim son kez.
Ne duycağımı bile bile....Ama Allah öyle şeyler söyletti ki ona benim kör gözlerimi açtı.
Konuşmaya boşanmak istediği ile başladı tabiki. Beni sevmediğinden bahsetti...
Sonra kaldıralım şu evlilik kağıdını aradan sen yine gl ende kal, ben senin eski kocnım, ailen açık görüşlü insanlar karşı çıkmazlar dedi. Şu an sana aşık değilim ama bu evde kal boşandıktan sonra aşık etmeye çalış belki yine olurum dedi.... Ve bunun gibi şu an hatırladıkça sadece kusmak istediğim sözler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?