Boanmak istiyor :(

Aşk, evlilik; tek kişilk bir tiyatro sahnesi değildir ki!
Tek başınıza yürütmeye çalışasınız...

Delice seviyor olabilirsiniz, çok aşık olabilirsiniz...
Ama unutmayın, bazen aşk; onurunu da alarak, sessizce çekip gitmektir...
Bazen başı dik olarak; istenmediği yerde durmamaktır...
Kişiliğini ayaklar altına aldırmamaktır...

Siz böyle yaparak, eşinize aşkınızın büyüklüğünü göstermiş olmuyorsunuz; zayıflığınızı göstermiş oluyorsunuz...
Kendini, dünyanın merkezi zannetmesini sağlıyorsunuz...

Yapmayın...
Seviginizi kalbnize gömün ve onurlu bir birey olarak, yapmanız gerekeni yapın...

Siz açın boşanma davasını...
Dilekçeyi önüne siz fırlatın...
"Sensiz de ayaklarımın üzerinde durabilirim." deyin...

Bu sefer, süründüren siz olun...
Ne kadar acı olsa da...​

Bazıları da erkeğim erkek diye geçiniyor ya şu hayatta...
Kusura bakma canım ama eşin çok sinirimi bozdu...
Sende metin olmaya çalış...
Ağlayıp sızlama zamanı değil...
ıyi düşünüp doğru karar verme vakti...
Allah yardımcın olsun tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
seni istemeyeni sen niye istiyosunki..
yuva kalmamışki ortada..
tamam vazgeçtim dese..
senden boşanmak isteyen biriyle nasıl hayatını devam ettireceksin...
nasıl yarın o kişiden çocuk doğuracak ve geleceğe güvenle bakıcaksın..
bence sende uzatma..
zorla güzellik olmaz .....tek taraflı yuva devam etmez. herzaman batmaya mahkum olur..

Kesinlikle katılıyorum 180 derece bir dönüş yaparak ağır şartlarla boşanma davasını açıp dilekçeyi önüne koyda bak naıl çark ediyor. sakında artık ilgilendiğini göstermee....

Kusruma bakmayın ama sizde hiç gurur yok heralde.Size aşağılayan birine hala kıyamam falan diyorsunuz.Birde siz kendinizi eşinizin sizi gerçekten boşamak istemediğine inandırmak istiyorsunuz diğer cevaplarınızdan onu anladım.O yüzden biz ne desek boş.

ya güzelim öteki konularına baktım.bakan arkadaşlar olursa belki bana hak verirler..şimdi bu adam seni aldatmış.teline mesajlar gelmiş.sana yalan söylemiş.vsvs olaylar olmuş..seni sevmediği de açık ve sen hala neden benden boşanmak istiyor diyorsun ,basit kıskançlıklar yüzünden ayrılmak istiyor diyorsun..arkadaşın da dediği gibi bu işin içinde bit budurrrr....herşey açık ve net..adam seni istese zaten aldatmaz,boşanmaz..sana da iftiralar atmazlar..hala durduğun kabahat

aynen katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sanırım 35 yaşında filansınız ama sanki ergenliğe yeni girmiş, tecrübesiz kızlar gibi davranıyorsunuz..

canım sen boşuna konu açmışsın
konuyu baştan sona kadar okudum arkadaşlarımın yaptığı önerilere hep bişeyler bulmuşsun
sana olabilecek herşeyi söylemişler
yok ben bu dediklerinize katılmıyorum diyorsan konu bitmiştir zaten
bu konuyu açarken ne düşündün acaba
burdaki kızlar az daha yalvarman için gaz vereceğinimi
kusura bakma arkadaşım sen gideceğin yolu çizmişsin zaten
bizede söyleyecek söz kalmamış

ya sana iyi bi ders vermek istiyo kendince,ki dersini almışsın,ya da adam normal değil.
çocuk yokken,seni bu kadar istemeyen hem de ortada bi neden yokken istemeyen birine niye ısrar ediyosun ki.bence o senden çoktan vazgeçmiş.tamam deyip birlikte gidip aç davayı.ne hali varsa görsün

kesinlikle bu yoruma katılıyorum sağol arkadaşım bana tercüman oldun.senle yatmasında duygusal bişeyler arayıp ümitlenme canımbenim.yani sen yalvarıp ayaklarına kapanırken onun gülmesi insani duyguların hangisine sığar anlamışta değilim .canım boşanmak zordur heme çok zordur ben seni anlayamam ama yalvararak süren evlilik ne zmana kadar sürer bir ay sonra aynı şeyler yaşanmazmı varmı bunun garantisi.adam istemiyorsa gidecek sen istemeseydin kalırmıydın?

az önce eve geldim. Oturmuş resimlerimize eski yazılmış notlarımıza bakyordu. enim geldiğimi gördü hala bakıyor. Selam bile vermedim odaya gidip kapıyı kapadım.

ben anlamıyorum eşinin neyine kıyamıyorsun ,okudukça sinirlendim.her şey senin lehine.bizden güzel şeyler duymak istiyorsun ama yok.o seni sevmiyor,bunu kafana sok.en küçük hareketten ümit bağlıyorsun.seni kullanıyor ve böyle giderse devam edecek.ne demek ya,ben düzeltecem kendimi ayaklarına kapanmak.bir şey söyleyeyim mi sana o avukat arkadaşın da sana pembe bir yalan söylemiş.sen şimdi bizden nasıl güzel şeyler duymak istediysen.belki o da yüz yüze olunca seni incitmek istememiştir.

uyelerin yorumlarini okuyorum arkadasin verdigi cevaplari okuyorum cal cal oyna bu ne sacma bir durum anlamadim arkadas surekli yazmista bir santim ilerleme yok

arkadaşım ortada evlilik yok neyi kurtarıyosun sen.:sm_confused: ayrıca anlaşmalı boşanma altınlarını nafakanı al öyle boşan.benneyaptımki

Evlilik terapisti olan selin özkökden şöyle bir şey işitmiştim.''Hiç bir erkek ama hiç bir erkek hayatın da başka biri yoksa evde ki eşini bırakmaz.''
Ben selin hanımın yalancısıyım.
Zor bir durum. Bence hayatın da biri var gibi sende bi araştır bakalım..

yani malesef bugün şimdi yazdığından sonra o kadar netki kocanın senle oynadığı.biraz ümit veriyor sen yalvarıp yakarıyorsun o egosunu şişiriyor sonra bi süre sessizlik sonra yine bişey yapıyor sen yine beni bırakmalara başlıyorsun adamdaki ego doymak bilmemeşiş canım sayende.ailem boşanmalarla dolu boşanmak istemiyorum diyorsun daha önceki konunu iyi hatırlıyorum kime neyi ispatlıcaksın bu evliliği sürdürerek yani sürmüyorum canım sana bunu nasıl anlatsınlar.sen illede getir dilekçeyi diyeceğine adamın sevgisini madem böyle ölçüyorsun beraber gidelim dilekçe vermeye de kabulederse demekki senden sana bişey vermeden ve gerçekten BOŞANMAK istiyordur.bide bunu dene .daha önceki konuyu bilmeyen arkadaşlar konu sahibi arkadaş aldatıldığını anladığında eşiyle feci bi kavga etmiş ve şiddet görmüştü buda yetmemişti (biz seni kız oğlan kızmı aldık)hakarete uğrayıp evden kovulmuştu.
canımdaha önceki konunda boşansın diynelerle boşanmasın diyenler tartışmış konu kapatılmıştı.
bence zorlama derim ama Allah hakkınızda hayırlısını versin başkada bişey demek istemem Allah yardımcın olsun...

bi dalı tutmadan diğer dalı bırakmıyorlar yani, mantıklı aslındaCADIARZU

Canım...
Sana söyleyeyim bu adam egemenliğini genişletmek istiyor bence.Boşarım filan diye...
Bunun sonraki safhası da şu:bu isteğim olacak yoksa boşarım...
Ve senin zayıflığın gün geçtikçe artacakHer dediğini yapar hale geleceksin.
Mini etek giyme
ışten ayrıl
Onla konuşma
Aileni görme...
Sonu gelmeyecek.
Boşanacak adam ne eveler ne geveler
açar davayı olur biter.
Bence bu adam sana isteklerini kabul ettirmek için yapıyor.
Endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…