Çok yakın arkadaşlarımdan birinin zevzek kocası mahkeme çıkışı kıza son bir kez yatalım mı diye teklif götürmüştü, var mı böyle bişey?
Erkeklerin bakış açısıyla kendimizinkini karıştırmayalım. Sizi istemeyeni siz de istemeyin. Siz yalvardıkça onun egosu iyice tepeye çıkar. Hiç umursamayın bile, kapı orada arkadaşım deyin.
Ben o yazıyı yazarken gerçek bir olaydan yola çıkmıştım. Arkadaşım boşanma davasını öğrendiğinde şok olmuştu. Adam boşanma davasını gizice açmış kızın haberi yok ama cinselliğe full devam etmiş bu arada. Yani erkeklerin ne yaptığı belli olmuyor. Aynı yatağa yatmış erkek sizi hala seviyor demek değil bu, cinselliktede bulunabilir ve asla bu sizi sevdiği anlamına gelmesin. Mona'cım da yaşadığı olayla zaten beni onaylamış.
aynı yatağa yatıyor derken birşeyler paylaşmak içinmi yoksa arkadaşın dediği gibi rahat bir uyku içinmi kilit nokta bu bence sizin içinse belki sizin burnunuzu sürtmek için boşanacağım diyebilir
canım belki sana bir ders vermek acı çektirmek istiyor bir süre sessiz kal konuyu gündeme getirmemeye calış bir şey yokmuş gibi
Bu adamın boşamaya filan niyeti yok. Sadece senin zaafını biliyor ve parmağında oynatmaya çalışıyor.
Sevgin, tutkun veya yalnızlık korkun gözlerini kör etmiş. :1no2:
Asla yalvarma, başını dik tut. Korkutmasına veya aşağılamasına izin verme. Hiç umursama ve hayatına bir süre yalnız gibi ama evli bir kadın olduğunu da unutmadan devam et. ıstediklerini yapacağım diyeceğine bugünden başla ve söylemeden sanki sen öyle istiyormuşsun gibi uygulamaya başla. Örn: Mini giymeni istemiyorsa giyme. Nasıl istiyorsa öyle ol ama bunu ona söyleme. O farketsin ve şaşırsın.
Zaten birkaç aylık KK tecrübeme dayanarak söylüyorum. Buranın garip bir tılsımı var. Beni aldattı, dayak attı, boşamak istiyor, yine onu seviyorum vs. konu açanların yanılmıyorsam bugüne kadar hiçbiri boşanmamış.
Sanırım yazmak fikir almak bir süre rahatlatıyor. Sonra yine konu açılıyor, fikirler söyleniyor ama herkes yine aynı şekilde hayatına devam ediyor.
Korkma sen de boşanmazsın istemiyorsan.a.s
yuvam yıkılsın ıstemıyorum daha 1 ay once ıyıkı karsıma cıkarmıs allah senı canım karım diyen bir adam bu. Telefonunda hala ismim canbım karım. Değiştirmemiş. Arabasında evlilik sembolümüz kuş yuvasını bile çıkarmamış...Ne yapıcam ben. Gitmek istemiyorummmmm.. Sana git demiyorum ama bu evlilik bitti diyor.Hergün ayaklarına kapanıyorum.
İnanamıyorum ya ne kadar çirkin ve mide bulandırıcı.Ben o yazıyı yazarken gerçek bir olaydan yola çıkmıştım. Arkadaşım boşanma davasını öğrendiğinde şok olmuştu. Adam boşanma davasını gizice açmış kızın haberi yok ama cinselliğe full devam etmiş bu arada. Yani erkeklerin ne yaptığı belli olmuyor. Aynı yatağa yatmış erkek sizi hala seviyor demek değil bu, cinselliktede bulunabilir ve asla bu sizi sevdiği anlamına gelmesin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?