Boanmak istiyor :(

Bence sen tekrar evlenememekten korkuyorsun bu kadar mı güvenin yok kendine.
Bizi durumundan haberdar edersen memnun oluruz.

ya bi care istiyorum diyorsun ama ne istedigini ben anlayamadim akil istiyorsun kocanin yaptiklarini anlatiyorsun,gururunu nasil ayaklar altina aldigini anlatiyorsun ,sana madem istemiyor ayril deniliyor ama sen bahane üretiyorsun yok anneme msj atti,yok benmle ayni yataga yatti..gercekten seni anlayamiyorum önceki yazilarinda iyi bir egitimin oldugunu yazmissin ama sanirim gurur sizin icin hicbisey...
sahsen ben sevgilime yada esime ayrilmak istiyorum desem ve o böyle kendini kücük düsürecek sekilde yalvarsa istemedigimi bile bile,ben onu asagilarken o hala gururunu hice sayiyorsa sahsen o adama ben dönüp bakmam daha kisiligi olmadigini ve kendisine saygisi olmadigini düsnürüm olacak olsa bile olmazdi...
daha öncde yazdim sevmek tek kisi tarafindan oluyorsa hicbir önemi yok...sen istedigin kadr sev istedigin kadar iste onunla yasamayi sadece senin istemenle olmuyor..
merak ettigim bu adamin sana yaptigi o kadar seyden sonra görülüyor ki ona en ufak bi kizginlik duymuyorsun...sanirim sana ne yaparsa yapsn artik seni kizdiramaz ..
gercekten senin yazillarda hep yalvarma ibaresini okuyunca icim bunaliyor böle cok sinirleniyorum

Son düzenleme:

Ben o yazıyı yazarken gerçek bir olaydan yola çıkmıştım. Arkadaşım boşanma davasını öğrendiğinde şok olmuştu. Adam boşanma davasını gizice açmış kızın haberi yok ama cinselliğe full devam etmiş bu arada. Yani erkeklerin ne yaptığı belli olmuyor. Aynı yatağa yatmış erkek sizi hala seviyor demek değil bu, cinselliktede bulunabilir ve asla bu sizi sevdiği anlamına gelmesin. Mona'cım da yaşadığı olayla zaten beni onaylamış.

ya bu konuda size sonuna kadar katılıyorum.bizim bir tanıdık var.kız görücü usulü ile imam nikahlı gitti.resmi nikah yok..oğlan meğersem başkasını seviyormuş ama ailesi o kızı almamış,bunu istemiş.oğlan kızı istemiyor,kızla konuşmuyor ,hatta nişana,düğüne bile zorla getirtmişler oğlanı..anneside hep diyormuş ki, çok utangaç o yüzden gelmiyor,konuşmuyorkafamçokkarıştı
neyse bunlar imam nikahlı evleniyorlar..çocuklarıda oluyor 1 tane..ama adam doğru dürüst eve uğramazmış,kızla konuşmazmış ama nasıl oluyorsa kız hamile kalıyor işte kafamçokkarıştı
şimdide ayrılar.çocuk 3 yaşında falan veee kimliği yok..adamda çocuğumda çocuğum diyor,çocuğu kaçırıyor.kız perişan
ee madem sevmiyorsun,kıza de ben seninle evlenmek istemiyorum
madem sevmiyorsun neden aynı yatağa giriyorsun,o çocuk nasıl oluyor
inanılır gibi değil

arkadasım gıt bosanma davasını kendın ac kagıdıda koy kocan olucak adamın onunede gorsun kım ne kadar kararlı dıye

kula yalvarıcagına Allaha yalvar kı senı boyle bır beladan kurtarıp sabır vermesı ıcın

ben okurken sınırden catladım sen nasıl dayanıyorsun bunlara

aynı yatağa yatıyor derken birşeyler paylaşmak içinmi yoksa arkadaşın dediği gibi rahat bir uyku içinmi kilit nokta bu bence sizin içinse belki sizin burnunuzu sürtmek için boşanacağım diyebilir

canım belki sana bir ders vermek acı çektirmek istiyor bir süre sessiz kal konuyu gündeme getirmemeye calış bir şey yokmuş gibi

turkbayragi katılıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım arkadaşım bu adam oynuyomu senle sen yalvardıkça sen de nie yalvarıon ne kadar sevsen de allah allah başa gelmeyince bilinmez beli tamam ama sen onun poposunu mu kaldırdın da o da vay bea ben neymişim hem mis gibi kadını karım yaptım sonra kulum oldu baksana dedi de iyice cızıttı da olayı keyfe mi döktü allah allah nebiçim iş boşancam die gezip duruyo ortada faaliyet yok annnene mesajlar nasılsın anne die bilmem kardeşinin doğumgünün kutlamalar dengesiz bu sen bunu önce doktora sonra adliyeye götür kurtul daha ne kadar süre bu oyunla yaşıcan?????

ya arkadaşım erkek kısmı kadın gibi değil ki!
kadınlarla erkekler sevişmeye farklı bakar..kadın sevdiğiyle sevişmek ister..erkek duygularını katmaz..50 tane olsa 51.yi ister..kaldı ki artık size dokunmuyor..pişirdiklerinizi bile yemeye tenezzül etmiyor...
bu kadar şey yaşamışşınız hala savunuyorsunuz.milletin dilinde tüy bitti burada.madem savunacaktınız neden gelip başlık açıyorsunuz..bildiğinizi okuyacaksanız kimse birşey yazıp boşuna uğraşmasın o zaman...

diğer konularını da okudum,
sen kız olmadıgın için hıncını almak ıstıyor senden

şu an bolca aldatıyor gibi görunuyor sağdaki soldaki kızlara sarıyor faceboka ekliyor ama seni seviyor
sevmese sus otur demez, sonra bırak beni demez eve ugramaz ynında yatmazdı,
seviyor ama hıncını alıyor sus otur ıstedıklerını yap

belli süre sonra da ben senı bırakıyorum de kararlı bir şekılde bak da gör bırakmayacak seni emin ol.
çünkü seviyor kız olmamanı yedirememiş kendisine

sana ders vermek için yapıyordur, hatalarını anla diye..
kendisinin hataları olsa da işine gelmediği için bunları konuşmaz bile..
ayrılmak istemiyorsan, biraz daha onun istediği gibi davran, ama bunu onun gözüne soka soka yapma, yani bak değiştim senin istediğin gibi oldum der gibi olmasın, çünkü bu da itici olabilir..yavaş yavaş herşey düzelir..sen ondan vazgeçme yeter..
yalvarmayı da bırak, sessiz kal demiyorum ama herşeyin bir usulü vardır..

ben sizin yerinizde olsam bunca seyden sonra 1 dkk bile kalmazdım..bunca şeye nasıl tahammül edebiliyorsunuz anlayamadım...

Size boşanın ya da boşanmayın demek bize düşmez.Bu sizin hayatınız ve kendinize hangi hayatı

layık görürseniz O nu yaşarsınız. Bu adamla evli kalmak ya da kalmamak herşeye rağmen size

kalmıştır. Ben sizin tavrınızı gerçekten yadırgamıyorum çünkü insanlar çok farklıdr olaylara tepkisi çok

farklıdır. ve bizlerin uzaktan bilmediğimiz bilemeyeceğimiz tonlarca durumlar şartlar vardır.

Şiddetin en babasını görerek (kendince türlü bahanelerle ) çocuklarını ya da maddi özgürlüğü bahane
ederek o evliliğe katlanan ( katlanmak bile demek istemiyorum çünkü tercihi oyönde) yok mu ?

Ya da defalarca aldatıldığı halde kurulu düzenini yine bahanelere sığınarak kabul etmiş ve yaşamını bu şekilde sürdüren yok mu?

Bu bahsettiklerim hepsi kişisel tercihlerdir ama hiç birininde dayak yiyorum ya da aldatılıyorum diyerek yakınmaya da hakkı yoktur.

Siz bu insanla evli kalmayı tercih ediyorsanız.Bu kişinin davranışlarından da yaknma hakkına sahip değilsiniz.Ama biraz olsun kendinizi iyi hissetmek istiyosanız:Kaybetmek ya da kazanmak ikisinden birini istiyorsanız.

Naçizane tavsiyem hayat zaten kumar oynamanın ta kendisi değil mi. Eşiniz size blöf yapıyorsa sizde onun blöfünü görün ve resti çekin. ANlattıklarınızdan anladığım yanlış değilse "bu adam sizi bırakmayacaktır".

İnanamıyorum ya ne kadar çirkin ve mide bulandırıcı.
Kendimi çok kötü hisstettim.
Nasıl bir vicdandır bu ya.

bu kadar yaşananlardan sonra boşanmasanız bile nasıl devam edebilicesiniz birde olayın bu boyutu var. sen unutabilecekmisin sana bu yaşattıklarını. ona güvenebilecekmisin. daha da önemlisi evliliğine nasıl güveneceksin. bence eşin hasta kesinlikle tedaviye ihtiyacı var. ama sen eşini yada yaptıklarını bir yana bırak dediklerimi düşün. bence o boşanmaktan vazgeçtim dese bile nasıl devem edilebilirki. çık hayatından eğer burnu sürterde sana kendini effettirebilirse o zaman düşünürsün ama şimdi düşünecek hiçbir yanı kalmamış sizin evliliğinizin. allah yardımcın olsun dışardan demesi kolay ama inan dişağrısı gibi böyle çekmek daha zor. çektir kurtul.

u kadar yaşanan olaylardan sonra barışsanız bşle yuzyuze bakmaya aynı yatakta yatmaya nasıl içiniz elvericek çünkü bi insan 7 de neyse 70 de o olur pek değişmez yani bu huylarını hep yapabilir barışınca

öncelikle düşünmen gereken bütün bu yaşananlardan sonra boşanmasanız bile nasıl devam edebileceksiniz. Sen eşine, en önemlisi de evliliğine nasıl güvenebileceksin. Ve bence eşinin kesinlikle bir psikolog yardımına ihtiyacı var. Dışardan söylemesi kolay Allah yardımcın olsun ama böyle diş ağrısı gibi çekeceğine çektir kurtul.

yazmayacaktım ama dayanamadım ;

Kadınların kendilerine saygısı olmadığı sürece erkeklerden saygı beklemeleri cok yanlış,
yani bir erkeğe hastalık derecesinde bağlanmak,onunla doğmuş gibi gözü başka birşeyi görmemek,adama yapışık kalmak..
inanın böyle kadınları gördükce çok üzülüyorum. tabi ki herkes kendi yaşadığından sorumlu,herkes kendi yaşadığı şekilde algılıyor hayatı... ama hic bir kadında bir aydır boşanmak istiyorum diyen bir erkeğin ayaklarına kapanıp yalvarıyorsa o erkekten ne hayır beklesin nede SAYGI, biliyoruz ki evliliklerin en temel taşıdır eşlerin birbirine olan saygısı..
sen erkeğin ayağına kapanırsan onun sana bir kuruş saygısı kalmaz..

adam boşanmak istiyorum dediyse,tamam oturup konuşalım mantıklı bir şekilde boşanalım dersin,eğer zaten gercekten seni seviyorsa bu sefer o boşanmaya yanaşmaz,eğer kabul ediyorsa,seni sevmiyor demektir,seni sevmeyen saymayan,ilerde mutlaka seni başka kadınlarla aldatacak olan bir adamla da yaşamanın anlamı yok...

Ben erkek olsam ne olursa olsun gururundan ve onurundan taviz veren birisiyle asla olmazdım belki ilk bosanalım dediğinde tamam daseydiniz o size gelip yalvaracaktı.Bukadar üstüne düsmeniz onu sımarmıs madem istemiyor gitsin...O nun neden dava açmasını bekliyosunuz ki hem siz madem istemiyor gidin açın davanızısonra görürüm ben onu paçaları nasıl tutusuyo hos öle olmasınada gerek yok yeterince kırmıs onurunuzu ayaklar altına almıs bence yanlıs yoldasınız..Yuvamı kurtarcam diye ezdirmeyin kendinizi evet bi yuva kolay kurulmuyor ama artık asmıs artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…