Boanmak istiyor :(

Ne yalan söyleyim...bir hemcinsimin bir erkegin karsisinda esi bile olsa bu denli alcalmasina cok üzüldüm....

Senin gururun nerde arkadasim? Sevmek bu degildir!

Esin resmen istemiyor...resmen bosanalim diyor....daha neyin pesindesin.??

Anla iste...Demekki adam sende aradigni bulamamis...demekki seninle mutlu olamiyor...demekki seninle huzurlu degil!!!

Kabullenmek zordur mutlaka....anliyorum seni...ama ne olursa olsun lütfen daha fazla seni istemeyen bir insanin ayaklarina kapanip yalvarma....:1no2:

Aslinda bosanalim dedigi ilk gün ya onu o evden atacaktin...yada sen o evi terk edecektin!!

Esinin gözünde yücelmiyorsun emin ol...aksine daha cok alcaliyorsun.

Allah yardimcin olsun...

Valla ben kurtarılacak bi yuva görmedim.....ama siz gördüyseniz buyrun kurtarın....o adamdan ne köy olur ne kasaba canım....yeni hayatını kurmaya bak bence sen

Al benden de o kadarrrr

Bir insanın kendine ettiğini yedi mahalle toplansa yapamazmış...
Eşin eğer anlattığın gibiyse çok itici rahatsız bir insan.
Eşi içerde ağlayıp sızlanırken tv izleyip gülmek ne demek.
Çocuk yok sanırım yokken aayrıl bitsin bu iş .
Aranız da cinsellikte yok değil mi?
Bir ay yanım da karım olacak ve ben ona hiç bir şey hissetmeden uyuyacağım.
Çamaşırları mı kendim yıkayacağım.yemek yemiyeceğim .
Canımcım eksik sayfalar var.
Vucudun sana emanet ,bu stresle allah muhafaza
Emanete hıyanet olmaz bu kadar yıpratma kendini.

ben seni diğer açtığın konularındandan biliyorum canım burdan ne desek boş kendin çalıp kenin oynuyosun hakkında hayırlısı ne diyelim:1closedeyes:

Geçmiş konunu okuyunca delirdim.
Hala ısrarla peşinden koşuyorsun.
Hele teyze kim ki sana seni kız almadık der ....ıyi o zaman kız olmayan herkezi gecenin bi vakti paylayıp atalım sokaklara .
Ay ne diyeceği mi şaşırdım.ısis doğru demiş kendin çalıp oynuyorsun.
Revadır lafı senin için olsa gerek...

bekara eş boşamak kolay derler ama şu an gerçekten bu atasözü bu duruma uymuyor çünkü böyle bir durumda beni istemeyeni ben hiç istemem ve gider boşanma davasını açarım...Bu nasıl büyük bir tutarsızlık ya hem boşancaz de hem gel yanına yat....Çok saçma...Ben gerçekten hala bu direnişini anlamıyorum canım...Çoğu insan boşanıyor günümüzde ve kendine eminim şu ankinden daha mutlu bir hayat kurabilirsin;çünkü yazdığın kadarıyla günlerin kabus gibi geçiyor...Benim de bir sevgilim var ama beni istemezse sevmiyorum derse çeker giderim ...Bu böyle yani...Kimseye zorla kendimi kabul ettiremem ben lmaz:

Ne yapabilirim diyorsan hala...Ki bence tek yapman gereken gidip tek başına davanı açmak ama artık yalvarma bence ...daha da küçük düşürme canım kendini...Ne demek bir kulun bir kula yalvarması ki?Takma sende biraz,o yanına yatıyorsa kalk başka yerde yat ne bileyim ben sen birazuzak dur ondan belki sen kendini geri çekince o sana yanaşır...:uhm:ama bence durmun bunlarla kurtulsa bile senden bukadar çok boşanmak isteyen adam en mutlu anınızdan 1-2 dk. sonra boşanalım diyebilir...bu ne ki?çocuk oyuncağımı bu ya evlilik benneyaptımki

bu adam hatalı. daha önceki konunuzada yazdım. o özür dileyeceğine siz birde ayaklarına kapanıyorsunuz .size şiddet uygulamış,aldatmış,başka kadınlarının msn da ahmedim dediği,vs vs vs,bu adamı,,
hala böyle yüceltmenin ,adeta tapılacak hale getirmenin anlamını çözemiyorum. sizi resmen aşağılıyordu bu adam. o konudan hatırlıyorum. ve
siz hala ayaklarına kapanıp ,ağlıyorsunuz.oda kahkalar atıyor.
eee,haklı adam. sadistlik damarları ortaya çıkıyor ve bundan artık zevk almaya başlamış belli..
onurunuzu yeteri kadar ayaklar altına almadınız mı siz...
yok gerçekten bu yaptığınız normal değil. bu,saplantı bana göre.......

Annemi mesaj atıp nasılsın anne diyor. Kardesımın dün doğum gunuydu ona mesaj attı dogum gununu kutlamak için.

az önce eve geldim. Oturmuş resimlerimize eski yazılmış notlarımıza bakyordu. enim geldiğimi gördü hala bakıyor. Selam bile vermedim odaya gidip kapıyı kapadım.

hala bazı hareketlerden medet ummaya çalışıyorsunuz. yok ailenize mesaj atmış yok eski resimlere notlara bakıyormuşda. baksa arasa ne olacak. sizi aşağılıyıp istemediğini 1 aydır söyledikten sonra.....
.bunlardan bile pay ve sevgi kırıntıları bulmak için uğraşıyorsunuz.
zaten amacı ya sizin boşanma davası açmanız yada antlaşmalı boşanmayı kabul etmeniz o yüzden 1 aydır bekliyor. sizi bezdirip kabul etmenizi sağlamak için.

haklısınız..insanlardaki, illede sen takıntısını gerçektende anlayamıyorum.neden sizi istemeyen birisine kendinizi yamamak için uğraşıyorsunuz? sizinki bencillik değil mi?güya seviyorsunuz ama sizsiz belki mutlu olabilecekken,siz ilada benimle olacaksın diyorsunuz..ya benimsizn ya kara toprağın mantığından ne farkı var sizin mantığınızın

Çok yakın arkadaşlarımdan birinin zevzek kocası mahkeme çıkışı kıza son bir kez yatalım mı diye teklif götürmüştü, var mı böyle bişey?

Erkeklerin bakış açısıyla kendimizinkini karıştırmayalım. Sizi istemeyeni siz de istemeyin. Siz yalvardıkça onun egosu iyice tepeye çıkar. Hiç umursamayın bile, kapı orada arkadaşım deyin.

canım belki sana bir ders vermek acı çektirmek istiyor bir süre sessiz kal konuyu gündeme getirmemeye calış bir şey yokmuş gibi

İnanmıyorum yuh diyorum.....

Sen ona desen madem bosnamak istiyorsun, git bu evden bosanma davasinida ac,
biraz gururlu davransana sen.
Öle yalvarmakla olmadi madem ozaman kopcaksin adamdan tekmeyi vuracaksin.

adam ya senin burnun iyice sürtsün diye inat etmiş numara yapıyor yani bir nevi seninle oynuyor,yada anlaşmalı boşanmak para kaptırmamak istiyor..ama her ne olursa olsun senin direnmen,yalvarman belliki ona zevk veriyor.ne yalvarıyorsun tamam de boşanalım de koy kapının önüne git ver dilekceni ne halt yersen ye seninlemi uğraşacam diyip rest çek ve beklemeye başla bak işte o zaman siz söylemiştiniz dersin.ha gerçekten dilekceyi verip boşanmaya kalkarsa zaten adam kafadan bitirmiş bu evliliği kapısında kul köle olsan ne yazar....

herkes yorum yazmış ama arkadaşım sen hepsine bahane bulmuşsun sen çare falan aramıyorsun sanırım...
yapman gereken tek şeyy yarın eşinle adliyeye gidip beraber boşanma dilekçesini vermeniz bakalım yapabilecekmi ozaman anlarsın ayrılmakmı istiyor blöfmü yapıyor sana..
bir kadın olarak bukadar aciz duruma düşmeyin o kimki ayaklarına kapanacaksınız hiç mi gururunuz yok sevgi degil saplantı sizinki yalnız kalmaktan korkuyorsunuz ama kendinize bile itiraf edemiyorsunuz bazı şeyleri sanırım...biz buraya ne yazsakkta boş sen bildigini okuyorsun yazılanlardan faydalanma yoluna gitmiyorsun...

kendinizi bu kadar ezdiemeyin kendinizi bu kadar alçak göstereyin ya kızıyorum böle yapanlara hiç mi gurur yok sizde die yapoma cnm ya senden boşanmak istiyo senin diger yazılarını okudum başka kızla faceden yazışıo falan filan ve sen hala bu adamla evli kalmak için ne yapacagını planlıosun yapmayın allah aşkına ya zorla güzellik miş olur göster kapıyı gitsin.......

Bu adamın boşamaya filan niyeti yok. Sadece senin zaafını biliyor ve parmağında oynatmaya çalışıyor.
Sevgin, tutkun veya yalnızlık korkun gözlerini kör etmiş. :1no2:
Asla yalvarma, başını dik tut. Korkutmasına veya aşağılamasına izin verme. Hiç umursama ve hayatına bir süre yalnız gibi ama evli bir kadın olduğunu da unutmadan devam et. İstediklerini yapacağım diyeceğine bugünden başla ve söylemeden sanki sen öyle istiyormuşsun gibi uygulamaya başla. Örn: Mini giymeni istemiyorsa giyme. Nasıl istiyorsa öyle ol ama bunu ona söyleme. O farketsin ve şaşırsın.

Zaten birkaç aylık KK tecrübeme dayanarak söylüyorum. Buranın garip bir tılsımı var. Beni aldattı, dayak attı, boşamak istiyor, yine onu seviyorum vs. konu açanların yanılmıyorsam bugüne kadar hiçbiri boşanmamış.
Sanırım yazmak fikir almak bir süre rahatlatıyor. Sonra yine konu açılıyor, fikirler söyleniyor ama herkes yine aynı şekilde hayatına devam ediyor.
Korkma sen de boşanmazsın istemiyorsan.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…