Ne yalan söyleyim...bir hemcinsimin bir erkegin karsisinda esi bile olsa bu denli alcalmasina cok üzüldüm....
Senin gururun nerde arkadasim? Sevmek bu degildir!
Esin resmen istemiyor...resmen bosanalim diyor....daha neyin pesindesin.??
Anla iste...Demekki adam sende aradigni bulamamis...demekki seninle mutlu olamiyor...demekki seninle huzurlu degil!!!
Kabullenmek zordur mutlaka....anliyorum seni...ama ne olursa olsun lütfen daha fazla seni istemeyen bir insanin ayaklarina kapanip yalvarma....:1no2:
Aslinda bosanalim dedigi ilk gün ya onu o evden atacaktin...yada sen o evi terk edecektin!!
Esinin gözünde yücelmiyorsun emin ol...aksine daha cok alcaliyorsun.
Allah yardimcin olsun...
Beni suçluyor devamlı iş yeğine gittin mini etek giydin gereksiz kıskançlık yaptın vs..vs... Kendisi bana nefes aldırmıyordu kıskançlıklarından. Son kavgamız benim onu kıskandığım bir nedenden saçm şekilde çıktı ama ÇOKKKK BÜYÜDÜ.Bağırışmalar vs. Olayı teyzesiyle konuşmak istedim bize en yakın kişi olduğundan teyzeside gidip annesine anlatmış. Yani ailelerde girdi artık. Şımarık çekilmez birisin diyip boşanıcam diyor ama yeterki sen kendini hazır hisse anlasmalı gidip boşanalım diyor.
Ne desem dinlemiyor. Ben düzelticem hatalarımı diye ağlıyorum ayaklarına kapanıyorum hergünnnn.....Kabul etmiyorBen öyle perişan iken eve gelip tv yi açıp kahkahalarla gülüyor...
Annemi mesaj atıp nasılsın anne diyor. Kardesımın dün doğum gunuydu ona mesaj attı dogum gununu kutlamak için.
az önce eve geldim. Oturmuş resimlerimize eski yazılmış notlarımıza bakyordu. enim geldiğimi gördü hala bakıyor. Selam bile vermedim odaya gidip kapıyı kapadım.
[/COLOR]
bu adam hatalı. daha önceki konunuzada yazdım. o özür dileyeceğine siz birde ayaklarına kapanıyorsunuz .size şiddet uygulamış,aldatmış,başka kadınlarının msn da ahmedim dediği,vs vs vs,bu adamı,,
hala böyle yüceltmenin ,adeta tapılacak hale getirmenin anlamını çözemiyorum. sizi resmen aşağılıyordu bu adam. o konudan hatırlıyorum. ve
siz hala ayaklarına kapanıp ,ağlıyorsunuz.oda kahkalar atıyor.
eee,haklı adam. sadistlik damarları ortaya çıkıyor ve bundan artık zevk almaya başlamış belli..
onurunuzu yeteri kadar ayaklar altına almadınız mı siz...
yok gerçekten bu yaptığınız normal değil. bu,saplantı bana göre.......
hala bazı hareketlerden medet ummaya çalışıyorsunuz. yok ailenize mesaj atmış yok eski resimlere notlara bakıyormuşda. baksa arasa ne olacak. sizi aşağılıyıp istemediğini 1 aydır söyledikten sonra.....
.bunlardan bile pay ve sevgi kırıntıları bulmak için uğraşıyorsunuz.
zaten amacı ya sizin boşanma davası açmanız yada antlaşmalı boşanmayı kabul etmeniz o yüzden 1 aydır bekliyor. sizi bezdirip kabul etmenizi sağlamak için.
Valla arkadaşım bu gece seninle yatar ertesi gün boşanma dilekçesi verir, yani erkekler bizim gibi duygusal değil, benim anladığım kadarıyla eşin anlaşmalı boşanma istiyor yani sana 5 kuruş vermek istemiyor. Sen hala yalvarıp yakarıyorsun.. Tut kolundan götür adliyeye verdir boşanma dilekçesini bak ne yapacak o zaman.
Bence gururunu bu kadar ezdirme.
İnanmıyorum yuh diyorum.....Çok yakın arkadaşlarımdan birinin zevzek kocası mahkeme çıkışı kıza son bir kez yatalım mı diye teklif götürmüştü, var mı böyle bişey?
Erkeklerin bakış açısıyla kendimizinkini karıştırmayalım. Sizi istemeyeni siz de istemeyin. Siz yalvardıkça onun egosu iyice tepeye çıkar. Hiç umursamayın bile, kapı orada arkadaşım deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?