böbreğini vermedi

Ben yıllardır Ege uni.ye gidiyorum ve kurus almadılar ha benim sigortam var olmayanlar ucret ödüyormus ama mesela baska bir uni.hastanesine gecmek istemistim bana bölüm hocasi dosyami incelemek için 10 küsür sene önce 120 lira muayene ücreti yatır demisti yüzüme bile bakmadan. Dedim Hüseyin hocami bırakmam :) yani her hastane de bir değil. Özelde nakil.olan o hastanede ücretsiz bakılıyordu demek ki kalkmış bilmiyordum
Ben bu süreçte zar zor gittim geldim hatta yakinlardaki hastanelere gideyim dedim ama organ nakil poliklinikleri disaridan hasta almiyorlar.

Keşke yapay böbrek getirseler. Diğer ülkelerde getirildi ama Türkiye'de öyle birşey mümkün olmuyor. Çünkü ilacc parası hastanede yatma parası yoksa devlet nerden kalkincak ama kendi milletine de böyle yapılması uygun değil. Bende ona inat vefat etme durumunda bütün organlarımı bağışladım.

Araştıracağım yazdım teşekkür ederim
Akdeniz üniversitesi 1. sırada böbrek nakli konusunda ege üniversitesi 2. Sırada. Biz bir de Ankara’da bi hastaneye başvurmuştuk ama hangisiydi hatırlamıyorum tam. İbni sina ya da hacettepe. Yarın soracağım. Bu üçünden de geri dönüş oldu bize.

Bilmiyorum o zaman bizim bir akraba Akdeniz ünv de nakil oldu kızı verecekti doktor kabul etmedi ilerde doğum yaparsan sıkıntı olabilir demişti sonra eşi verdi
doğru bilgi vermemiş rahatlıkla doğum yaparlar.hatta tek böbrekli doğan insanlar var.bu kadınlar tek böbrekli olduklarını bilmeden yaşıyorlar bir kaç çocuk yapıyorlar.

Ama şunu diyim canım Antalya böbrek vakfı var orda sürekli çıkıyormuş oraya yazıl istersen
Antalyada böhak var Istanbulda Türk Böbrek Vakfı var yani araştırarak bulunabilir Antalya da organ naklinde en öndeki şehirlerdendir
Ama dediğim gibi kız kardeşinin vermesine zaten doktorlar da sıcak bakmıyor tek böbrek doğum için riskli diye
Daha önce de yorumumda düzeltme maksatli yazdim.ama okumadiniz ya da dikkate almadınız sanırım
Tek böbrekli olmak doğum yapmaya engel değildir, ben ki annesinin böbreğini tasiyan nakilli bir birey olarak bile doğum yapabilirim lütfen insanlari bilip bilmeden yanlış yönlendirmeyin
Ablasi bu korkuyla vermek istemeyebilir o da yanlis biliyordur belki ama bu bilgi yanlıştır siz de her mesajda bunu yazmayin lütfen.

Bakın son birşey yazıp size sağlıklı uzun bir ömür dileyip gidiyorum: benim ve babamın ameliyat öncesi tüm hazırlıkları tamamlandı.ameliyhane ameliyatı yapacak yaklaşık 15 kişilik bir doktor ekibi hazırlandı,ameliyatta çok fazla taze kana ihtiyaç olacağı için 20 kişi kan vermek için hazırlandı,bende babamın her daim arkasındaydım,son anda yapamadım.öldüm bittim kahroldum kendime lanet ettim....birkaç yıl sonra genetik kronik üç hastalığım olduğu ortaya çıktı.doktorlar eğer o gün o ameliyat olsaydı büyük ihtimalle babamın benden aldığı hastalık taşıyıcı organ yüzünden hayatını kaybedebileceğini söylediler.
Yani her şeyde ve her şerde bir hayır vardır.
Allah tan sizin ve aileniz için en hayırlı olacak şekilde şifanızı isteyin.
Babam beni bir gün bile yapamadığım için suçlamadı,yapamayacağımı söylediğimde dakikalarca Allah’a şükretti.
Kalbinizi annenize karşıda temiz tutun mükafatını mutlaka alacaksınız.

İsim vermek istemedim de İzmirde çok bilinen özel bir hastane vardır, bilirsin. SGK anlaşması yok ama nakillilere ücretsiz bakıyordu. Tabi sadece orada nakil olanlara. Şimdi ilk üç ay ücretsiz sonra kontrol başına 2500 lira diyorlar. Çok üzüldüm ya yüzlerce hasta var şu an kontrole gidemeyen.

Daha sonra düzeltme yaptım zaten farkettiyseniz böyle dediler diye öyle düşündüm dedim yanlış biliyormuşum demek ki

Bir yorum yapacağım şimdi ban yemekte umrumda değil de konu sahibinin hassas psikolojisini dikkate alarak konuşmayacağım. Allah şifa versin bir an önce konu sahibine inşallah...

ben parası bittiği için ölen 2 çocuk gördüm .hala unutamadım onları.beyin kanseriydiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…