böbreğini vermedi

doktor engel görmedi ablama

sizi agresif gördüm bilimiyorum konu fake gibi geldi .......

millet burdan neyapabilir ki bilmiyorum... ama bence sakinleşin ve bigisayarı kapatın .

Daha sonra düzeltme yaptım zaten farkettiyseniz böyle dediler diye öyle düşündüm dedim yanlış biliyormuşum demek ki
O yorum tamamen kişisel bakış açısıdır, bunu soyleyen doktor da bu toplumun parçası olarak o şekilde yorum yapmış olabilir ama yanlistir.
Tabii bazi insanlar var nakilli oldugu halde böbreği riske girmesin diye dogum.yapamiyor ama buna doktorlar kisinin ilaçların ve saglik durumuna göre karar veriyor.
Sizin de duyduğunuz kisinin ozel bir durumu olabilir.

Teşekkür ederm

Yengem de amcama verdi ve doktor kesinlikle çocuk yapma dedi zaten 4 çocuğu vardı diye sıkıntı olmadı
Daha önceden doğum yapan varsa pek önermiyorlar o da şundan, okuyanlari bilgilendirmek amaçlı yazacağım
Doğum tüm bedeni etkileyen bir süreç ve gerek donör icin gerekse nakilli birey için bu süreçle vucudu tekrardan yormamak için uygun degil diyebiliyorlar
Ama tabii su var, zaten kisi dogum sürecinden geçmiş anneligi tatmış oluyor biraz da o yüzden. Yoksa nakilden sonra da saglik durumu uygunsa doktorlar 1 doguma kontrollu olmak sartiyla izin veriyorlar.

sizi agresif gördüm bilimiyorum konu fake gibi geldi .......

millet burdan neyapabilir ki bilmiyorum... ama bence sakinleşin ve bigisayarı kapatın .
biraz olsun sakinleşmek ve arkadaşlarıma bu konuyu açmamak için buraya yazdım kuruluşlar ve ek olarak doktor ismi de öğrendim lütfen asıl siz sakinleşin....
.
M Minaredenatbeni hemen beğenmeniz beni şaşırtmadı .

İyi de yaptın tabi ki yaz dertleş bı gün güzel haberlerini de paylaşırsın umarım

boşverin aldırmayın.siz bu nakli olanlardan ailesinde olandan bilgisi olandan faydalanın.gerisine kulak tıkayın.bana da vah vah dediler ölür bu kadın dediler ama bakın yaşıyorumm.siz de güçlü olun dimdik durun

Sizi şaşırtmadığıma sevindim.tövbe Yarabbi yaaa.ne garipsiniz

Sizi şaşırtmadığıma sevindim.tövbe Yarabbi yaaa.ne garipsiniz
Size göre konu sahibi garip hadi diyelim peki şu an psikolojisi alt üst olmuş ne yapacağını bilmeyen hasta insana sakin bir şekilde yazmanız gerekirken değişik çıkışlar yapan siz çok mu normalsiniz?

Kiz kardeşi belki ilerde çocuğunda olursa diye vermeyebilir ama anne neden vermiyor onu anlamadım. Cok geçmiş olsun insallah sirayla gelir ya da fikirlerini değiştirirler. Anneniz kac yaşında, benim kv im anneannesi yaşı baya vardi oğluna verdi böbreğini Allah yardımcınız olsun

Size göre konu sahibi garip hadi diyelim peki şu an psikolojisi alt üst olmuş ne yapacağını bilmeyen hasta insana sakin bir şekilde yazmanız gerekirken değişik çıkışlar yapan siz çok mu normalsiniz?
konu sahibi konu açtığına pişman olacak az kaldı.zaten psikolojisi kötü geleceği şu an için belirsiz kafası karışık çareler düşünüyor korkuyor henüz çok genç.neden üstüne gidiliyor bu denli şaştım kaldım

Bende şaşırdım kaldım. İnsan sakinleştirir hadi vermek zorunda değil diyorsun fikrini söyle ama bunu daha hafifleterek söyle.

İşte bu bekar ve çok çeçuk düşünenlerin tereddüt etmesine sebep oluyor

Konu sahibi anlayabiliyorum,ailem onlar diyorsunuz ama organ nakli düşündüğünüz kadar basit bir süreç değil.Veren için de alan için de.Bir süre daha dişinizi sıkın belki onlar da farklı bir alternatif çıkabilir diye hemen atlamak istemiyorlardır.
Kırılmak hakkınız,ama empati yaparsanız ''aa tamam hemen vereyim o zaman''lık bir durum yok ortada.Acil bir durumda değilsiniz.Ayrıca kimseyi kendi canını düşündüğü için de suçlayamayız bence.İnsanların anne baba olması hala nefes aldıkları gerçeğini değiştirmiyor.Korkuları normal,herkes böbreğini vermiyor bir başkasına,bir bilinmezlik var ortada.

Bir anne olarak yazıyorum ben kızım İçin ölürüm değil böbreğimi vermeyi öleceğimi bilsem kalbimi herşeyimi veririm kızıma

Ama sakın şöyle düşünme canım seni sevmiyorlar diye düşünme bir annenin hayatta yaşaması çocukları içindir..seni çok seviyorlar sadece bir hastalıkları varsa ondandır diye düşünüyorum..tabi verse böbreğinin birini çok çok iyi olur..
Sen tatlı canını üzme sen güçlüsün ve en yakın zamanda sana uygun bir böbrek bulunacak ben senin yanındayım

İşte bu bekar ve çok çeçuk düşünenlerin tereddüt etmesine sebep oluyor
Maalesef ülkemiz organ bagisinda cok geride
Bunun sebeplerinden biri de hep bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamizdan ileri geliyor
Saglik konularini doktorlara sormak yerine internetten araştırıyoruz ve hatta kendi kendine teşhis koyanlar da var, teshisi konan hastalara internette okuduğu bilgilerle tavsiye verenler de.
Tek böbrekli insanlar da anne olabilir, bunun aksi olmasi tamamen kisiye özel baska sebeplerdendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…