böbreğini vermedi

Çok çok geçmiş olsun.umarım hayattaki acı kotanız dolmuştur.babam hep ben ikinci hayatımı yaşıyorum Allah bana ikinci bir hayat hediye etti der.sizinki de öyle.burda yazmayı tercih etmediğim ne acılar yaşadım o dönem ve yaşamaya devam ediyorum bir bilseniz.genelde bana sertsin derler,yaşadıklarımın verdiği bir kabullenmişlik bu aslında.konu sahibi onun durumuna ne kadar üzüldüğümü bir bilse....eşit derecede annesinin durumuna da üzüldüm........ama doğru anlatamıyorum sanırım

Ailema çok güveniyordum doktor ne söylerse o kadar biliyorum .Aileme çok güveniyordum. Çok yıpraanmış durumdayım çok teşekkür ederim söylediğiniz her şey için.Neden böbreğim yok diye konu açayım anlamadım konuyu kapattırmama az kaldı

Doktorlar aileye doku tipi testi yaparken sonuç gelene kadar kadavra başvurusu yapılmasını söylüyor ama. Biz 3 hastaneye başvuru yaptık 9 ayda 5 kez çıktı ablama.

Eşi bekleyelim demiş, neyi bekliyorlar kadavra başvurusu yoksa? Annenin insafa gelip vermesini mi?

İzmir'deyim tüm mesajlara ceevap veremiyorum kusra bakmayın .Listedeyim şuan beklemedeyim bilmiyorum başka yolu var mı ?
Her hastanenin ayrı listesi var. Merkezi bir liste yok maalesef. Hangi hastaneye başvurdunuz? Sadece bulunduğunuz şehirle sınırlı kalmayın.

benim bir böbreğimin üstünde tümör var 8 yıldır kontrolde çok az az büyüyor.pandemide hiç kontrole gitmedim.gerekirse ameliyat ederiz dedi doktorum.korkmadım hayati bir organ değil 2 tane olduğu için.donör olmak istemeyen anneyi anlamam mümkün değil o yüzden

Ben sizi o kadar iyi anladim ki simdi bunu kelimelerle ifade etmek zor ama anlıyorum
Babaniza da annenize de Rabbim hayırlı ömürler versin

Kapattırmayin lütfen
Benim yazdığım sey yasadiginiz hayal kırıklığını ifade etmekti, üzgün ve kirginsiniz haklisiniz elbette
Lütfen uzulmemeye çalışın
Dedigim gibi istediginiz zaman özelden yazabilirsiniz elimden ancak manen destek olmak gelir ama emin olun sizi anlayan birilerinin bir sozu bile bazen cok iyi gelebiliyor

Yaw iyi de konu sahibi de şu anda ben ben ben diyor.anneninki bencillik de maaşımı eline saydım böbreğini de verecek diyeninki bencillik değilmi?
Diyalizle uzun yıllar yaşama imkanı var. Belki bu arada kadavradan nakil imkanı çıkacak,neden bu kadar ümitsiz herkes.

O çok zor bir karar ceycey. Ben işin donör tarafındayım o yüzden anneyle empati yapabiliyorum. Donör olmak bana düşer miydi, uyar mıydı bilmiyorum. Uysaydı verirdim muhtemelen ama o süreçte hissettiklerimi anlatamam.

Bu anne şu an donör olmayı kabul etse dahi psikolojik testten geçemez zaten. Almazlar doktorlar.

Aile kavramının benim için ne ifade ettiği tartışmaya açık bir mevzu değil. Organ nakli olan bir ailenin üyesiyim. Lütfen birbirimizi kırmayalım

Psikolojik test yapılıyor mu bilmiyorum da benim.zamanimda ne psikolojik destek ne hazirlik egitimi verildi sadece diyaliz surecinde egitim almistik diyaliz hemsiremizden
Ben kendi kendimin psikologu oldum hep :) anneme de oyle bir test yapmadilar

Öldürmüyor süründürüyor anneme kırgınlığımdan açtım.Ailenize bol sağlık diliyorum nakil olan ve gönüllü olup veren üyesine de.

Annem arkamda sanırdım zaten baştan tavrını koysaydı ümitlenmezdim. TESTTEN SONRA YAPMASI BENİ ÇOK YIPRATTI .YAZMAYIN ARTIK RİCA EDİYORUM.

Yapıyorlar. Sadece acil durumlarda atlıyorlar o adımı. Ne zaman nakil oldun bilmiyorum tabi 2006 yılında ege üniversitesinde yapıyorlardı, hala yapıyorlar. Donör’ün o testi geçip o eğitimi alması gerek çünkü sonraki hayatına sağlıklı (ruhsal açıdan) devam edebilmesi için.

Aile kavramının benim için ne ifade ettiği tartışmaya açık bir mevzu değil. Organ nakli olan bir ailenin üyesiyim. Lütfen birbirimizi kırmayalım
Niyetim kırmak değil elbette konu içinde kendi hayatinizla alakalı olan yorumunuza denk geldiğim için sonraki mesajınızı alıntı yapmak istemedim hatta. Sizlere de geçmiş olsun, konu sahibine de.

2000 senesinde ama ben farkli bir yerde oldum simdi Ege Üniversitesine gidiyorum

böyle büyük hastalıklar çok zor.hastanelerde yaşıyorsunuz neredeyse.tüm hayatınız hastaneler ilaçlar tetkikler oluyor.psikoloji bozuluyor neden ben deniyor.o yüzden konu sahibinin üstüne çok gidilmesi yanlış.testler yapılıyor evet aynen söylediğin gibi

ilk safhalarında ordaydım sonra özele geçelim dedi eşim öyle yaptık ama geri dönebilirim bilmiyorum bu konuyu daha konuşmadık ulaşamıyorum her an

Bana şaka falan yapıyor mirasta bana kaldı diye ölmeden toprağa koycak utanmasa

Oha gerçekten oha. Anneniz sağlıklı bir insan mı ? Yani ruh sağlığı olarak. Sinir bastı yemin ederim ya

Pardon ablanızmış heralde bunu diyen. Onada oha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…