- 8 Mayıs 2021
- 43
- 163
- 8
- 26
- Konu Sahibi benbakarimyarina
-
ben de annemin böyle yapmasına şaşırdım ....Artık benim insanlara güvenim kalmadı.İnanasım gelmedi...
Anne kulak ardı ettikten sonra ablanın zaten umrunda olmaz, deli densiz konuşuyormuş zaten baksana.
Ama anne çok şaşırtıcı, hangi yüzle yanında durup iyi olması için dua ediyor olabilir bir de :/
insanların gerçek yüzü zor zamanlarda ortaya çıkarmış zaten.siz sağlıklıyken anneye bol bol para harcarken sorun yoktu.ama ihtiyacınız olduğunda yanında değil.canınız tehlikede bunu göremeyen anne hiç anneniz olmamıştır.dualarım sizinle.ben de annemin böyle yapmasına şaşırdım ....Artık benim insanlara güvenim kalmadı.
Diyalize giriyor musun canım?Merhaba kızlar ,
Ben böbrek nakli bekleyen genç bir kızım. Ailemde annem ve kardeşimin böbreği uymasına rağmen böbreklerini vermek istemediğini söylediler.Kız kardeşim hiç duymamış gibi yaptı ama annem, Hem başımda bekliyor hem yardımcı olmuyor.Vicdan azabı da çekiyorum böyle beklediğim için.Kaç yıl maaşımı ellerine saydım . Ne Yapmalıyım
Uyum sağladıktan sonra,etraftan çok dolduruşa gelmiş olabilirlerdoktor söyledi bir de dua falan ettiler uyması için ama sonra tık yok
böbrekte donör olana bir zararı yok ki ameliyatın.1 aya iyileşir tek böbrekle de gayet yaşanır.asıl böbrek nakli yapılan kişi ömür boyu ilaç kullanıyor reddetmemesi için vücud organı.anneye bak anneye ne tatlı canı varmışş.sanki dünyaya çivi çakacakUyum sağladıktan sonra,etraftan çok dolduruşa gelmiş olabilirler
Öyle ama belli ki etrafında çok bilgisiz insan var. Doktoru dinleyeceğine elalemi dinliyorlar belli kiböbrekte donör olana bir zararı yok ki ameliyatın.1 aya iyileşir tek böbrekle de gayet yaşanır.asıl böbrek nakli yapılan kişi ömür boyu ilaç kullanıyor reddetmemesi için vücud organı.anneye bak anneye ne tatlı canı varmışş.sanki dünyaya çivi çakacak
Ya tabi ki öyle ama herkea bizim gibi düşünmüyor çok üzüldüm. Hele annesi offYa sizin dediğiniz gibi bile olsa canı yurekten seven insan ne okulu ne biseyi düşünür
ah ah içim yandı o kadar üzgünüm ki. kötü günde belli ediyor insanlar kendiniMerhaba kızlar ,
Ben böbrek nakli bekleyen genç bir kızım. Ailemde annem ve kardeşimin böbreği uymasına rağmen böbreklerini vermek istemediğini söylediler.Kız kardeşim hiç duymamış gibi yaptı ama annem, Hem başımda bekliyor hem yardımcı olmuyor.Vicdan azabı da çekiyorum böyle beklediğim için.Kaç yıl maaşımı ellerine saydım . Ne Yapmalıyım
evlat için değil böbrek can verilir. kızının canı söz konusuyken muallakta kalan insandan anne mi olurZor bir durum, ama vermek zorunda değiller bunu kabullenmeniz lazım. Sizi sevmediklerinden bunu yaptıklarını sanmam, organını hayattayken paylaşmak kolay bir karar değil, ürkütücü.
Geçmiş olsun. Benim annem 60 yaşında uysa isteyemezdim bilmiyorum ama kardeşimin böyle yapmasi çok üzücü olurduMerhaba kızlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?