- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
arkadaşlar bana yardım edin. kafayı yedim sanırım. böceklerden çok korkuyorum. tatile gittiğimizde tabii istanbuldan uzaklaştık falan yeşil alan deniz kum orman vs betonlaşma az her yerde örümcek görmüştüm. araknofobiğim aşırı derecede
bir de üzerine orada bir sürü böcek gördüm başka çeşit. bugün kardeşim evde görmüş bir tane kalorifer böceği mi neymiş yakaladılar sonra. evde camlar hep açık tel var hepsinde benim sayemde ama balkon tamamen cam ve tel yok doğal olarak balkona girip çıkınca girer belki böcek ama eve neredeyse her gün gündelikçi geliyor zaten annem de ben de çok temiz ve titiziz bu konularda. ama ben en küçük bir böcekte bile kafayı yiyorum örümcek özellikle en miniğinde bile. biraz önce babam görmüş içeride bir tane ilacı boşalttı resmen. şu an çok strese girdim. her yerim kaşınıyor terliyorum soğuk soğuk. saçlarım ıslaktı su damladığında bile korkuyorum
ne yapacağım ben. bütün böceklerden korkmazdım ama bugün kardeşimin gördüğünden ve babamın içeride gördüğünden sonra (büyükmüş, öyle dedi) kafayı yedim tam anlamıyla. boynum kasılıyor resmen. omuzlarım boynum kaskatıyım şu an. bağırmak istiyorum
çok korkuyorum. panik oldum. odam da kocaman eşyalarımın arkasından arasından bir yerden çıkacak diye çok korkuyorum. allahımm
her gece yatmadan önce allahım lütfen beni böceklerden özellikle de örümceklerden koru demekten bıktım artık. psikolojim bozuldu geçen hafta rüyamda hep örümcek gördüm. çok korkuyorum
babam da şimdi sıktı sıktı bitirdi ilacı. yemin ederim psikolojim bozuldu ya ağlamak istiyorum. ağaçsız yeşil olmayan bir yerde yaşamak istiyorum hoş istanbulun en beton semtinde yaşıyoruz bir ağaç bile yok ama nereden çıkıyor bu böcekler. yaz geldi bunlar ürediler
normalde hiç çıkmaz
ya da ben mi 2-3 böcekten abartıyorum
evde yalnızken bir kere örümcek görmüştüm küçük komşuyu kapıcıyı falan çağırmıştım babam yurt dışındaydı onu bile aramıştım. of of.. bayılacak gibi oluyorum görürsem en küçüğünde bile. tansiyonum düşüyor ağlamaya başlıyorum
şu an çok çok çok korkuyorum