Akrep çıktıCanim sagol ya26 agustos saat tam net bilmiyorum ama annem ogle vaktiydi dedi 12 1 gibi bu arada esimde terazi dur aksam geldiginde saatini sorayim da bi zahmet ona da bi bakiver
Ya ben basak burcuyum acaba benim yukselenim nedir yanasil bilebilirim acaba?
Anammm benim yukselen akrep mi yaniBaktım akrep canım
BU ARADA BENIMKININ YÜKSELENİ YAY BENİMDE YAY
Helal olsun kızlar konudan çıktık vallaDoğum saatini biliyor musun?
Evlenmeden önce sizde böyle şeyler yaşadınız mi ailesiyle tanıştırdı beni. Kaç kez görüşturdu seven adam gelir değil mi konuyu yazdım yukarda siz evlenmeden önce napardiniz?? Bide burcunuz neydi
KİZLAR
onuda şu. Ben ona gerçekten güvenirim . Şakayla karışık faceni açık unutmussun dedimm birden bir parladı üstüme cok geldi. Anlayamadım şaka yaptım bile diyemedim çok korktum bagirinca git burdan polis çağırırim dedim. Sadece bir kaç dakikalık parladı ben kaçtım arkamdan beni aradı bağırdı adımı duydumda saklandim gittim sandı . Sonra beni 4 gündür hiç aramiyor ben zaten hiç aramam sizce . Sınırı geçince arar mi içimde hiç kötülük yoktu onu yaparken beni sevdiğinide biliyorum 3 senedir neler yaşadık basit birsey için biterse zaten onu hayatım boyunca affedemem
Ogle vakti 12 1 gibiydi dedi annem konu sahibi bakmis sagolsun,akrep diyo yaDoğum saatini biliyor musun?
Cok tesekkur ederim canim zaman ayridigin icin..Akrep çıktı
Ayy hic sormayaHelal olsun kızlar konudan çıktık valla
Helal olsun kızlar konudan çıktık valla
Peki size kızdiginda hatırlarmisiniz ve özel değilse kaç günde en gec en kizdiginda arardi??Benim burcum oğlak. Biz evlenmeden önce çok sorun yaşamadık ufak tefek sorunlardı fakat evlendikten sonra epeyce bir taştışma yaşadık. Hep o haklıydı ilk zamanlar burnundan kıl aldırmıyordu. Ben aramasan o da aramazdı. Çünkü kendince o haklıydı ve benim özür dilemem gerekirdi. Şimdi öyle değil genelde burnundan kıl aldırmayan taraf ben oldum. O daha yumuşak başlı, daha sakin ben ona göre çok daha asabi bir yapıya sahibim tersine döndü yani her şey. Yine de tersi pistir, o an çok üstüne gitmem olay büyümesin diye sonrasında da içimdekileri saydırırım (siniri geçince ses çıkarmaz çünkü :))
Bayramda kızın biri mesaj attı bana bende 3 gün bekledim yüz yüze konusmak icin bu nedir desem kavga çıkarır herseye sinirleniyor zaten kolayca. Bende geldim yzu yüze bitanem kusura bakma yüz yüze konuşalım kavga etmeyelim dedim kızın söylediklerine inanmıyorum sana güveniyorum dedim. Zaten kızın hesabi sahteydiİyi konuya döneyim o zaman.
Burcu falan geç bu kadar öfkelenmesi normal değil.
Nasıl ne şekilde sordun bilemiyoruz ama eğer senin anlattığın gibiyse bir şeyler karıştırıyor.
Olay senin anlattığın kadar basit değilse ya bir şeyin birikimi (ki boğa burcu çok biriktirip volkan gibi patlar) ya da sen güvensizlik hissettirdin.
Peki size kızdiginda hatırlarmisiniz ve özel değilse kaç günde en gec en kizdiginda arardi??
konuyu yazdım bakın isterseniz kızgınim affedemiyorum o arasın istiyorum haklı olan kim önemli değil seven insan arar öyle değilmi 5 gün oldu ??
Boğa burcu deyince 5453631 km kaçasım geliyor. Eski sevgilim boğa burcuydu ve tek kelimeyle nefret ettim. Benim yay burcu olmamdan kaynaklandı belki ama bu kadar sabit nefret edilesi kıskanç ve düşüncesiz her lafı cinselliğe getiren bir erkek bir daha görmem heralde allah beterinden korusun. Şimdiki sevgilimle 10 aydır beraberiz. Terazi for ever
Esininiz veya sevgiliniz boga burcuymus o zaman beni anlarsiniz. Biz 3 senelik sevgiliyiz yaşımda 24. 5 gün once çok şiddetli kavga ettik ben ona çok güvenirim gerçekten sevdiğinide biliyorum. Ben burçlara çok inanıyorum sizce ne yapmalıyım konuyu anlatarak sizi bogmak istemedim nasıl davranmaliyim. Aramadim tartistigimiz andan itibaren
KİZLAR EN GEC KAÇ GÜNDE ARAR SİZCE ?????
☝☝☝☝☝
Özel değilse sizi sıkmak istemem ama benim hayatım için önemli. En kötü kavganizda en fazla kaç gün sonra aradı hatırlarmisiniz çok önemli ben bu insanla ciddi düşünüyordum çok önemliBenim eşim boğa inanılmaz inat,kolay kolay kavga etmez ama ettiği zamanda büyük kavga ederiz ve ben bağırırım laf söylerim o 1 2 laf söyler sonra kabuğuna çekilir. Bana bağır kavga et diyorum yok.5 karış bir surat:) sevgiliykende kavga edince aramazdı 5 10 gün öyle inat. Sonra bakardı benden tepki yok ses yok bahaneyle yazardı yine toz kondurmazdı:) Evlendik şimdi biraz değişti ama inadı kaldı tabi:) çok rahat olurlar bide ben kafama takar deliririm o hiç. En iyisi üstüne çok gitmemek ve pohpohlamamak. Kendi haline bırakın aryaacaktır:) Ama her insan farklı burca göre değerlendirmek ne kadar doğru bilemem.
Neden sen aramıyorsun konu sahibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?