Eşim boğa burcu 2 senelik evliyiz, 2 senede flört nişanlılık. Bildiğim tek şey, sabredip sabredip sonunda volkan patladığı :) O yüzden bu patlama anında fazla yakında bulunmamak en güzeli. Sakinleştiği zaman muhallebi gibi olur o ayrı tabi. Hee bu arada o aramaz bekleme boşuna...
İşin şakası da, asıl mesele neden tartıştığınız. Burçlarla insan ilişkisi yönetilmez.
Eşim de saat olan yerde yatmaz saati çıkartıyoruz.. aslında bilerek açık birakmiyorum dikkatli değilim ışık ve buzdolabı konusunde mutfak dolaplarinida telaştan açık bırakıyorum..Nasıl rahat edebiliyorsun? Yattığım yerden kalkarım valla.
Benim boğalığım yanında yükselenim de başakmış.Takıntı halim oradan geliyor demek ki.
Hayatta tahammül edemem açık dolaba, ışığa, saat tiktakına. Uyuduğum odada dolap kapağı açık olsun uyanırsam karanlıkta seçiyorum onu. Kalkıp kapatıyorum.
Eşim sen hastasın diyo.
O da terazi olması hasebiyle aşırı kararsız ben ona bir şey diyor muyum?
Seven aşam gelir kadın dediğin gururlu olmalı ben eskiden hep arardım daha kotu olurduvalla aramasını beklemeyin. Boga inattır.
yanlis anlama ama sen seviyorsun gitmiyorsun..eger ortada bir hata varsa kim hataliysa ozur dilemesini bilmeli.liderlik savasi vermiyorsunuz ya...Seven aşam gelir kadın dediğin gururlu olmalı ben eskiden hep arardım daha kotu olurdu
Ben de boğayımsormama gerek yok dırek soylıyım
kıskandırırsanız ıgrenır daha cok nefret eder :)
guven sarsıldımı tahammul edemezler
Birebir bu artık gün geçtikçe sevmediğini düşünüyorumesim boga butun herkesin ortak noktasi asla haksiz olduklarini kabul etmezler ozurdilemezler genellikle cok nadir.konusmayada ortadan baslarlar.inatcilikdan daha cok ben merkezli rahat insanlar.ayni zamnda sorumluluk sahibi durust bir insandir.sevdiklerinide cok belli
etmezler..ama kavga konunuz cok sacma geldi bna yada sen eksik anlattin
Konu sahibi ben senin diğer konularına bir göz attım . Sen haklısın bu burçluk bir durum da değilmiş boğa burcu sevgilisine eşine sadıktır . Zaten gözlemci burçtur her şeyin farkındadır . Yükselenine ay burcuna da bak sen sevgilinin . Özellikle ay burcuna bak... arama ama aramasını da bekleme . Senin face ile yaptığın şakaya bu kadar tepkisi normal değil.
Bunu cevaplamazsam olmaz, içim içimi yer dedim kendi kendime.Boğa burcu erkeği katiyen sadık değildir. Çok iyi tecrübe ettim bunu ve eminim. Boğa burcu kızları sadıktır fakat boğa burcu erkeği sadık değildir. Bir defa cinselliğe çok düşkündür bu yüzden her gün başka biriyle olmak isterler. Babam boğa burcu annemi aldattı ayrıldılar, sevgilim boğa burcuydu aldattı ayrıldım. Artık karar senin sadık mı değil mi?
Benim burcum yay banada yeni bildirim geldi. Konularma bakarsanız ben haklıyim kime sorsanız ben haklı yim. Esiniz ne kdar sürede dönmüştü ????çok önemli benim için bekliyorum çünküBildirimlerden mesajınızı yeni gördüm. Eğer haklıysan üzerine düşme arama sorma. Ben üstüne haksız olduğum halde arayıp dönmüştü ve nişanlanmıştık. Severse döner yani. Hatta bi konuya yazmıştım eşime de sormuştum o konuyla ilgili döner demişti o konuyla ilgili. Bu arada benim yükselenim de yay oğlak arası. döner bence. Senin burcu ne çok merak ettim.
Valla fazla bile anlattım. Kesinlikle bu askere gidicek şubatta bununla alakali değildir umarım agliyorum aramıyorum içime atıyorum herseyi susuyorum biliyorum gecicekesim boga butun herkesin ortak noktasi asla haksiz olduklarini kabul etmezler ozurdilemezler genellikle cok nadir.konusmayada ortadan baslarlar.inatcilikdan daha cok ben merkezli rahat insanlar.ayni zamnda sorumluluk sahibi durust bir insandir.sevdiklerinide cok belli
etmezler..ama kavga konunuz cok sacma geldi bna yada sen eksik anlattin
8 gun ayrılık 24 degil24,5 gündür ayrılık ne yahu?
niye buçuk
ayrıca burca göre hareket edilmez dünyanın bilmem kaçta kaçı boğa.
Daha once çok hata yaptı beni kaybetmeyecegini biliyor bütün gün facede açık bir kiz var ikisi konusuyör biliyorum inş böyle yapar hep soğurum bende boylelikleBoğa burcu kızı, erkeği farketmez sinirlendiğinde üzerine gitmemen lazım. Eğer gidersen daha kötü olur ayrılığa kadar gidebiliriz kızlarda pişman olma olasılığı daha çok bu durumda ama erkeği tam bilmiyorum.Benim de eski sevgilim boğa burcuydu çok vurdumduymaz ve dengesiz oluyorlar. Bir keresinde durduk yerde benden ayrılmıştı 3 hafta sonra falan kendisi geri dönmüştü. Ona yazdığımda terslemişti falan yani kısacası çok üstüne gitme o kendisi istiyorsa döner istemiyorsa zorlasan da dönmez aksine daha kötü laflar duyarsın çok huysuzdurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?