Boga Burcu sevgilisi Eşi olanlar derdime derman olurlar belki =(

Ben beklerim neden ben gurursuzmuyum okuyun isterseniz 2 sayfa önce

Eşim de saat olan yerde yatmaz saati çıkartıyoruz.. aslında bilerek açık birakmiyorum dikkatli değilim ışık ve buzdolabı konusunde mutfak dolaplarinida telaştan açık bırakıyorum..

esim boga butun herkesin ortak noktasi asla haksiz olduklarini kabul etmezler ozurdilemezler genellikle cok nadir.konusmayada ortadan baslarlar.inatcilikdan daha cok ben merkezli rahat insanlar.ayni zamnda sorumluluk sahibi durust bir insandir.sevdiklerinide cok belli
etmezler..ama kavga konunuz cok sacma geldi bna yada sen eksik anlattin

Birebir bu artık gün geçtikçe sevmediğini düşünüyorum

Boğa burcu kızı, erkeği farketmez sinirlendiğinde üzerine gitmemen lazım. Eğer gidersen daha kötü olur ayrılığa kadar gidebiliriz kızlarda pişman olma olasılığı daha çok bu durumda ama erkeği tam bilmiyorum. Benim de eski sevgilim boğa burcuydu çok vurdumduymaz ve dengesiz oluyorlar. Bir keresinde durduk yerde benden ayrılmıştı 3 hafta sonra falan kendisi geri dönmüştü. Ona yazdığımda terslemişti falan yani kısacası çok üstüne gitme o kendisi istiyorsa döner istemiyorsa zorlasan da dönmez aksine daha kötü laflar duyarsın çok huysuzdurlar.

24,5 gündür ayrılık ne yahu?
niye buçuk
ayrıca burca göre hareket edilmez dünyanın bilmem kaçta kaçı boğa.

Konu sahibi ben senin diğer konularına bir göz attım . Sen haklısın bu burçluk bir durum da değilmiş boğa burcu sevgilisine eşine sadıktır . Zaten gözlemci burçtur her şeyin farkındadır . Yükselenine ay burcuna da bak sen sevgilinin . Özellikle ay burcuna bak ... arama ama aramasını da bekleme . Senin face ile yaptığın şakaya bu kadar tepkisi normal değil.

Burclara baglamayin aranizdaki problemleri.
Benim ve esimin burcu icinde cok iyi anlasirlar deniliyor, ama biz bosanma asamasindayiz.
Insanin yetistirilme tarzi, olaylara bakis acisi, hayat görüsü vs vs. bunlar etkili olan seyler.
Psikolojisi bozuk biri sirf burcundan dolayi sizinle iyi anlasamaz mesela.
Yani problemler neler, ne gibi konularda catisiyorsunuz, aranizda ki farklililar neler bunlara bakmak lazim.
Ayrica 3 sene neler yasadik, sirf bu yüzden biterse affetmem onu demissiniz. Bu yanlis bir bakis acisi, eger gercekten kötü seyler yasadiysaniz.

Benim de eşim boğa burcu. Eğer başka bir adam falan yoksa, sadakatsizlik durumu falan yoksa yani güvenini sarsmadıysanız arar da döner de. Eğer güvenini sarstıysan çok zor. Boğa burcu erkekleri çok kıskanç ve sahiplenici olurlar. güven ve sadakat onlar için herşeydir. bunun dışında çok sabırlılar çoğu şeyi tolere edebiliyorlar, çok sabırlılar ve zor sinirlenirler.

Bildirimlerden mesajınızı yeni gördüm. Eğer haklıysan üzerine düşme arama sorma. Ben üstüne haksız olduğum halde arayıp dönmüştü ve nişanlanmıştık. Severse döner yani. Hatta bi konuya yazmıştım eşime de sormuştum o konuyla ilgili döner demişti o konuyla ilgili. Bu arada benim yükselenim de yay oğlak arası. döner bence. Senin burcu ne çok merak ettim.

Bunu cevaplamazsam olmaz, içim içimi yer dedim kendi kendime. Boğa burcu erkeği katiyen sadık değildir. Çok iyi tecrübe ettim bunu ve eminim. Boğa burcu kızları sadıktır fakat boğa burcu erkeği sadık değildir. Bir defa cinselliğe çok düşkündür bu yüzden her gün başka biriyle olmak isterler. Babam boğa burcu annemi aldattı ayrıldılar, sevgilim boğa burcuydu aldattı ayrıldım. Artık karar senin sadık mı değil mi?

Benim etrafımdaki boğalar çok sadık . Abim bile boğa burcu çok sadıktır eşine . Evlenmeden önceki sevgilisine . Boğa burcu toprak burcu başak ve oğlak gibi eşlerine sadıklar sevgililerine .

Benim burcum yay banada yeni bildirim geldi. Konularma bakarsanız ben haklıyim kime sorsanız ben haklı yim. Esiniz ne kdar sürede dönmüştü ????çok önemli benim için bekliyorum çünkü

Valla fazla bile anlattım. Kesinlikle bu askere gidicek şubatta bununla alakali değildir umarım agliyorum aramıyorum içime atıyorum herseyi susuyorum biliyorum gecicek

Daha once çok hata yaptı beni kaybetmeyecegini biliyor bütün gün facede açık bir kiz var ikisi konusuyör biliyorum inş böyle yapar hep soğurum bende boylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…