Boga Burcu sevgilisi Eşi olanlar derdime derman olurlar belki =(

Benim esimde boga burcu.. Sinirliyken karsisinda konusulmasindan hoslanmaz.. Sinirliyken susarim cabuk sakinlesir sonra gelir hataliysa ozur diler.. Hakliysada neden hakli oldugunu guzelce anlatir.. Bogalar sabit fikirli dogrularini tartismicaksin onlarin dogrulari tartismaya acik degildir oyle kabul etmen lazim.. He he deyip gecmen lazim bide ck istahlilar masallah kocisiM hic doymuo hic boga gibi yiyoda yiyo yiyoda yiyo

Demek daha bi akrep erkegiyle tanismadin Allah tanistirmasin saydigin özellikler bence boganin degil akrebin özellikleri yada o adamin yikseleni akrepmis

Olabilir canım bilmiyorum ki yükselenini Allah bir daha yaşatmasın ayy aklıma geldikçe deliriyorum.

konuyu yazdım bakın isterseniz kızgınim affedemiyorum o arasın istiyorum haklı olan kim önemli değil seven insan arar öyle değilmi 5 gün oldu ??

seven ister arar tabiki..umarım orta yol bulunur

Terazide dengesiz oluyo bacimbenim kocacimda terazi ben onu idare ediyorum yani yoksa cekilmez valla

Bir kaç defa oldu öyle şapşal dengesizlikleri haklısın var biraz dengesizlik. Ama bazı huyları da çook hoşuma gidiyoo

Özel değilse sizi sıkmak istemem ama benim hayatım için önemli. En kötü kavganizda en fazla kaç gün sonra aradı hatırlarmisiniz çok önemli ben bu insanla ciddi düşünüyordum çok önemli

Yanılmıyorsam 3 hafta :) Ben de inadım ama o yüzden bende aramam. Alttan alamam çünkü bu sefer şımarıyorlar. Hatalıysam suç bendeyse ararım tabi o ayrı. Bir de bende çok fazla sinir var çok bağırıyorum kızıyorum o daha sakindir dediğim gibi tek kötü yani inadı. Ölse aramaz anca zaman geçecek. Boğa burcu erkeği baya zor ama diğer huyları genel olarak iyidir.

Sizde oldu mu evlenmeden önce küslük peki ?? Yani onun aramasini bekliyorum seven insan arar. Ben beklerim eğer böyle basit sebepten biterse zaten sevmiyodur
Vallahi biz ayda evlenme kararı aldık evlilik öncesi hiç tartışma olmadı evliliğimizde 1.5 yıl ilk görüşte aşkım oldu . Sakin kalıp haklıysan beklemeni öneriyorum tartışınca anında çözüyoruz biz ama sizin ilişkiniz bizimkindende fazla sen daha iyi tanırsın bekle zamanı gelince konuş . Tersleri pis bu boğaların

Bizdde tam tersi benim Boga bey bana 1.5 senedir dilinde tüy bitti bigün beni cagirdi mutfakta bir kapak hariç tüm kapaklar açık buzdolabı açık. Açık birakmak bende hastalık oda kızıyor he bide ışıklarida açık birakiyorum

Kendim de boğa burcuyum ve boğa burcu biriyle 1 yıl ilişki yaşadım: Sonuç. Küfürler ederek geçirilen bir ayrılık sonrası depresyonu.

Boğalar çok çabuk sinirlenmez ve kavga etmeyi de hiç sevmez. Ama ortada kavga edecek ciddi bi sebep varsa da döndürmek çok zor. Bence konuyu yazsan daha iyi edersin.

bunun burçlarla ne ilgisi var?

Bana haksızlık etti gururlu olmalı bir kadın dik durmalı gerçekten seven erkek gelir peşinden ksup zayıf düşmemek seven erkek zaten hiç bir engel tanımaz canım yaa

Sen gururlusun karşındakinin olmadığını neden düşünüyorsun . Her insan gururludur . Kavga sebebebinizi anlamadım . Ama başka birşeye sinirlenmiş. Senle tartışmış da olabilir . Aradı bağırdı saklandım diyorsun . O aramış zaten ben yazdıklarından bunu anladım .

Eşim ya da sevgilim değil de babam boğa burcu Buradakinin tıpkısının aynısı Aman diyeyim söylediğinin yanlış olduğunu söyleme alındıysa 3 gün konuşur. Alınmadıysa da 3 gün konuşur Fikirlerini empoze etmeye bayılır. Eğer çok çok mantığına yatan bir şey dediyseniz sizi tebrik eder Çabuk sinirlenmez ama tersi pistir kızdı mı kızar kimse tutamaz. Ama moderndir dayakçı değildir Yay burcuyum annem zor geçinirsiniz siz diyor ama benim huyum bu ben kimseyle geçinem bana ters düşerse bişey He bide çok çalışkandır sürekli çalışmak ister boş durmayı hiç sevmez. Eli de boldur dağıtır bol bol. Boğa burcu iyidir ya ben seviyorum vallahi. Ama kadınıııı, ayy

ufff evet kendi fikirlerini empoze etmeye calısır hatta eder dedıgın gibi moderndir kıskanctır ama kufur dayak yok.. dedikodu yapmaz kimsenin arkasından konusmaz.. ketumdur bogalar cok guzel sır tutarlar.. hiç bişeyı esirgemez bizden kocişim iyiki bi boğa burcuyla evlenmişim benim gibi aksi bi aslanı sabırlı bogamdan baskası cekemezdi sanırsam

Annem bize "sizde boğa burcu koca bulun kendinize gül gibi hayat yaşayın" diyor

Annem bize "sizde boğa burcu koca bulun kendinize gül gibi hayat yaşayın" diyor
babanı bilmiyorum ama cok şukur eşim gözü dısarda bi adam değil hatta spordan baska dısarı hayatı olmayan bı adam annen dogru soylemıs bence bulun bogaları alın kızlar

Nasıl rahat edebiliyorsun? Yattığım yerden kalkarım valla.
Benim boğalığım yanında yükselenim de başakmış. Takıntı halim oradan geliyor demek ki.
Hayatta tahammül edemem açık dolaba, ışığa, saat tiktakına. Uyuduğum odada dolap kapağı açık olsun uyanırsam karanlıkta seçiyorum onu. Kalkıp kapatıyorum.
Eşim sen hastasın diyo.
O da terazi olması hasebiyle aşırı kararsız ben ona bir şey diyor muyum?

babanı bilmiyorum ama cok şukur eşim gözü dısarda bi adam değil hatta spordan baska dısarı hayatı olmayan bı adam annen dogru soylemıs bence bulun bogaları alın kızlar
Babam da böyledir hatta bi arkadaşım var boğa burcu o da böyle sanırım tek gözü dışarda olmayan burç boğa

Eşim boğa burcu 2 senelik evliyiz, 2 senede flört nişanlılık. Bildiğim tek şey, sabredip sabredip sonunda volkan patladığı :) O yüzden bu patlama anında fazla yakında bulunmamak en güzeli. Sakinleştiği zaman muhallebi gibi olur o ayrı tabi. Hee bu arada o aramaz bekleme boşuna...

İşin şakası da, asıl mesele neden tartıştığınız. Burçlarla insan ilişkisi yönetilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…