Demek daha bi akrep erkegiyle tanismadinAllah tanistirmasin saydigin özellikler bence boganin degil akrebin özellikleri yada o adamin yikseleni akrepmis
konuyu yazdım bakın isterseniz kızgınim affedemiyorum o arasın istiyorum haklı olan kim önemli değil seven insan arar öyle değilmi 5 gün oldu ??
Terazide dengesiz oluyo bacimbenim kocacimda terazi ben onu idare ediyorum yani yoksa cekilmez valla
Özel değilse sizi sıkmak istemem ama benim hayatım için önemli. En kötü kavganizda en fazla kaç gün sonra aradı hatırlarmisiniz çok önemli ben bu insanla ciddi düşünüyordum çok önemli
Yanılmıyorsam 3 hafta :) Ben de inadım ama o yüzden bende aramam. Alttan alamam çünkü bu sefer şımarıyorlar. Hatalıysam suç bendeyse ararım tabi o ayrı. Bir de bende çok fazla sinir var çok bağırıyorum kızıyorum o daha sakindir dediğim gibi tek kötü yani inadı bir de 5 karış suratı:) Ölse aramaz anca zaman geçecek. Boğa burcu erkeği baya zor ama diğer huyları genel olarak iyidir.
Vallahi biz ayda evlenme kararı aldık evlilik öncesi hiç tartışma olmadı evliliğimizde 1.5 yıl ilk görüşte aşkım oldu . Sakin kalıp haklıysan beklemeni öneriyorum tartışınca anında çözüyoruz biz ama sizin ilişkiniz bizimkindende fazla sen daha iyi tanırsın bekle zamanı gelince konuş . Tersleri pis bu boğalarınSizde oldu mu evlenmeden önce küslük peki ?? Yani onun aramasini bekliyorum seven insan arar. Ben beklerim eğer böyle basit sebepten biterse zaten sevmiyodur
Bizdde tam tersi benim Boga bey bana 1.5 senedir dilinde tüy bitti bigün beni cagirdi mutfakta bir kapak hariç tüm kapaklar açık buzdolabı açık. Açık birakmak bende hastalık oda kızıyor he bide ışıklarida açık birakiyorumbız hıc boyle seyler yasamadıkkı küsmedık hıc
hıc bı sey o noktaya gelmedı
hep sakınce konusarak anlastık
1 kere tartıstık onuda anlatımsize eglence olsun
pis bı huyu var benımkının hep dolap kapaklarını acık bırakır,1 sene boyunca hergun canım acık bırakma bocek gırer toz gırer kafamız carpar huylanırım dedım...
hep tamam dedı yapmaya devam ettı ....
en son gecen ay yıne kapagı acık bırakmıs
cagırdım gosterdım dolabı
bıdaha acık gorursem menteselerınden soker balkondan asagı atarım sende kurtulursun bende tamam mı dedım,tamam dedı ve 1 hafta sonrası yıne dolap kapagı acık
1 sene hergun sabrettım be arkadas...dustan cıktı havlu dolabı acık odada yanı...ben o acık dolaba bı yumruk attım sertce kapandı bu yerınden sıcradı
bıdaha dolapları acık gormıcem !!!! dedım
sesı ıcıne kactı pekı dedı
ertesı gun sabah ıse gıttı yarım saat sonra bı baktım gerı dondu
noldu dedım ???
elbıse dolabımızı kapattımmı hatırlayamadım ısı rıske atmıyım dıye bakmak ıcın gerı dondum dedı
ben bı kahkahayı bastımkıyamam ya...
boyle bırı
Esininiz veya sevgiliniz boga burcuymus o zaman beni anlarsiniz. Biz 3 senelik sevgiliyiz yaşımda 24. 5 gün once çok şiddetli kavga ettik ben ona çok güvenirim gerçekten sevdiğinide biliyorum. Ben burçlara çok inanıyorum sizce ne yapmalıyım konuyu anlatarak sizi bogmak istemedim nasıl davranmaliyim. Aramadim tartistigimiz andan itibaren
Esininiz veya sevgiliniz boga burcuymus o zaman beni anlarsiniz. Biz 3 senelik sevgiliyiz yaşımda 24. 5 gün once çok şiddetli kavga ettik ben ona çok güvenirim gerçekten sevdiğinide biliyorum. Ben burçlara çok inanıyorum sizce ne yapmalıyım konuyu anlatarak sizi bogmak istemedim nasıl davranmaliyim. Aramadim tartistigimiz andan itibaren
Bana haksızlık etti gururlu olmalı bir kadın dik durmalı gerçekten seven erkek gelir peşinden ksup zayıf düşmemek seven erkek zaten hiç bir engel tanımaz canım yaa
Eşim ya da sevgilim değil de babam boğa burcuBenim esimde boga burcu.. Sinirliyken karsisinda konusulmasindan hoslanmaz.. Sinirliyken susarim cabuk sakinlesir sonra gelir hataliysa ozur diler.. Hakliysada neden hakli oldugunu guzelce anlatir.. Bogalar sabit fikirli dogrularini tartismicaksin onlarin dogrulari tartismaya acik degildir oyle kabul etmen lazim.. He he deyip gecmen lazimbide ck istahlilar masallah kocisiM hic doymuo hic boga gibi yiyoda yiyo yiyoda yiyo
ufff evet kendi fikirlerini empoze etmeye calısır hatta ederEşim ya da sevgilim değil de babam boğa burcuBuradakinin tıpkısının aynısı Aman diyeyim söylediğinin yanlış olduğunu söyleme alındıysa 3 gün konuşur. Alınmadıysa da 3 gün konuşur Fikirlerini empoze etmeye bayılır. Eğer çok çok mantığına yatan bir şey dediyseniz sizi tebrik eder Çabuk sinirlenmez ama tersi pistir kızdı mı kızar kimse tutamaz. Ama moderndir dayakçı değildir Yay burcuyum annem zor geçinirsiniz siz diyor ama benim huyum bu ben kimseyle geçinem bana ters düşerse bişey He bide çok çalışkandır sürekli çalışmak ister boş durmayı hiç sevmez. Eli de boldur dağıtır bol bol. Boğa burcu iyidir ya ben seviyorum vallahi. Ama kadınıııı, ayy
Annem bize "sizde boğa burcu koca bulun kendinize gül gibi hayat yaşayın" diyorufff evet kendi fikirlerini empoze etmeye calısır hatta ederdedıgın gibi moderndir kıskanctır ama kufur dayak yok.. dedikodu yapmaz kimsenin arkasından konusmaz.. ketumdur bogalar cok guzel sır tutarlar.. hiç bişeyı esirgemez bizden kocişim iyiki bi boğa burcuyla evlenmişim benim gibi aksi bi aslanı sabırlı bogamdan baskası cekemezdi sanırsam
babanı bilmiyorum ama cok şukur eşim gözü dısarda bi adam değil hatta spordan baska dısarı hayatı olmayan bı adam annen dogru soylemıs benceAnnem bize "sizde boğa burcu koca bulun kendinize gül gibi hayat yaşayın" diyor
Bizdde tam tersi benim Boga bey bana 1.5 senedir dilinde tüy bitti bigün beni cagirdi mutfakta bir kapak hariç tüm kapaklar açık buzdolabı açık. Açık birakmak bende hastalık oda kızıyor he bide ışıklarida açık birakiyorum
Babam da böyledir hatta bi arkadaşım var boğa burcu o da böyle sanırım tek gözü dışarda olmayan burç boğababanı bilmiyorum ama cok şukur eşim gözü dısarda bi adam değil hatta spordan baska dısarı hayatı olmayan bı adam annen dogru soylemıs bencebulun bogaları alın kızlar
masallah diyelim kız nazar olmasınBabam da böyledir hatta bi arkadaşım var boğa burcu o da böyle sanırım tek gözü dışarda olmayan burç boğa
Ayy aynen amin amin maşallahmasallah diyelim kız nazar olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?