- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
evet ama günlerdir içime bi sıkıntı çöktü zaten hissediyordum bişileri şimdi kim bu ?? böyle bırakamam kiDeme
Takip etme
Yoluna bak,değmiyor...
ama ona yalvarmıcam bana son kez bir iyilik yap ve kim bu aklını kalbini kurcalayan kişi diye sorucamYapma asla değmez.
Bir gün karşına sana değer veren biri çıkınca iyi ki yapmamışım dersin.
mesele daha iyisi değil ki hazmedemiyorum eger bide benmle ayrıldıktan sonra biri içinse bu laflar nasıl kabul ederimTabii ki böyle bir şey yapma. Çok itici olur onun açısından ve senin de kendine saygini zedeler. Unut gitsin, daha iyisini bulursun nasılsa.
O seni bırakmış ama sende onj bırakıp hayatına devam etceksin.evet ama günlerdir içime bi sıkıntı çöktü zaten hissediyordum bişileri şimdi kim bu ?? böyle bırakamam ki
evet saçma sapan bahaneler üreterekO seni bırakmış ama sende onj bırakıp hayatına devam etceksin.
Sorma inan ki acın geçince iyi ki sormamışım diyeceksin.ama ona yalvarmıcam bana son kez bir iyilik yap ve kim bu aklını kalbini kurcalayan kişi diye sorucam
peki sen bilirsin benden aldıgın ah larla yasa bundan sonra der kaparımAyrıldığın kişi onları sorunca sanane derse daha fazla üzülürsün. Yapma.
acım nasıl soğurSorma inan ki acın geçince iyi ki sormamışım diyeceksin.
İlgilenme ayrıca biten bitmiştir çok iyi olsa bitmezdi.
İlk zamanlar canın acıyacak,sorgulamak isteyeceksin ama inan sana bunların hiç faydası yok.aksine zararı var.
Var ya bir şey diyeyim mi, ah mah umrunda olsa duygularını bilirdi şuan.peki sen bilirsin benden aldıgın ah larla yasa bundan sonra der kaparım
Ne farketcek ? Ondan duyunca canın daha mı az yanacak ? Sadece gurursuz onun peşinden koşan bi insan olcaksin. Niye kendinizi bu duruma düşürüyorsunuz cidden anlamıyorum. Böyle konular okudukca sinir krizleri geçiriyorum oturduğum yerden. Ben ergenken birine deli gibi aşık olduğumu saniyodum adam beni terketti 2 gün sonra başka kizla fotosunu koydu o zaman bile sizin gibi yapmadımevet saçma sapan bahaneler üretereken azından gerçek buysa söylesin
bende kızardım ama başa gelince çok başkaNe farketcek ? Ondan duyunca canın daha mı az yanacak ? Sadece gurursuz onun peşinden koşan bi insan olcaksin. Niye kendinizi bu duruma düşürüyorsunuz cidden anlamıyorum. Böyle konular okudukca sinir krizleri geçiriyorum oturduğum yerden. Ben ergenken birine deli gibi aşık olduğumu saniyodum adam beni terketti 2 gün sonra başka kizla fotosunu koydu o zaman bile sizin gibi yapmadım
Acın zamanla ve ona gözündeki perdeyi kaldırıp baktığında soğuyacak.acım nasıl soğursuan da ellerim ayaklarım bacaklarım tutmuyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?