boğazım düğümlendi :((

mesele daha iyisi değil ki hazmedemiyorum eger bide benmle ayrıldıktan sonra biri içinse bu laflar nasıl kabul ederim

e ayrılmışsınız. biri var ya da yok bunu öğrenip ne yapacaksınız.
varsa biri zaten var yapılacak bir şey yok.
öyle biri yoksa da erli geçli olacak.
üzülmeniz tamam ama diğer türlüsü çok yakışıksız olur.

Merhaba;

anlıyorum sizi merak duygusu var ama yapmayın,kadına en çok yakışan asalet,dik durmak..

Ve kadını çekici yapan duruş bu,sakın ona aci gibi olmayın...sakinleşin,dua edin,namaz kılın,bu birkaç günü geçirin ama

aramayın...resminede bakmayın...sabır ve susmak her zaman en güzel erdem

kesinlikle çok haklısınız :))çok tesekkürler

Eski konularınız kabaca okudum ve çıkarttığım sonuç:
Adam sizi kestirip atmış. mesajlarınıza cevap verme lüzumu bile görmemiş.
Sizi bir anda kestirip atan adamı 10 aydır beklemek niye???
Üstelik de bu süreç içerisinde size yeşil ışık yakacak bir mesajı, davranışı olmamış anladığım kadarıyla.
Sizi terketme sebebini öğrenseniz ne değişecek?
Bulunmaz hint kumaşı değil hiçbir erkek.
Sosyal medyadan takibi bırakın.
Sizi unutanı siz de unutun, kendinize lütfen acı çektirmeyin.

kertenkelebek35

benm yasadıgım olayı yasayan eminimki birsürü insan var ..ki bu dert bile degil farkındayım ama insan işte kalbine söz geciremiyor her zamn bi ısıgın ardına mı gideriz ben inanıyodum başlarda kızdım sonra özlemeye başladım sonrası zten geliyor :/

mesele daha iyisi değil ki hazmedemiyorum eger bide benmle ayrıldıktan sonra biri içinse bu laflar nasıl kabul ederim

Ayrılmışsınız bitmiş. Yazdıkları başkasına değil de sana olsa açar telefon sana söyler.
Adam hayatına devam ediyor. Dünyadaki tek erkek o değil. Sen de kendi hayatına bak.
İşe her yerden engellemekle başla. Takip etme.

Kendinizi üzdüğünüze değmez inanın, keşke biz bayanlar da erkekler gibi duygusal anlamda kestirip atabilsek herşeyi.
Belki adamın gece facede paylaştığı foto eski nişanlısıdır, unutamamıştır.
Kalbi başkası için çarpan adama üzülmeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…