- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
yaklaşık olarak 10 ay oldu görüşmedik ben hep sevdim hep bekledm onu şimdi böyle bişiyle karsılasınca darma duman oldumeziyet etmek degil yada kendimi küçük düşürmek ben hiç böyle hissetmemişim uzun zamandır o cok agrıma gitti
hepsi dogru sözleriniz sonuna kadar da katılıyorum yalnız su var:/ hani insan hisseder ya onun dogru kişi olduguna o umuda sarılıp bekler geceden beri düşünüyorum benim en çokta canımı yakan o artık umut yok bitti gitti herseyKoskocaman bir on ay geçmiş arayıp hesap soracak bir durum kalmamış. Takıntılı durumuna düşersin artı gözündeki güzel anıyı da yok edersin ileride pişman olacaksa bile olmaz. Bu duruma kendini asla düşürme asla..
Ayrıca eski konularına da baktım o bahaneden sonra sevgili bulduysa üzgünüm ama senle beraberken muhtemelen ondan hoşlanmaya başladı, yani onun için seni bıraktı. Ben sana layık değilim klişesinde bir ayrılma cümlesi kurmuş zira işte tam bundan sakın aramaç Hem totosunu kaldıracaksın hem de sana değer vermeyen birinin gözünde prim kaybedeceksin. Emin ol hiç kimse için değmiyor.
Ha ben yaşamadım mı yaşadım. Exlerden biri (ki resmen koskoca bir senemi yemişti) beni şutlamış eski sevgilisine dönmüştü. O dönem asla ama asla aramadım, aradığında açmadım. Ha ne oldu? Bana bir yıl sonra sarhoşken telefon açıp ben aslında seni sevdim diye salak salak saçmaladı. Çünkü ben kalitemi bozmadığım için aklında kaldı, sevdiğinden falan değil. İleride de mutsuz olduğu her an o pişmanlığı yaşayacak. Ha yaşamasa da umrumda da değil artık. Bir sene geçsin ay ben bu salak için mi ağladım diyorsun. Ve emin ol sonrasında da şükrediyorsun. Ben o dönem bu malla evlenseydim şu an en mutsuz kadın bendim yani.
Sadece sabret ve bir sene sonra çok pişman olacağın bir şeyi yapma. Asla yapma
Kimse içinde kendini aciz ve güçsüz görme ve gösterme. Değmiyor. Artı sevgiliden ayrılmak terkedilmek bir şey değil. Çocukla boşananlar var, var oğlu var yani. Ondan ufacık bir şey de bu kadar ağlama. Emin ol unutuyorsun ve geçiyor
,
hepsi dogru sözleriniz sonuna kadar da katılıyorum yalnız su var:/ hani insan hisseder ya onun dogru kişi olduguna o umuda sarılıp bekler geceden beri düşünüyorum benim en çokta canımı yakan o artık umut yok bitti gitti hersey
belkide :/:) bu kadar romantik olma :)
Ben üç kez doğru insanı buldum sandım meğer dördüncüsü gerçekten doğruymuş
Kimi sevsen o doğru geliyor ama sevgin bitince nalett gelsin sana diyorsun bir doğru daha buluyorsun.
İlki lisedeydi aha ben de senin gibi ama o hayatımın aşkıydı diye gezdim dört senem gitti yahu
Sonra üniversitede, aha bu seferki kesin doğru dedim o da değilmiş.
Hepsi için de maksimum bir sene sonra amaan iyi ki olmamış dedim.
Kısacası doğru olduğunu zaman gösteriyor. Sen istediğin kadar doğru de bunu zaman gösterecek. .
Bu kadar kendini yorma boşuna.
Ha şu da var. Ulaşamadığın yada ayrıldığın bir kıymete biniyor, ego savaşı yapıyorsun. Bunu yapma ama. 10 koca ay geçmiş başka aşka yelken açmış belli ki seni istemiyor sevmiyor. Saçma sapan sözlerle terk etmiş. Seni sevmeyene de ağladığın her damla gözyaşı günah. Doğru insan da sevgi karşılıklıdır. Bu insan senin doğru insanın değil.
evet aynen öyle belkide bana ettiklerini çekiyor şimdide bilemeyiz :/ ama arayıp yalvarmak fln değil amacım kim oldugunu merak ediyorum kim yani bu kadar üzen kişi seniBen seni çok iyi anlıyorum.
Bende terkedildim açtım yalvardım afedersin salak gibi. Ne oldu biliyomusun?
Etmediği hakaret çirkinleşme kalmadı. Ben seni seviyorum dedikçe bana allah aşkına beni sevme diyordu.
Sen daha iyisine layıksın dedikçe bana ben daha iyisini napıyım seni istiyorum diyodum. Şirketteyim beni daha fazla rahatsız etme diyodu.
En sonunda git başka birini bul kendine dedi. Lanet ediyorum o arayıp ağladığım güne. Tipini de görsen tilki suratlı tipsiz hem karakteri hem tipi bozuk. Benim sayemde işyerinde ne prim ne hava yaptı be. O gün sondu aklım başıma geldi asla aramadım. Eh bacım, allah görüyor biliyor,
Umut verip güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin." /Hz. M
geri dönmesi diye bişi olamaz artık ki bunun için değil sadece merak ..bence sen merakından değil hala geri dönmesini istediğinden aramak istiyorsun en azından sesini duymak için.. ama yapma!
inan değmez yoluna bak sen.. sen de biliyorsun birinin ahını alıp mutlu olunmayacağını.. sürekli onu düşünüp hayatı kendine zehir etmek yerine yaralarını sarıp yoluna bakmalısın.
yoksa kimse seni düşünmez.. insanoğlu önce ben demeyi biliyor.. sen de önce ben de ve hayata tutun hepsi geçici şeyler..
Off canım Türk filmi repliği gibi. Yahu millet lohusa karısını aldatıyor nikahiniza almadığınız adama ne hakla hesap sorarsanız. Yada ara sor. Gurur denen bişey bırakma kendinde.mesele daha iyisi değil ki hazmedemiyorum eger bide benmle ayrıldıktan sonra biri içinse bu laflar nasıl kabul ederim
geri dönmesi diye bişi olamaz artık ki bunun için değil sadece merak ..
değmez kimse için bununda farkındayım ama şuan acımı geçirecek bişi bulamıyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum kasıtlı olarak değil üstelik
:) sinirle yazınca replik gibi olmusOff canım Türk filmi repliği gibi. Yahu millet lohusa karısını aldatıyor nikahiniza almadığınız adama ne hakla hesap sorarsanız. Yada ara sor. Gurur denen bişey bırakma kendinde.
evet değilim tabiki diğer arkadaşlarda yazmıs bu sorun bile değil belkide mesele şu ki hani bir bardak en sevdiğiniz olanı düştü ve paramparça oldu yok geridönüşü o an ki kayıp anı nasılsa onu yasıyorumbunlar çok normal.. her ayrılıkta gerçekten seven insnaların yaşadığı şeyler..
mesela ben eşimle tartışsam o gün uyuyamam, yemek yemek istemem falan..
bence acınızı yaşayın üzülün, ağlayın, uyumayın, aç kalın, dünyayı dar edin kendinize.. ama onu takıntı yapmayın. sosyal medyadan da takip temeyin hiçbir şekilde. üzülün sadece.. yavaş yavaş üzüntünüz de geçip normal hayata mutlaka döneceksiniz.. ve döndüğünüzde zihninizde kalbiniz de huzurlu olacaktır.
dünya da tek ayrılan, terk eden ya da terk edilen hangisiyse tek değilsiniz..
evet değilim tabiki diğer arkadaşlarda yazmıs bu sorun bile değil belkide mesele şu ki hani bir bardak en sevdiğiniz olanı düştü ve paramparça oldu yok geridönüşü o an ki kayıp anı nasılsa onu yasıyorum
evet değilim tabiki diğer arkadaşlarda yazmıs bu sorun bile değil belkide mesele şu ki hani bir bardak en sevdiğiniz olanı düştü ve paramparça oldu yok geridönüşü o an ki kayıp anı nasılsa onu yasıyorum
ya inanın bu acizlik değil elim kolum bağlı evet hesap sormaya hakkım yok belki sanane dicek ama o an bi merak hele ki şüphelendiği biri varsa bunu öğrenmek istiyor yada yapı gereği ben böyle meraklıyım bilemedimOrtada elinin ayaginin tutmayacagi hicbir durum yok.
Adam baskasiyla bi iliskiye baslamis yada unutamadigi biri var. Yani bu kadinlarin erkekler karsisindaki acizligine ben akil erdiremiyorum.
Guclu ol, silkelen, kendine gel. Hayatta senden daha onemli kimse yok kendin icin boyle dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?