boğazım düğümlendi :((

arayip bir sey sorma gormemis gibi yap gotunu kaldirma adamin arayip sorsan ne olacak yani belli baska biri uzulme yoluna bak

inan bende hep böyle bakardım ilk defa böylesine hissettim bütün iliklerime kemiklerime kadar hazmedememek konduramamak hayal kırıklıgı tarifi yok elbette istemiyorum onun kıcını kaldırmayı pişman olması gereken kişi oyken acı ceken neden ben

mesele daha iyisi değil ki hazmedemiyorum eger bide benmle ayrıldıktan sonra biri içinse bu laflar nasıl kabul ederim
canim sana kabul eder misin demiyor kimse zaten sen kabul et ya sa etme adam yapar bu laflar canini acitiyor ama gercek bu... kim diyince hemen su su kisk diyecek degil zaten

Hatırladım canım seni, asla sorma. Asla iletişime geçme. Asla tek kelime konuşma.

Ve asla bakma. Benim de aklımda olan biri var (ki bu çok uzun bir hikaye) uzun süredir ilişkisi var. Ağladım zırladım. En son yılbaşından önce bakmıştım. 20 gün olmuş şimdi fark ediyorum

İnan bana kafam çok rahat, göz görmeyince gönül katlanıyor.

Ya sana, sanane, sana hesap mı vericem? derse? ..
Ayrıca ayrılık kararı alıp, sonra takip etmek, kendine eziyetten başka birşey değil..
Bütün bekarlara söylediğim şeyi sanada söyliyeyim..
Kocan değildi, kaybedecek bir şeyin yoktu.. İnsanlar 5-25 yıl evli kalıp, ya bebekleriyle yada boyunca sorunlu çocuklarıyla başbaşa kalınca, sizler kadar acı çekmiyorlar, sizler kadar isyan etmiyorlar.. Sizler kadar peşlerine düşmüyorlar.. (bunu şahsına değil genele söylemek istedim)
İstersen içinde bulunduğun duygulardan çıkarsın..
Yada böyle kendine eziyet edip, bitirmiş olduğun kişinin peşinde, sosyalden böyle takip edersin.. Ama çektiğin acı bitince kendine çok kızarsın.. Gururunun kırılmasımı lazım??

Son düzenleme:
yaklaşık olarak 10 ay oldu görüşmedik ben hep sevdim hep bekledm onu şimdi böyle bişiyle karsılasınca darma duman oldum eziyet etmek degil yada kendimi küçük düşürmek ben hiç böyle hissetmemişim uzun zamandır o cok agrıma gitti

Üzülme canım.. İnsanlar hayatına devam eder.. Sende et..
Nasibinde olsaydı öyle böyle olurdu.. Erkek içinde olsa, dünyalık mal içinde olsa (erkek ve dünyalık mal aynı cümlede dikkat et ) değmez..
İnşallah en yakın zamanda karşına layığınca biri çıkar..

asil agriniza gidecek olan su olmali; henuz 25 yasinda okuyorsaniz okulunuza, calisiyorsaniz isinize adapte olmayip; 10 ay evvel biten bir seyin arastirmasina dusmek... o yaslarda hepimize derlerdi, dinlemezdik (hos ben 29um, cok uzaga gittim sayilmaz ama)

hep sevdiniz, hep beklediniz; yine sevecek, yine bekleyeceksiniz. onunuze bakin.

Hayır tabiki asla arama ararsan kendini birşey zannedecek o fırsatı eline verme derim sonra çok pişman olursun

yokk çıkmasın her gelen yıkıp yakıyo zaten sağolun desteğiniz içinde aramıcam ama hiç bi zamanda unutmıcak su 2 saattir cektiğim eziyeti

Kim olduğunu öğrenirsen birazda o kızı kurcalayıp kendini onunla kıyaslayıp iyice yıpratıcaksın. Karşındakine çizdiğin kötü imajı koy bir kenara, kendine yaptığın daha fena olucak. Sabret sadece..

Sen agliyorsun üzülüyorsun ama bu senin icin iyi olmus. 10 aydir umut etmissin ..artik umut edecek birsey kalmadigina göre hayatina kaldigin yerden devam edebilirsin. Aci ama gercek. Sende gercekci bak olanlara ve hayallere kapilma inan uzun vadede daha az acir canin. Ve birdaha bos yere böyle umutlara kapilmamayi ögrenmis olacaksin. Seni isteyen gelir söyler veya bir adim atar zaten. Karsina sana deger veren biri ciktiginda bosuna üzülmüsüm diyeceksin ilerde.. zaman birini beklemeyecek kadar degerli. iyi kullan zamanini..hakkinda hayirlisi olsun

şüphelendiğim biri var ne yazıkki :/ eger oysa evet üzülürüm ama bu sefer ıkı katı nefret eder tamamen bitirebilirim

Koskocaman bir on ay geçmiş arayıp hesap soracak bir durum kalmamış. Takıntılı durumuna düşersin artı gözündeki güzel anıyı da yok edersin ileride pişman olacaksa bile olmaz. Bu duruma kendini asla düşürme asla..
Ayrıca eski konularına da baktım o bahaneden sonra sevgili bulduysa üzgünüm ama senle beraberken muhtemelen ondan hoşlanmaya başladı, yani onun için seni bıraktı. Ben sana layık değilim klişesinde bir ayrılma cümlesi kurmuş zira işte tam bundan sakın aramaç Hem totosunu kaldıracaksın hem de sana değer vermeyen birinin gözünde prim kaybedeceksin. Emin ol hiç kimse için değmiyor.
Ha ben yaşamadım mı yaşadım. Exlerden biri (ki resmen koskoca bir senemi yemişti) beni şutlamış eski sevgilisine dönmüştü. O dönem asla ama asla aramadım, aradığında açmadım. Ha ne oldu? Bana bir yıl sonra sarhoşken telefon açıp ben aslında seni sevdim diye salak salak saçmaladı. Çünkü ben kalitemi bozmadığım için aklında kaldı, sevdiğinden falan değil. İleride de mutsuz olduğu her an o pişmanlığı yaşayacak. Ha yaşamasa da umrumda da değil artık. Bir sene geçsin ay ben bu salak için mi ağladım diyorsun. Ve emin ol sonrasında da şükrediyorsun. Ben o dönem bu malla evlenseydim şu an en mutsuz kadın bendim yani.

Sadece sabret ve bir sene sonra çok pişman olacağın bir şeyi yapma. Asla yapma

Kimse içinde kendini aciz ve güçsüz görme ve gösterme. Değmiyor. Artı sevgiliden ayrılmak terkedilmek bir şey değil. Çocukla boşananlar var, var oğlu var yani. Ondan ufacık bir şey de bu kadar ağlama. Emin ol unutuyorsun ve geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…