- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
inan bende hep böyle bakardım ilk defa böylesine hissettim bütün iliklerime kemiklerime kadarAy bukadar arabesk olmayın ya.
İnsanı acıları değil kendine acımak yıkarmış.
Lütfen azcık mantıklı olun.
Exin K.çını kafdağına oturtunca ne geçecek eline.
Hem gece geç vakitler duygusallık tavan yapar.
Şuan sağlıklı düşünmüyon yani.
Yat uyu sabah konuşalım.
canim sana kabul eder misin demiyor kimse zaten sen kabul et ya sa etme adam yapar bu laflar canini acitiyor ama gercek bu... kim diyince hemen su su kisk diyecek degil zatenmesele daha iyisi değil ki hazmedemiyorum eger bide benmle ayrıldıktan sonra biri içinse bu laflar nasıl kabul ederim
yaklaşık olarak 10 ay oldu görüşmedik ben hep sevdim hep bekledm onu şimdi böyle bişiyle karsılasınca darma duman oldumYa sana, sanane, sana hesap mı vericem? derse? ..
Ayrıca ayrılık kararı alıp, sonra takip etmek, kendine eziyetten başka birşey değil..
Bütün bekarlara söylediğim şeyi sanada söyliyeyim..
Kocan değildi, kaybedecek bir şeyin yoktu.. İnsanlar 15-25 yıl evli kalıp, ya bebekleriyle yada boyunca sorunlu çocuklarıyla başbaşa kalınca, sizler kadar acı çekmiyorlar, sizler kadar isyan etmiyorlar.. Sizler kadar peşlerine düşmüyorlar.. (bunu şahsına değil genele söylemek istedim)
İstersen içinde bulunduğun duygulardan çıkarsın..
Yada böyle kendine eziyet edip, bitirmiş olduğun kişinin peşinde, sosyalden böyle takip edersin.. Ama çektiğin acı bitince kendine çok kızarsın.. Gururunun kırılmasımı lazım??
Üzülme canım.. İnsanlar hayatına devam eder.. Sende et..yaklaşık olarak 10 ay oldu görüşmedik ben hep sevdim hep bekledm onu şimdi böyle bişiyle karsılasınca darma duman oldumeziyet etmek degil yada kendimi küçük düşürmek ben hiç böyle hissetmemişim uzun zamandır o cok agrıma gitti
yaklaşık olarak 10 ay oldu görüşmedik ben hep sevdim hep bekledm onu şimdi böyle bişiyle karsılasınca darma duman oldumeziyet etmek degil yada kendimi küçük düşürmek ben hiç böyle hissetmemişim uzun zamandır o cok agrıma gitti
yokk çıkmasın her gelen yıkıp yakıyo zaten sağolun desteğiniz içinde aramıcam ama hiç bi zamanda unutmıcak su 2 saattir cektiğim eziyetiÜzülme canım.. İnsanlar hayatına devam eder.. Sende et..
Nasibinde olsaydı öyle böyle olurdu.. Erkek içinde olsa, dünyalık mal içinde olsa (erkek ve dünyalık mal aynı cümlede dikkat et) değmez..
İnşallah en yakın zamanda karşına layığınca biri çıkar..
şüphelendiğim biri var ne yazıkki :/ eger oysa evet üzülürüm ama bu sefer ıkı katı nefret eder tamamen bitirebilirimKim olduğunu öğrenirsen birazda o kızı kurcalayıp kendini onunla kıyaslayıp iyice yıpratıcaksın. Karşındakine çizdiğin kötü imajı koy bir kenara, kendine yaptığın daha fena olucak. Sabret sadece..
Ya senle beraberken olan biriyse bunu öğrenmen daha çok acıtır bencede kurcalama daha çok canını yakmasına fırsat vermemesele daha iyisi değil ki hazmedemiyorum eger bide benmle ayrıldıktan sonra biri içinse bu laflar nasıl kabul ederim
öylede böylede canım yanıyor ki :/ en azından belki nefretim artar unutmam kolaylasırYa senle beraberken olan biriyse bunu öğrenmen daha çok acıtır bencede kurcalama daha çok canını yakmasına fırsat verme
saçmalıyosun adam yoluna bakıyo önüne bakıyo sen neden yoluna bakmıyorsun.zor evet ama sakın dik dur azıcıkevet ama günlerdir içime bi sıkıntı çöktü zaten hissediyordum bişileri şimdi kim bu ?? böyle bırakamam ki
yaklaşık olarak 10 ay oldu görüşmedik ben hep sevdim hep bekledm onu şimdi böyle bişiyle karsılasınca darma duman oldumeziyet etmek degil yada kendimi küçük düşürmek ben hiç böyle hissetmemişim uzun zamandır o cok agrıma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?