- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
O kadın benim korkulu rüyam o ben korurum mesâfemi ama o korumayacak çok yuzsuz bir insan yine gelicek hep sorun çıkaracak asla mutlu olmayacağımbarıştın tamam da görüşmek zorunda değilsin,
demişsin zaten mesafeli olurum diye
koruyun mesafeyi tamamdır.
size kalmaya gelmedi değil mi?
Yok canım beni kocasından kıskanıyor piskoLojik hasta Zir deli hep sorun cikriyorKaynanan işe girmene mi karisiyor? Şu tum kontrolu tekelinde toplamak isteyen kaynanalari gercekten kaynar kazana atmali.
Ah keşke ayrı yerlerde olsak aynı apartmandayzKv'ne kocaman bir OHA. Gitme evine falan. Sana gelirse de bir kahve icirir gonderirsin.
Zaten işe girecekmişsin.O kadın benim korkulu rüyam o ben korurum mesâfemi ama o korumayacak çok yuzsuz bir insan yine gelicek hep sorun çıkaracak asla mutlu olmayacağım
Nasıl yaa?Ah keşke ayrı yerlerde olsak aynı apartmandayz
Gecen bir uye yazmisti ayni sokakta en son 7 ay once gorusmus kv ile. Sebat edersen basarirsin. Bir daha azitirsa saclarini yol eline ver. Ayrica senin kocan salak mi ayni apartmanda daire tutuyor?Ah keşke ayrı yerlerde olsak aynı apartmandayz
Evi tuttuk ama oturmdk 3 katlı apartman bize aitNasıl yaa?
Hani yeni ev tutulmuştu,niye aynı apartmanda tuttunuz?
Kocaman bir yuh o zaman size,afedersin.Evi tuttuk ama oturmdk 3 katlı apartman bize ait
Yok daireyi tuttuk ama oturmak ev bize it o kdar hayal kurmuştum am olmadı. Çok korkuyorum o kadından hayatımı mahvetti çok cahil hiç birşeye anlamaz ama kesinlikle mesafeli durucam inş ise yarar ama hep eski çektiklerim aklıma geliyorGecen bir uye yazmisti ayni sokakta en son 7 ay once gorusmus kv ile. Sebat edersen basarirsin. Bir daha azitirsa saclarini yol eline ver. Ayrica senin kocan salak mi ayni apartmanda daire tutuyor?
Ne içinKocaman bir yuh o zaman size,afedersin.
Ne için
Ev tutup da taşınmadığınız için.Ne için
Ev tutup da taşınmadığınız için.
Yaşadıklarınızı tekrar yaşama ihtimaliniz çok yüksek.
E oturun tuttugunuz evde. Her sey bosa mi gitti simdi? Kv cahil anlamiyor da kocan da mi cahil????
İnsan demez mi,eve bugün taşınma şartıyla barışırım diye aah ah,Eşim de zaten eve çıkmamak için bariştırdi ben de o yüzden ağlıyorum işte ama tekrar ayniseyler olursa kimseye bişey demeden çekip gdicem evaldımi da alip ama önce birikim yapmam lazim
E yuh gercekten. Biraz dik durun ya. Kocan da omurgasiz. Kv suratini yirtmis ne baristirmasi ya. Kocan da dayak yer umarim birinden de seni anlar. Ustune bir de baristirirsin oh mis.Eşim de zaten eve çıkmamak için bariştırdi ben de o yüzden ağlıyorum işte ama tekrar ayniseyler olursa kimseye bişey demeden çekip gdicem evaldımi da alip ama önce birikim yapmam lazim
Kaynanam bize rahat vermiyor diye tasiniyoduk şimdi sebep kalmadı malesef aynı şeyler olmak yaptrmicam simi ise girip cocugumu da kreşe verip sıfırdan bi hayat cizme lazımİnsan demez mi,eve bugün taşınma şartıyla barışırım diye aah ah,
Basiretin mi bağlanmış ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?