Boğuluyorum

Uzgun melek37

İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
809
424
18
29
Kızlar iyi aksalar. Uzun süredir konu açmiyordum hep aynı sorunlarım olduğu için. Eşimle sonunda Boşanmak tan vazgeçip yeni bir sayfa acalm dedik ve eşim ev tutmaya ikna oldu uygun fiyata merkezden ev tuttuk. Önceki konularımi okuyanlar bilir kaynanam olacaktan çok çekiyorum. Neyse hersey çok güzel devam ediyordu. Gecen görümcem kaynanamlarla barışmam için çok ısrar etti ve asla kabul etmemeisim. Bugün eşimle ikisi cika geldiler ve kaynanamin burada olduğunu barışmami istediler .Bende eğer işe girmem izin verirsen olur ama mesafeli olurum dedim bi anlık gafla. Neyse geldi konustuk ama artık eskisi gbi asla olmayacağını izah ettim çünkü çok ama çok çektirdi kızlar bana. En sonunda büyük kvga etmiştik anahtarla yüzümu çizdi ama bende kendimi korumak için saçındn tutmuştm karakolluk olmuştuk. o kadar hayallerim vardı yeni bir ev yeni bir hayat. Bütün hepsi yıkıldı eşim hersey güzel olacak diyor ama ben o kadinin degismeyecegine adım kadar eminim hüngür hüngür ağlıyorum hiç bir zman mutlu olamayacağım çok bunalimdayim lütfen beni teselli etmek için morale ve size ihtiyaçim var .Şimdiden teşekkurler

barıştın tamam da görüşmek zorunda değilsin,
demişsin zaten mesafeli olurum diye
koruyun mesafeyi tamamdır.
size kalmaya gelmedi değil mi?

barıştın tamam da görüşmek zorunda değilsin,
demişsin zaten mesafeli olurum diye
koruyun mesafeyi tamamdır.
size kalmaya gelmedi değil mi?
O kadın benim korkulu rüyam o ben korurum mesâfemi ama o korumayacak çok yuzsuz bir insan yine gelicek hep sorun çıkaracak asla mutlu olmayacağım

O kadın benim korkulu rüyam o ben korurum mesâfemi ama o korumayacak çok yuzsuz bir insan yine gelicek hep sorun çıkaracak asla mutlu olmayacağım
Zaten işe girecekmişsin.
İş bulana kadar da görüşme,başka yolun yok.Gelsin açma kapını inan zor değil ya.
İlla açarsan da yüz verme,ikram vs yapma,gitsin.Gitmezse de işim var de kov.
Artık iyice yüz göz olunmuş nasıl olsa.

Gecen bir uye yazmisti ayni sokakta en son 7 ay once gorusmus kv ile. Sebat edersen basarirsin. Bir daha azitirsa saclarini yol eline ver. Ayrica senin kocan salak mi ayni apartmanda daire tutuyor?
Yok daireyi tuttuk ama oturmak ev bize it o kdar hayal kurmuştum am olmadı. Çok korkuyorum o kadından hayatımı mahvetti çok cahil hiç birşeye anlamaz ama kesinlikle mesafeli durucam inş ise yarar ama hep eski çektiklerim aklıma geliyor

Ev tutup da taşınmadığınız için.
Yaşadıklarınızı tekrar yaşama ihtimaliniz çok yüksek.
E oturun tuttugunuz evde. Her sey bosa mi gitti simdi? Kv cahil anlamiyor da kocan da mi cahil????

Eşim de zaten eve çıkmamak için bariştırdi ben de o yüzden ağlıyorum işte ama tekrar ayniseyler olursa kimseye bişey demeden çekip gdicem evaldımi da alip ama önce birikim yapmam lazim

Eşim de zaten eve çıkmamak için bariştırdi ben de o yüzden ağlıyorum işte ama tekrar ayniseyler olursa kimseye bişey demeden çekip gdicem evaldımi da alip ama önce birikim yapmam lazim
İnsan demez mi,eve bugün taşınma şartıyla barışırım diye aah ah,
Basiretin mi bağlanmış ne.

E yuh gercekten. Biraz dik durun ya. Kocan da omurgasiz. Kv suratini yirtmis ne baristirmasi ya. Kocan da dayak yer umarim birinden de seni anlar. Ustune bir de baristirirsin oh mis.

İnsan demez mi,eve bugün taşınma şartıyla barışırım diye aah ah,
Basiretin mi bağlanmış ne.
Kaynanam bize rahat vermiyor diye tasiniyoduk şimdi sebep kalmadı malesef aynı şeyler olmak yaptrmicam simi ise girip cocugumu da kreşe verip sıfırdan bi hayat cizme lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…