Bu güne kadar hep güçlüydüm hiç ağlamadım..Allah kavuştursun,bır kaç güne bu durumada alışırsın..
cocuguda üzme ağlayıp,kahroluyordur şimdi nasıl bırakıp gıtcem dıye
Evet ellden ne gelir kii..ah canimmmzor bir durum ... Allah sabir versin ama ne gelir ki elden basta cok zorlanirsiniz.. ama zamanla biraz daha alisirsiniz eminim.. yeter ki sagsalim gidip gelsin..
Öyle mi dersin ..Canım hasret çekmek çok zor biliyorum ama bak bir o kadar da güzel bişey çünkü birbirinizi her zaman kıymetli görürsünüz ne kavga ne keder sürekli sevginiz depreşir ve ilişkinizide olgunlaştırır yaşadım bizzat biliyorum birbirinize iyice bağlanırsınız(gerçekten birbirinizi seviyo gözüyle bakıyorum). Arada sırada görüşüceksinizdir yani o sürelerdede o kadar sevgi dolu unutamayacağın zamanlar geçirceksiniz çünkü emek verdiniz o kadar tatlı olur ki bi de o kavuşmalar..hiç sıkma canını ya siz sevdikten sonra ne yollar engel ne yıllar
Çok teşekkürler..Allah kavustursun cnm
hasretlik zorr olur zoor
Öyle mi dersi
Eğer gerçekten severseniz asla soğukluk girmez hatta tam tersi acayip bağlanırsınz. Senin ziyaret etme şansın yok mu ya olmalıÖyle mi dersin ..
Bazen korkuyorum aramıza soğukluk girer diye.
Bir de izne gelmem belki , çabuk bitsin diye diyor..
O zaman ne yapacağım..hem sen onun öyle dediğine bakma senden ayrı kalınca dayanamaz gelir
Biz zaten kısa dönem bekliyorduk..evet keske uzun donem kisa donem diye birsey olmasa herkes kisa donem yapsa ve kisa donem de 3 ay fln olsa
ne gzl olrduu
Dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor..Geçiyor ama çok dua et olur mu üzme kendini sadece dua et..
En yakın arkadaşlarımdan birisinin sevgilisi gitti hem de şırnak a ama çarçabuk geçti işte çok şükür
üzülmek bir şey yaramaz hem çabuk geçiyor zaman..
Biz zaten kısa dönem bekliyorduk..
Ama birden yedek subaylık çıktı.
Kısa dönem bile gözüme çok geliyordu şimdi...
Çok sağol canım..canim benim ya sen boyle dedikce ben kendimi senin yerine koyuyorum icim burkuluyor
Çok sağol canım..
Ben evde miyavlayan yavru kediler gibi dolaşıyorum gözler şiş..
Benim için dua edin olur mu..
Ne güzel kavuşmuşsunuz..biz 5 sene ayri kaldik sevgilimle.. hemde ayri ulkelerde.. bu bile gecti simdi ayni ulkedeyiz artik
inan aramiza bir an olsun sogukluk girmedi.. farkli sehirlerde olmak yine farkli ulkelerde olmaktan kat kat iyi..
icini ferah tut.. bir cirpida bitecek insallah
Öyle mi dersin ..
Bazen korkuyorum aramıza soğukluk girer diye.
Bir de izne gelmem belki , çabuk bitsin diye diyor..
O zaman ne yapacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?