Böğüre böğüre ağlamak istiyorum !

lilyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
5.419
5.830
248
İstanbul
Kızlar öncelikle siteye hiç alışamadım abuk bir şey yaparsam kusura bakmayın.
Sevgilim asker, yedek subay olarak. 3 ayını tamamladık, kaldı 9 ay.
Bu 3 aylık sürede bana çok yakın bir yerde olduğundan sürekli görüştük askerlik yaptığını bile anlamadım yani.
Ama şimdi Doğuda bir yere gidecek.
20 günlük izni vardı onu dolu dolu geçirdik.
Öyle alıştım ki ona şimdi n'apıcam ben bunca ay.
Biliyorum herkes aynı şeyleri yaşıyor ama bana ağır geldi, ağlamaktan bir hal oldum
Bu zamana kadar hep güçlüydüm olsun sayılı gün ne olucak dedim ona asla üzülüyorum gibi şeyler söylemedim güçlü durdum. Ama gitme günü geldi çattı. Elimde mendil geziyorum. Bugün onun yanında da ağladım, güçlü durmam lazım biliyorum ama ilk defa tutamadım kendimi. Ne yapıcam ben bana bir şeyler söyleyin.

Allah kavuştursun,bır kaç güne bu durumada alışırsın..

cocuguda üzme ağlayıp,kahroluyordur şimdi nasıl bırakıp gıtcem dıye

ah canimmm zor bir durum ... Allah sabir versin ama ne gelir ki elden basta cok zorlanirsiniz.. ama zamanla biraz daha alisirsiniz eminim.. yeter ki sagsalim gidip gelsin..

Canım hasret çekmek çok zor biliyorum ama bak bir o kadar da güzel bişey çünkü birbirinizi her zaman kıymetli görürsünüz ne kavga ne keder sürekli sevginiz depreşir ve ilişkinizide olgunlaştırır yaşadım bizzat biliyorum birbirinize iyice bağlanırsınız(gerçekten birbirinizi seviyo gözüyle bakıyorum). Arada sırada görüşüceksinizdir yani o sürelerdede o kadar sevgi dolu unutamayacağın zamanlar geçirceksiniz çünkü emek verdiniz o kadar tatlı olur ki bi de o kavuşmalar.. hiç sıkma canını ya siz sevdikten sonra ne yollar engel ne yıllar

Allah kavuştursun,bır kaç güne bu durumada alışırsın..

cocuguda üzme ağlayıp,kahroluyordur şimdi nasıl bırakıp gıtcem dıye
Bu güne kadar hep güçlüydüm hiç ağlamadım..
Ama bugün belki yarın görüşemeyiz vedalaşalım deyince koptu her şey..
Otobüse zor bindim de gittim.
Zaten ağlayınca çok kızıyor ne var sanki diyor çok güçlü duruyor ama içten içe o da üzülüyordur tabi
ah canimmm zor bir durum ... Allah sabir versin ama ne gelir ki elden basta cok zorlanirsiniz.. ama zamanla biraz daha alisirsiniz eminim.. yeter ki sagsalim gidip gelsin..
Evet ellden ne gelir kii..
Çaresizlik çok zor..
Vatani görev evet ama çok uzun bir süre ya bize de yazık

Öyle mi dersin ..
Bazen korkuyorum aramıza soğukluk girer diye.
Bir de izne gelmem belki , çabuk bitsin diye diyor..
O zaman ne yapacağım..

evet keske uzun donem kisa donem diye birsey olmasa herkes kisa donem yapsa ve kisa donem de 3 ay fln olsa
ne gzl olrduu

Geçiyor ama çok dua et olur mu üzme kendini sadece dua et..
En yakın arkadaşlarımdan birisinin sevgilisi gitti hem de şırnak a ama çarçabuk geçti işte çok şükür
üzülmek bir şey yaramaz hem çabuk geçiyor zaman..

Dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor..
Doğu tarafı olunca korkuyor bir de insan
İnşallah bizim için de çabucak geçer..

biz 5 sene ayri kaldik sevgilimle.. hemde ayri ulkelerde.. bu bile gecti simdi ayni ulkedeyiz artik :)
inan aramiza bir an olsun sogukluk girmedi.. farkli sehirlerde olmak yine farkli ulkelerde olmaktan kat kat iyi..
icini ferah tut.. bir cirpida bitecek insallah

Çok sağol canım..
Ben evde miyavlayan yavru kediler gibi dolaşıyorum gözler şiş..
Benim için dua edin olur mu..

tabi ki ederim
Allah ikinize de kolaylik ve sabir versin.. bu sure zarfinda birbirinize olan sevginizi baglilignizi arttirsin ve yasadiginiz tek ayrilik bu olsun insallah

Ne güzel kavuşmuşsunuz..
Beni çok iyi anlarsın o zaman
Darısı bizim başımıza..

Öyle mi dersin ..
Bazen korkuyorum aramıza soğukluk girer diye.
Bir de izne gelmem belki , çabuk bitsin diye diyor..
O zaman ne yapacağım..

Çok zor cidden bende asker yolu bekliyorum Ama araya soğukluk girmez canım merak etme. Bu süreçte birbirinize daha da bağlanırsınız aksine.. Allah kavustursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…