Allah kavustursun sayili gun cabuk gecer derler. Haffta sonu izninde yanina gidersin belki.hem birazcik hasret iyidir askinizi alevlendirirKızlar öncelikle siteye hiç alışamadım abuk bir şey yaparsam kusura bakmayın.
Sevgilim asker, yedek subay olarak. 3 ayını tamamladık, kaldı 9 ay.
Bu 3 aylık sürede bana çok yakın bir yerde olduğundan sürekli görüştük askerlik yaptığını bile anlamadım yani.
Ama şimdi Doğuda bir yere gidecek.
20 günlük izni vardı onu dolu dolu geçirdik.
Öyle alıştım ki ona şimdi n'apıcam ben bunca ay.
Biliyorum herkes aynı şeyleri yaşıyor ama bana ağır geldi, ağlamaktan bir hal oldum
Bu zamana kadar hep güçlüydüm olsun sayılı gün ne olucak dedim ona asla üzülüyorum gibi şeyler söylemedim güçlü durdum. Ama gitme günü geldi çattı. Elimde mendil geziyorum. Bugün onun yanında da ağladım, güçlü durmam lazım biliyorum ama ilk defa tutamadım kendimi. Ne yapıcam ben bana bir şeyler söyleyin.
Allah kavustursun sayili gun cabuk gecer derler. Haffta sonu izninde yanina gidersin belki.hem birazcik hasret iyidir askinizi alevlendirirKızlar öncelikle siteye hiç alışamadım abuk bir şey yaparsam kusura bakmayın.
Bu 3 aylık sürede bana çok yakın bir yerde olduğundan sürekli görüştük askerlik yaptığını bile anlamadım yani.
Biliyorum herkes aynı şeyleri yaşıyor ama bana ağır geldi, ağlamaktan bir hal oldum
Bu zamana kadar hep güçlüydüm olsun sayılı gün ne olucak dedim ona asla üzülüyorum gibi şeyler söylemedim güçlü durdum. Ama gitme günü geldi çattı. Elimde mendil geziyorum. Bugün onun yanında da ağladım, güçlü durmam lazım biliyorum ama ilk defa tutamadım kendimi. Ne yapıcam ben bana bir şeyler söyleyin.
Kızlar öncelikle siteye hiç alışamadım abuk bir şey yaparsam kusura bakmayın.
ilk 1 ay ağlayıp sonra kabulleneceksin...
ya 12 ay da doğuda olsaydı.
sizin askerlik 9 aymış gibi düşüneceksin.
yapacak bir şey yok
Çok sağol..Çok zor cidden bende asker yolu bekliyorumAma araya soğukluk girmez canım merak etme. Bu süreçte birbirinize daha da bağlanırsınız aksine.. Allah kavustursun inş.
Öyle mi dersin ..
Bazen korkuyorum aramıza soğukluk girer diye.
Bir de izne gelmem belki , çabuk bitsin diye diyor..
O zaman ne yapacağım..
Özelden yazdım :)nereye çıktı askerliği? doğuda yaşıyorum belki bir fikrim olabilir...
Ne güzel kavuşmuşsunuz..
Beni çok iyi anlarsın o zaman
Darısı bizim başımıza..
Allah ayırmasın..ben 5 sene bekledim ve evlendik sonunda hasretlik zorr ama alısıyor ınsan...
amiiinnnn insallaah :) darısı basınıza... SEVENLER KAVUŞUR İNSALLAHAllah ayırmasın..
Darısı başımıza.
Yapacak bir şey yok evet..
Alışırım inşallah, o rahat huzurlu olsun da.
Sizin de askerlik durumu varmış heralde, yeni bitmiş Gözünüz aydın.
Çok sağol..
Sizin az kalmış ne güzel..
Hem düğün de varmışş.
Allah ayırmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?