Böğüre böğüre ağlamak istiyorum !

Ağlanacak ne var ortada? Biz nasıl bir milletsek artık ortada hiç bir sorun yokken sorun üretmekte üstümüze yok.

Ne yapcam ben o gidince demeniz ilginç. Onunla mı doğdunuz? Bu yaşa onunla mı geldiniz? Sevgi ya da aşk iki insanın birarada durması demek mi? İşiniz gücünüz yok mu?

Cidden enteresan. Gençsiniz tamam ama biraz mantıklı olun. Yaşadığımız güzel şeyleri bile ağlayarak dramatize etmeye bayılıyoruz. Hayat bu, bir sürü mecburi ayrılık yaşanacak.

Ortada hasta yok cenaze yok, şükürlü olun biraz. Özlemenin tadını çıkartın, herşeye ağlamayın diyorum sizden yaşlı olarak. :)

Kimseyi de bu kadar hayatınızın merkezine koymayın yoksa hayatınız hep bir şeylere ağlamakla geçer.

Canim Allaha emanet diceksin. Yapicak bisey yok sayili gun cabuk gecer. Sen gidersin ara ara oaz mi:) ucak diye bisey var uzmeyin kendinizi aglamak istiyorsan agla icini dok ama ona karsi degil

Hic aglama bak benim kuzenim yeni evlendi. Gece düğün oldu sabah göreve gitti. Evlendiği kizcagiz simdi donmesini bekliyor gorev de 3 ay ama kiz cok metanetli. Boyle örnekler de var aglama nasil olsa gelecek tatilde gibi düşün.

Uzaklık çok zordur, yorar, üzer ama sonrasındaki meyvesi bir başka güzel.
Eşimle 3 yıl farklı şehirlerde yaşadık ve geliş gidiş sıkıntılıydı.
Kimi seneler yılda 2 kez görüştük.
Özlem çok zor şey, ama o kadar özlemden sonra aynı evde olmak da çok başka.
2 yıla yaklaştı evleneli, hala haftada 1-2 kez konusu geçer. Ne zordu uzakta olmak çok şanslıyız artık diye.

Öncelikle allah kavuştursun arkadaşım ..bide işin şu tarafından bak ailenlesin belki iş güç sahibisin arkadasin ve çevr en var bi şekilde o vakiti allahın izniyle doldurcaksin..peki benim gibiler nolcak eşim astsubay.bi göreve gidiyorlar haftalarca gelemiyorlar.ayda beş Nobetten ikişer gün gelemiyorlar eve ettimi sana on gün.bi yurtdisi görevine gitti afganistana eve dönmemiz 11 ayı buldu...iki evladim var ve suan bile babalarindan ayrilar..o görevde ben izmirde annemde...rabbim dermansiz dert vermesin ama ıyi yönlerinden düşünün hayatı..tekrar allah kavustursun ...hakkinizda hayirlisi neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…