- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.521
Merhaba kızlar nasılsınız?
Hepinizin kandilini kutluyorum, dualarımız kabul olsun inşallah.
Ayşem sen neler düşünüyorsun bakayım öyle. Meleğin seni hiç bırakmıycak merak etme canım.
Dün gece kendimi mevlananın türbesinde dua ederken gördüm , başımda beyaz bir başörtü vardı. Bebek için dua ediyordum. Yatarken de Allahım sen bana hakkımda hayırlısını göster diye geçirmiştim kendi kendime. Bahçesi yeşillikti. Yorumlayabilen varsa yorumlasın lütfen. Direk kalktım uykumdan uyandırdı rüya beni. Hayırdır inşallah dedim.
Bat'a 2 gün kaldı , hakkımda hayırlısı neyse onu görücem inşallah
amiiinnn.akşamları çok bitkin oluorum sadece.bugün de çok yoruldum ağlamak üzereyim..ıyım canım görümcem uzakta okuyor o geldı gelen gıden cok oluyor..ve bu aralar yumurtluyorum hatta dün yumurtlamanı günüydü..degerlendiremedık malum..nasıp dedık artık..sen neler yapıyorsun..nasıl gıdıyor hamılelık....bu arada ıkı yeni evlı arkadaslardan hamılelık haberi aldım..ıkısınınkıde ıkız...rabbım sanada versın ınsallah
Ayşecimm gelen giden yok şimdilik :) 2 gün kala test yapmıştım negatifti bi de bugün yapıyım diyorum ama ilk idrarı kaçırdık .. Dün sancım vardı çok bugün o da yok :) Geçen ay da 6 gün geç geldiği için hiç umutlanmıyorum nedense 6 'yı geçerse saatte bir test yaparım :)
testim negatif kızlar ......
buttercupnr ve fatma_ahmet??? Kızlar gelen giden yoktur inşallah??? Hadi güzel bi haberle gelin çift çizgiiiiidiyee...
taydin,ebsonumm,aeroplain,evris,filologum,meleklerim35
Kızlar bata son 1..Artık bir testi haketmedikmi?Bakalım zamanında döllenen bebişler varmı aranızda?Hadi bakalım testeeeeeeeee
Hadi canım hamile öğrenmek çekti.Kırmayın beni ve bebişlerimi hadiiiii
ayşem
yaptım ben hemde ultra erken gebelik ama sonuçhüsran
olmadı tatlım bu ay gerçi henüz kırmızılar yok ama
testtede yok
üzülme canım, önümüzdeki ay inşallah.. benim de sancım var sanırım benim kırmızılar da yolda...
kırmızılar benim de gelmedi dün yolda dedim durdum bugün sancı da kesildi ..
Taydıncım test yaptın mı ?
Meleklerim35 belki pozitife döner testlerimiz belli mi olur :)
kizalr bugun sabahki testime bi bakar misiniz? 12 ocak SAt ve 31-32 gune adet oluyorum..Eki Görüntüle 615487 Eki Görüntüle 615487
kırmızılar benim de gelmedi dün yolda dedim durdum bugün sancı da kesildi ..
Taydıncım test yaptın mı ?
Meleklerim35 belki pozitife döner testlerimiz belli mi olur :)
nasıl oldun canım, biraz daha iyi misin şimdi?
yumoşa yaklaşıyorsun canım, 2-3 güne aynı koyulukta olur herhalde..
yumoşa yaklaşıyorsun canım, 2-3 güne aynı koyulukta olur herhalde..
canimm karapissocum ben meger okadar beklemiyormusum simdi test yaptim banyoya girip ciktim baktim ama epey silik belli bellirsiz iice bakinca 2. cizgi goruluyor. simdi bu benim ovulasyon donemine girdigimi mi gosteriyor?? cok soru sordum ama ilk deneyim canim?? demek beklemek gerekiyor iice.
bir de simdi calismalara tam kesin cizgi olunca mi basliyoruz?
İnşallah geç döllenmedir gelmez kırmızıların.Üzülmek yok tamammıtestim negatif kızlar ......
Kırmızılar gelmeden bu aydan ümidimizi kesmiyoruzayşem
yaptım ben hemde ultra erken gebelik ama sonuçhüsran
olmadı tatlım bu ay gerçi henüz kırmızılar yok ama
testtede yok
İnşallah vardır.Akıntı ve göğüs ilk görülen belirtiler ama bende ikiside yoktu.O yüzden 3-4 gün sonra test yap derim ben.Adet belirtileri hamileykende oluyor o yüzden onu kafana takma.Stres yüzünden gecikebilir rahatlamaya çalış.Benim de 4 ay stresten olmadı.Ne zaman boşverdim o zaman oldu.Stresi sevmiyor kuzucuklarKızlar Merhaba,
Bende 6 aydır bebek isteyenlerdenim.... Dr. gittim hiç bir sorun yok ama kalamıyorum bir türlü sitres yapıyorum sanırım.... 1 şubat adet tarihim ve inşallah bu kez tutmuştur yoksa çok yıkılcam ......... İnşallah herkese Allah hayırlı bir evlat nasib eder........ Bu arada adetime tam 7 gün var ve benim yine her ay olduğu gibi aynı belirtileri yaşıyorum fakat bu ay aşırı derece göğüslerimde ağrı var südyenimi çıkarttığım an sızlamaya başlıyorlar yürürken elimle tutuyorum onları ayrıca uçlarında şişkinlik ve kaşıntı var...... Adet olmama 7 gün olmasına rağmen sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var ayrıca akıntı başladııı......... yine tutmadı galiba adet belirtileri aynı sadece göğüslerim her zamankinden fazla ağrılı tek değişiklik buuuuuu bakalım göreceğim bu kez tahlil yapmayacağım sıkcam dişimi......... Sizce varmıdır birşeyy :)))))
Leyla sana bişey soracağım.Eşini bu kadar üzmeye değer mi?O da en az senin kadar istiyordur baba olmayı ve erkeklerin duygularını dile getiremediğini hepimiz biliyoruz.Bak ona bişey olsa bebeğin ne önemi olur?Hastalansa,senden uzaklaşsa Allah korusun.Tamam hepimiz üzüldük ağladık ama pişman olduk sonradan eşimizi üzdüğümüz için.Senin ona destek olman gerekir canım benim..Ne de olsa erkek ve gözlerinden bile belli olurken hüzünleri bize destek olmak adına normal davranıyorlar.Nolur kendini de eşini de üzme çok ağlayıp.Sağlıklısınız,bi sorununuz yok neden kimyasal desteklerle anne-baba olasınızki...Vücuduna bunları yapmalarına izin verme.Sakinleşmek adına ne istiyorsan yap.Dualar oku,gez,alışveriş yap,kitap oku,uyu ama kafaya takmamaya çalış.Ne kadar zamandır bekliyorsunuz bilmiyorum ama beklemek çok zor biliyorum.Hele de aylar geçtikçe insan daha bi zorlanıyor.Ama hepimiz biliyoruzki Yaradan ol demeden hiçbir şey olmuyor bu dünyada.Öyle güzel bi anda gelecekki yavrunuz sen bile ne güzel ayarlamış Rabbim diyeceksin.Hadi topla kendini ve EŞİNİ...Onlar olmadan bu dünyanın tadı var mı?Kürler yapacağız sana da.Ovu takibi yapacağız.Yada hiçbişey yapmayıp dua edeceğiz versin diye Rabbim'e..slm kızlar buğün adet oldum(((((((((( moralim çok bozuk,ağlamaktan bi hal oldum şuan saat 04.30 ama 1 gr uykum yok hala ağlamak istiyorum,eşim bu halimi görünce tüp bebeğe
başlayalım diyo hemen,tabi öncesinde laparaskopi ve histeraskopi( eğer bunlardan bi sorun çıkmazssa o zaman tüp bebek.ama şuan bunları düşünücek halde değilim
aycecim yeni bat ım 22 şubat(((
Günaydın agresifmelek....Benim için artık son 24 saat :) Bu gece uyuyamam sanırım heyecandan.İnşallah kalplerini de duyarım kuzularımın.İnşallah herşey yolundadır.İnşallah en kısa zamanda hepiniz yaşarsınız bugünleri....Günaydın hayırlı cumalar haftanın son iş günü tatil başlıyoor.umarım bugun topikten hamiş haberleri alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?