Bol bebiş topiği

Allah hayir etsin harika bir ruya gormussun canim,insallah muradina ereceksin en kisa zamanda bana kalirsa

amiiinnn.akşamları çok bitkin oluorum sadece.bugün de çok yoruldum ağlamak üzereyim..

inşş çok bekletmez seni....

ayşem

yaptım ben hemde ultra erken gebelik ama sonuçhüsran
olmadı tatlım bu ay gerçi henüz kırmızılar yok ama
testtede yok

ayşem

testtede yok

üzülme canım, önümüzdeki ay inşallah.. benim de sancım var sanırım benim kırmızılar da yolda...

kırmızılar benim de gelmedi dün yolda dedim durdum bugün sancı da kesildi ..
Taydıncım test yaptın mı ?
Meleklerim35 belki pozitife döner testlerimiz belli mi olur :)

bata 7 ve 4 gün kala ultra erken gebelik testi yaptım canım. ilkinde ertesi gün silik bir çizgi çıktı gölge gibi, ikincisinde tek çizgiydi. şimdi de bekliyorum gecikmeden yapmıycam dedim. sağdan sağdan hem belim hem kasığım batıyor.. sağ bacağım uyuştu gibi.. geliyorlar herhalde... gelene kadar ümidi kesmek yok, gelirse de kaldığımız yerden devam şubata...

inşallah tatlım ama ben pek ümitli değilim
ultra erken testti benim yaptığım
ama silik çizgiyi bıraz hayalini bile görmedim o kadar temizdi yani

Kızlar Merhaba,
Bende 6 aydır bebek isteyenlerdenim.... Dr. gittim hiç bir sorun yok ama kalamıyorum bir türlü sitres yapıyorum sanırım.... 1 şubat adet tarihim ve inşallah bu kez tutmuştur yoksa çok yıkılcam ......... İnşallah herkese Allah hayırlı bir evlat nasib eder........ Bu arada adetime tam 7 gün var ve benim yine her ay olduğu gibi aynı belirtileri yaşıyorum fakat bu ay aşırı derece göğüslerimde ağrı var südyenimi çıkarttığım an sızlamaya başlıyorlar yürürken elimle tutuyorum onları ayrıca uçlarında şişkinlik ve kaşıntı var...... Adet olmama 7 gün olmasına rağmen sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var ayrıca akıntı başladııı......... yine tutmadı galiba adet belirtileri aynı sadece göğüslerim her zamankinden fazla ağrılı tek değişiklik buuuuuu bakalım göreceğim bu kez tahlil yapmayacağım sıkcam dişimi......... Sizce varmıdır birşeyy :)))))

Göğüs ağrısı çok sık karşılaşılan bi belirti ama insan beyni öyle bişey ki istediği zaman ağrıtıyo , şişiriyo göğüsleri ben buna inanıyorum .. :) Daha çok var inşallah bu ay bebeğin seninledir ..

karapissocum durumlar nasil???

slm kızlar buğün adet oldum (((((((((( moralim çok bozuk,ağlamaktan bi hal oldum şuan saat 04.30 ama 1 gr uykum yok hala ağlamak istiyorum,eşim bu halimi görünce tüp bebeğe

başlayalım diyo hemen,tabi öncesinde laparaskopi ve histeraskopi ( eğer bunlardan bi sorun çıkmazssa o zaman tüp bebek.ama şuan bunları düşünücek halde değilim

aycecim yeni bat ım 22 şubat (((

testim negatif kızlar ......
İnşallah geç döllenmedir gelmez kırmızıların.Üzülmek yok tamammı
ayşem

testtede yok
Kırmızılar gelmeden bu aydan ümidimizi kesmiyoruz Belki geç döllenmedir belki ultra erken gebelik testi bi işe yaramıyordur.Allah'tan iyimi bilecekler sanki İnşallah gelmeyecek kırmızıların onun yerine nurtopu gibi bi bebek gelecek inşallah.
İnşallah vardır.Akıntı ve göğüs ilk görülen belirtiler ama bende ikiside yoktu.O yüzden 3-4 gün sonra test yap derim ben.Adet belirtileri hamileykende oluyor o yüzden onu kafana takma.Stres yüzünden gecikebilir rahatlamaya çalış.Benim de 4 ay stresten olmadı.Ne zaman boşverdim o zaman oldu.Stresi sevmiyor kuzucuklar
Leyla sana bişey soracağım.Eşini bu kadar üzmeye değer mi?O da en az senin kadar istiyordur baba olmayı ve erkeklerin duygularını dile getiremediğini hepimiz biliyoruz.Bak ona bişey olsa bebeğin ne önemi olur?Hastalansa,senden uzaklaşsa Allah korusun.Tamam hepimiz üzüldük ağladık ama pişman olduk sonradan eşimizi üzdüğümüz için.Senin ona destek olman gerekir canım benim..Ne de olsa erkek ve gözlerinden bile belli olurken hüzünleri bize destek olmak adına normal davranıyorlar.Nolur kendini de eşini de üzme çok ağlayıp.Sağlıklısınız,bi sorununuz yok neden kimyasal desteklerle anne-baba olasınızki...Vücuduna bunları yapmalarına izin verme.Sakinleşmek adına ne istiyorsan yap.Dualar oku,gez,alışveriş yap,kitap oku,uyu ama kafaya takmamaya çalış.Ne kadar zamandır bekliyorsunuz bilmiyorum ama beklemek çok zor biliyorum.Hele de aylar geçtikçe insan daha bi zorlanıyor.Ama hepimiz biliyoruzki Yaradan ol demeden hiçbir şey olmuyor bu dünyada.Öyle güzel bi anda gelecekki yavrunuz sen bile ne güzel ayarlamış Rabbim diyeceksin.Hadi topla kendini ve EŞİNİ...Onlar olmadan bu dünyanın tadı var mı?Kürler yapacağız sana da.Ovu takibi yapacağız.Yada hiçbişey yapmayıp dua edeceğiz versin diye Rabbim'e..
Günaydın hayırlı cumalar haftanın son iş günü tatil başlıyoor.umarım bugun topikten hamiş haberleri alırız.
Günaydın agresifmelek....Benim için artık son 24 saat :) Bu gece uyuyamam sanırım heyecandan.İnşallah kalplerini de duyarım kuzularımın.İnşallah herşey yolundadır.İnşallah en kısa zamanda hepiniz yaşarsınız bugünleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…