Bol bebiş topiği

bu hafta benim içinde baya yogundu... Yiprandık biz bu hafta ayşem
Dun akşam meryem suresini okudum,dua ettim size bana bebeğime...allahım inşallah bebeklerimizi veriri bize bir an once...
Ayşem sende hayırlısıyla yarın duy bebiklerin kalp atiş seslerini inşallah,bize de haber et mutlaka saat kaçta gidiceksin?

Günaydın kızlar.Ayşem yarın güzel haberlerle gel inşallah. Bebişlerini hem gör hem de duy.
Benim Bat yarın bakalım batacak mı batmayacak mı
Belirtim pek yok bir tek göğüslerim acıyor. Hayırlısı diyelim Öpüyorum hepinizi.

Allah kabul etsin canım benim.Yoğunluk iyi oluyor aslında zaman daha çabuk geçiyor düşünmüyoruz en azından :) Yoğun bi hafta olsunda saatleri saymayım hemen geçsin diye dua etmiştim ama bu kadarı çok fazla oldu.Dün öğle yemeği bile yiyemedim doğru dürüst.İçim bulandı akşama kadar.Kahvaltı da etmemiştim.Simit-ekmek kemirdim durdum masabaşında fare gibi

11,30da randevum ama ordan net olan bi yere gitmeyeceğim.Size nasıl haber veririm bilmiyorum.Cepten de nasıl giriliyor nete bilmiyorum.Bi çaresine bakacağım ama Listenin ilk hamilesi olduğum gibi ilk ikizi de biz olacağız inşallah.

Belirtilere bakma sen cadi.Bak bende hiç varmıydı?Hepsi battan sonra başladı.Yani habersiz gelebiliyor kuzular Adet belirtilerin çok çok hafifse güzel.Çünkü doktorunda söylediği oydu bende olan da o.İnce ince sızılar varsa korkma.İnşallah seninledir bebeğin.

Canım sen genede stress yapma o kdr sonucta bak hamilesin tek veya cift bi bebğin var şukurler olsun,sen ye sadece simit te yeme yanına bi yogurt falanda veya bi meyve de ye..kan şekerin duşmesin...
Yarın sen hayırlısıyla duy bebiklerin kalp atışınıda sonra bize haber edersin yeter ki kalbinden gecen olsun kuzucum....

yavrucum çıkmaz diye yapmıyorum. Ben geçen hafta yumurtladım. Geç yumurtlamaydı benimki. Bat geçsin tabi geçerse yapacağım. Ayşenin yumurtlamadan sonra 12. günde çıkmış.Benim daha bir hafta oldu.

Hmmm daha yeni bitti desene çalışmalar
Tamam kuzucum bat 5-6gun gectinde yaparsın..batsın şu batasıca bat bu topik ugurlu bak ben sana soyluyorum

İnşallah canım. Hafif sızılar var ama ben gazdır diyorum.Ayaklarıma her gün sıcak su torbası koyuyorum. Öyle ciddi sıkıntım yok şükür. Hayırlısı Rabbim ol dediyse olur bekleyeceğiz başka çare yok.:18::18::18::18:

Hmmm daha yeni bitti desene çalışmalar
Tamam kuzucum bat 5-6gun gectinde yaparsın..batsın şu batasıca bat bu topik ugurlu bak ben sana soyluyorum

Kesinlikle uğuruna inanıyorum cnm. Valla pek çalışamadık canım ya. En son pazar çalıştık. Çünkü felaket hastayız eşim de ben de. Boğazlarım ağrıyor. Hapşuruk hepsi bir arada. Koyu çizgiyi çarşamba ve perşembe gördüm. Hayırlısı. Rabbim ol dediyse olur

Günaydın kızlar. Griple boğuşuyorum fena halde. Hamilelikte grip Allah ım kimseye vermesin. Bir yandan bulantıyla boğuş bir yandan aksır tıksır hapşur aman düşman başına diycem ama düşmanıma bile vermesin:)

Geçmiş olsun cnm. Ben de aynen ama ben de gebelik yok ama olacak inşallah
Salgın var salgın. Çabucak geçer inşallah canım Allah acil şifalar versin.

İnşallah seninki de benimki gibi belirtisiz sessiz sedasız gelir :)

Geçmiş olsun canım.Ilık limon iç diyordu arkadaşlar.Sen de yap bari.Allah yardımcın olsun..

İnşallah sanada ugur getirir topik kuzum,dikk et kendine bu ara ilaç alma bebik varsa ama bol bol c vitamini al...İnşallah bi an once iyi olursunuz...cok geçmiş olsun kuzum

Canım geçmiş olsun,dikk et bol bol meyve ye sicak tut kendini...

İnşallah sanada ugur getirir topik kuzum,dikk et kendine bu ara ilaç alma bebik varsa ama bol bol c vitamini al...İnşallah bi an once iyi olursunuz...cok geçmiş olsun kuzum

Sağol kuzum Amin inşallah hepimiz tez zamanda kavuşalım bebişlerimize. Sen ne yaptın aldın mı ovulasyon testlerini?

Sağol kuzum Amin inşallah hepimiz tez zamanda kavuşalım bebişlerimize. Sen ne yaptın aldın mı ovulasyon testlerini?

evet aldım 3gun once geldi kuzucum,20li aldım. başlıycamda ne zaman başlıyım onu bilemedim işte 31-32 gunde adet oluyrm fakat bu ay 10-15gun geçikti ya ne zaman yapcamı bilemedim batımda 21ocakta bitti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…