Bol bebiş topiği

evet aldım 3gun once geldi kuzucum,20li aldım. başlıycamda ne zaman başlıyım onu bilemedim işte 31-32 gunde adet oluyrm fakat bu ay 10-15gun geçikti ya ne zaman yapcamı bilemedim batımda 21ocakta bitti?

1 sene içinde en uzun adet döngün ile en kısa adet döngünü biliyorsan bence ikisinin ortalamasını alıp ona göre başla derim. Mesela benim en uzun 30 en kısa 25 oldu. Ortalama 27 güne göre baktım. 10. gün başladım sanırım. Ama geç yumurtladım. Kür filan da yapmadım. Saat 13:45 gibi su içmeyi kesiyordum. 15:00 gibi de son idrara çıkıyordum. Saat 18:00 gibi de testi yapıyordum.
Hadi bakalım ovulasyon testleri sayesinde çok kişi bebişine kavuşmuş. Biz de kavuşacağız hayırlısı ile inşallah.

Son düzenleme:
evet aldım 3gun once geldi kuzucum,20li aldım. başlıycamda ne zaman başlıyım onu bilemedim işte 31-32 gunde adet oluyrm fakat bu ay 10-15gun geçikti ya ne zaman yapcamı bilemedim batımda 21ocakta bitti?

Bence bugün başla ovu testine.Erken yumurtlama olursa kaçırmamalısın.Son suyu içtikten sonra son kez idrara çık ve 2-3 saat sonra testi yap.Vücut kendi üretsin idrarı yani.Sıvı içme.Yumurtlama tarihinden sonra 14.gün adet olman lazım.Ona göre de bat hesaplarsın.En doğrusu bu...

Ayşem ama benim hiç yumurtlamadan 14 gün sonra olmuyor adet. Çünkü her ay geç yumurtluyorum. Galiba ben istisnayım.
Hapşuuuuuuuuuuuuu Size de bulaştırcam şimdi tam mikrop kaynağıyım hee benden uzak durun kızlar..

İnşallah canım gelir sizin sıpalar da bu ay

ortalam olarak senelik yaparsam 37 gün cıkıyor,o zaman ben 3 şubat tamı başlamalıyım kafam karısştı

Doktorum öyle anlatmıştı bana.Yumurta çatladıktan sonra 24 saat içinde ya döllenir yada adet kanaması için hazırlanır rahme iner.O yüzden 14 gün sonra ya adet olursun ya hamile kalırsın demişti.Ona bakarsan benimki de yanlış.27 aralıkta yumurtladım.16.gün oluyor bat tarihim.Ama siklusum 30 ve 11 ocak bat diye hesapladım.Amaan inşallah yumurtlamadan 12-13 gün sonra çift çizgiyi görürsünüz de bata falan gerek kalmaz

hmm ben o zaman 2gbi bi şeyler içmeyi kesiyim her akşam 6da bi test yapsam şubatın 13e kdr yeter kızlar her gun bi tane yapsam yeter dimi 20tane aldm cunku, hehe yumurtladıysam bile dun saglara cıktık

hmm ben o zaman 2gbi bi şeyler içmeyi kesiyim her akşam 6da bi test yapsam şubatın 13e kdr yeter kızlar her gun bi tane yapsam yeter dimi 20tane aldm cunku, hehe yumurtladıysam bile dun saglara cıktık

Hayırlı olsun cadiozy haklı hemen başla teste.Nasılsa adeti çok.Mutlaka yakalarsın çift çizgiyi.Ay heyecan yaptım bak test diyince.Daha gebelik testlerimi atamadım ben Zaten ilk yaptığım o kadar silindiki görmek için mikroskop lazım İnsan kıyamıyor yaa.Sidikli midikli atmıcam

Başlıyım bakalım da bende o bahsetiğiniz akıntı hıç olmuyor bacım ben yumurtlamıyormuyum acaba diye dusunuyorum acıkcası onun için uzuluyorum :18:
Ayşem evde fazla gebelik testi varsa yapsana bitane saklamak amaçlı bole kocaman veya bebiklerine bi T cizgisi olur ilerde bebeğine gosterisin

Hakikaten yaaa bu kadar hesap yapmayı bilsem muhasebeci olurdum

cevooo burayaaa yumrukk havaayyyyaaaa oley oley oleyyyy
20 tane yeter yeter. Yememi kısıtlamadım ama sulu şeyler yemedim.

Evde 4 tane vardı yaptım yinede kopkoyu çıkmadı hiçbiri.Yapayım kız akşama Delimiyim neyim bende.Bi de iğne yapacam bakalım küflenecekmi Kirpiklerde bi değişiklik yok baktım bikaç kez :)

ben de bende atmıcam. Çerçeveletecem duvara asacam
Test deyince gözleri nasıl açılıyor bakk

cevooo burayaaa yumrukk havaayyyyaaaa oley oley oleyyyy
20 tane yeter yeter. Yememi kısıtlamadım ama sulu şeyler yemedim.

Ayy heycan yaptım inşallah fos cıkmazda yumurtladımı gorum içim rahatlar bide golu 90dan caksak ya şu sıpalar için neler yapmıyoruz ki... Kocaya zaten çakşır cayını ıçırıyorum acıkcası faydasını gorduk akşam tavsiye ederim adama her gun içine bal karıştrp veriyorum bide pekmez falan mi içirsem acaba? benimde BTC kurum az kaldı pazar gunu bitecek

Evde 4 tane vardı yaptım yinede kopkoyu çıkmadı hiçbiri.Yapayım kız akşama Delimiyim neyim bende.Bi de iğne yapacam bakalım küflenecekmi Kirpiklerde bi değişiklik yok baktım bikaç kez :)

kiz varya bizbirbirmizi iyi gazliyoruz ya kız bole kop koyu olana kdr yap hatıra sonucta ikitane olsun ki ikzlere hatıra olarak gosterisin

Canımcım bende pek fark etmiyordum o uzayan akıntıyı. Ya da fark ediyordum artık çok geç oluyordu. Ama eşin de fark edebilir ya da çalışma esnasında kayganlık artıyor.Belki ordan anlarsın.

Kız bomba gibisiniz bu ay hadi hayırlısı Bir de stres olayını çözde gelsin bebişin.Moralini yüksek tutacak şeylerle ilgilen.Hiç stres yapma bat geliyor belirti yok falan diye.Gerekirse buraya da gelme seni geriyorsa bat beklemek.Biz güzel haberlerini bekleriz uslu uslu Hadiii cevooo.Mübarek gece de harika denk geldi bu ay.Duaların kabul olmuştur da olur bu ay mucizeniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…