Bol bebiş topiği

kiz varya bizbirbirmizi iyi gazliyoruz ya kız bole kop koyu olana kdr yap hatıra sonucta ikitane olsun ki ikzlere hatıra olarak gosterisin

Günlük tutarken aklıma geldi biliyormusun ikiz olursa kime hediye edecem diye Neyse ikisi de aynı gün olmaz herhalde.Kim önce evlenirse ona veririm okur.Sonra diğeri okur :) Olmadı noterden aslı gibidir yaptırırım

Bu ay olmazsa ben de başlayacağım çakşıra. Epey faydalıymış.

Valla kuzum artık takmıyorm sizde fark etmişsinizdir strees yok cool takılıyorum kuru yapıyorum,kocama çakşır ıcırıyorum,kendime dikk ediyorum cok şekerliden koladan uzak duruyorum kahveyide kesicem...
Ben buraya gelmesem catlar olurum kız buraya gelince iyi oluyorum en buyuk kk
inşallah gelir bizde ikiz cok ve kocamın ikiz kız kardeşleri var yani bendede ikiz olurmuş ikimiz de ikiz annesi olurmuşuz aslında ben cok istyrm biliomusn sen gbi ama bi kız bi oglan

günaydın kızlar

ayşecim hazır burdayken sana bişi sorcam şu beta hcg ile ilgili herkesin rakamlarınfarklı 4 haftalık olsa bile bende 339,86 yazıyo ya kimsede virgüllü bir rakam görmedim
testte verilen tabloda 2-3 hafta 100-5000 arası 3-4 hafta 500-10000 arası 4-5 hafta 1000-50000 arasını gösteriyo şimdi ben hangisine bakıcam yaaa
nettede hep tam rakamlar verilmiş bir türlü anlamadım
değerlerim düşükmü ne reglimi geçeli 6 gün olmuştu testi yaptırınca

bide sende de yani tüm yeni hamişlere soruyorum geceleri uykusuzluk oluyormu geceler sıkıntılı oluyor uyuyamıyorum heryerim uyuşuyor ateş basıyor normalmi acaba
ilk haftalarda millet uyur ben bi türlü uyuyamıyorum

Yumurta oluşmaya başladı işte. BTÇ yapıyorsan daha iyi fark ediliyor yumurtlama.

Valla bu kdr erken batma olmuyordu acıkcası,BTC yapıyorum bence onun faydası oldu acıkcası,incirde yemeye calısyrm kızlar ben burda bi ceresciden alıyrm adam en iyi benim incirtlerim bole islak islak tam kuru değil siz tam kurusunujmu yiyorsunz yoksa daha bole tam kuru olmuyanı mı?
Amada cok konuztum dimi ozurdilerm canlar...

Sizde ikiz yakın akrabaymış bizimkiler uzak.Ama olsun Rabbim kimlere vermiyorki diliyorum O'ndan verecektir en hayırlısını..İnşallah seninde ikiz olur

Benim battan sonraki 6.günde 2554 çıkmıştı.Ama doktorum şaşırdı.Değerlere takılma.Geç döllenmedir seninki.Tekrarladınmı testi? İki katını geçtimi 2gün sonra?Bunu mutlaka istiyor doktorlar.Ben evhamdan 3 kez yaptırdım.Çünkü 22den 98,96ya yükseldi.battan 1 gün önceydi 98 çıktığı.Duramadım battan 6 gün sonrada yaptırdım 2554 çıktı.Önemli olan çıkan değer değil.Artışın en az 2 kat olması.Sıkma canını herşey yolundadır.
Uyku konusuna gelince benim de hala uykum yok.Sabah 6,3da uyanıyordum son 2 haftadır 5te uyanıyorum Kızı olanlar çok uyurmuş.Bakalım ikimizinki ne olacak ?

Valla biz ilk bu ay çakıyını bula bildm ancak onu iciriyorum içine azcık bal koyup,valla acıkcası ben farkı oldugnu gordm bence sence cayı bile olsa bul içir eşine

Konuş tatlım hepimiz konuşmak için burdayız. Ben normal kuru incir aldım ama o senin dediğin sanırım organik katkısız böyle un gibi bişeyler yok dimi?Daha güzel işte.
Bu çakşırı internette bulamaz mıyım acaba? Gelirse yarın pazar günü alırım ben.Balla beraber vereceğim öyle mi?Çayı yaparken ne kadar koyacağım bitkiden?

Son düzenleme:

Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunda tek veya ikiz hiç onemli değil,ama inşallah olur be kuzucum hayırlısı olsun yeter ki,allah en hayırlısını nasip etsin bize.

Yok ustunde toz falan valla ben normal marketen alcaktımda eşim onlar iyi değil bunlar daha iyi dedi onları aldık bole islak gbi dışı evt organik,valla bi yarım kg aldm 10gunde bitirdim,gene alcam bakalım.

Valla kuzum var internete cayıda toz halide bulup sana yazıyım linkleri,valla kuzum toz haliyse balın ustune serpeksin yiyecek sabah akşam ama bulazda cayını bulursanda bi bardaga demle 3dka falan sonra içine bi çay kaşığı bal kat hem tadı daha iyi oluyomuş eşim oyle diyor o kdr kotu bi karısım değil eşin içer bence..bakıp hemen yazıyorum sana linkleri kuzum

selam kızlar son 6 bakalım sonuç ne olacak merak içindeyim bide belirtilere takılmyayım diyorum ama kasıklarım ara ara batıyor bide su gibi akıntım var gerçi her ay ayrı bişey çıkıyor sonuç kırmızılar belirtilere takılmıyayım diyorum ama işte bu bebek olayı kafayı yadirtti

Senin o ıslak dediğin incirden ben o kadar çok aradım ki bulamadım. Bir arkadaş verdi de yedim Aydın' dan yollamışlar. Katkısız çok güzel.
Tamam cnm çakşırı alacağım ben de. Linkleri burdan yollarsan birşey demesinler??Ayşeeemmm?

Valla ben bilerek almadıydım ama dediğn gbi bole ozel paketlenmiş adam az getrmış hata biraz fiyatı pahalı diye kimse almaz diye ben alıym her hafta adam dyek napıyo bunlar diye

Yasak mi link yollamak?

kizlar dun ilk kez korumasiz denedik. Dun az yumurta kivamli akintim varken iliskiden sonra akinti kesildi gibi suan da cok yok. (SAT 12 ocak BAT 13 subat buarada)
bole durum yasayan var mi? yumurtlama akintim nie gitti gibi???

Son düzenleme:

Benim battan sonra 6. gün 2500 lerdeydi değerim. Ama bu kişiden kişiye değişiyor. Erken döllenme geç döllenme olayı var. Herkesin aynı hafta içindeki değeri birbirinden farklı oluyor. Önemli olan değerinin düzenli artması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…