Bol bebiş topiği

kizlar dun ilk kez korumasiz denedik. Dun az yumurta kivamli akintim varken iliskiden sonra akinti kesildi gibi suan da cok yok. (SAT 12 ocak BAT 13 subat buarada)
bole durum yasayan var mi? yumurtlama akintim nie gitti gibi???

Yumurtlamadan sonra akıntı azalıyormuş sanırım yani öyle kalmış aklımda.Yine de bilene sormak lazım. Ayşee hocaaamm?

Yumurtlamadan sonra akıntı azalıyormuş sanırım yani öyle kalmış aklımda.Yine de bilene sormak lazım. Ayşee hocaaamm?

onceden epey islak akintim olurdu 3-4 gun boyunca surerdi. Bu sefer zaten erken silik cizgi gordum hem de iliski sonrasi da akinti gitti gibi suan cok yok.. Testime gore 2-3 sonraya ovulasyon diyor arkadaslar ama bilmiyorum

dunku testim bu:Eki Görüntüle 615889

Valla ben de yeniyim bu testlerde.İlk defa bu ay denedim. Burdaki kızların anlattığına göre ikisi de koyu çıkması lazımmış yada ikinci daha koyu. Bazı testlerde silik de olsa pozitif deniyor. Sen çalışmaları aksatma.İnşallah yumurtan çatlamıştır.
Ama sana şunu söyliyeyim çalışmalardan dolayı benim de akıntım azalıyor. Sadece kayganlık artıyor yumurtlama döneminde.

sagol canim. bir de sole bir sey diyeyim sende de oldu mu bilmiyorum bazi arkadaslar iliski sonrasi meni su gibi akiyor diyor ya bende o da olmadi. Epey koyu akintim vardi zaten ayaga kalkinca su gibi akmadi pek :)

sagol canim. bir de sole bir sey diyeyim sende de oldu mu bilmiyorum bazi arkadaslar iliski sonrasi meni su gibi akiyor diyor ya bende o da olmadi. Epey koyu akintim vardi zaten ayaga kalkinca su gibi akmadi pek :)

Evet dışarı kaçıyor bende de oluyor. O yüzden 25-30 dk bacaklar havada yatıyorum
Spoşların içinde bulunduğu sıvının fazlası dışarı çıkıyormuş. Ama zaten ilişki sonrası spoşlar hızla tüplere gittikleri için dışarı çıkan çok da önemli değilmiş cnm.

Canım benimde bugün13.günüm ovulasyon testim bu testten daha net yarın 14.gün.
İnşaaallah sağlıklı gebeliklere vesile olur bu testler

kızlar acaip batıyor göbeğimin altı. Bugün çok hapşurdum ondandır dimi?Ya da gazdır kesin gazdır
Göbeğimin altı ince ince sızlıyor.Arada bir de batma oluyor.Kramp tarzında. Yok ben kesin ayakları üşüttüm.
O kadar yazdım bak hiç bebiş demedim demeyeceğim
Gazdır gaaazzzzzzzz

Canım benimde bugün13.günüm ovulasyon testim bu testten daha net yarın 14.gün.
İnşaaallah sağlıklı gebeliklere vesile olur bu testler

canim ayniyiz benim de 13.gun. Bu test dunden kalma bugun daha yapmadim bide ben su icmeden yapamadim daha hic :)
ben 31-32 gune oluyorum aslinda benim icin erken deil mi? bu ay degisik gibi hem erken ovulasyon hem adet az surdu:) hayirlisi

Hayırlısı olsun be kuzucum inşallah bebiştir o batmanın sızlamanın sebebi....

Hayırlısı olsun be kuzucum inşallah bebiştir o batmanın sızlamanın sebebi....

Yok canım gazdır gazzzz
Hişttt sessiz ol duymasın öyle deyince kaçıyor gelmiyor bu sıpalar
Amin inşallah canımmm

Ben verdiğin sitelerden birini daha önceden kaydetmişim bile
Bir de keçiboynuzu diyorlar ama aktarda var mıdır acaba?Bazıları onu toz haline getirip süte karışıtırıp içiriyormuş.

Slm kızlar bugün karneleri dağıttık:) Bugün doktora gitmem gerekiyordu 1 ay oldu en son gittiğimden beri.Ama memlekete gidicem diye gitmedim.İnş. ense ölçümü için geç kalmam.Salıya randevu alabildim.Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum.Tatilde pek giremem nete.Ama sonra okumaya çalışcam.İnş. bol bol tebrik ederim dönüşte hamişleri:)

hii tamam sessizim o gaz ya hep oluyo zaten....
bak iste onu bilmiyordum,keciboynuzunun kendisi yedir veya kaynatıp içir,dur bakıym bi o sutlu dediğine neymiş...

hii tamam sessizim o gaz ya hep oluyo zaten....
bak iste onu bilmiyordum,keciboynuzunun kendisi yedir veya kaynatıp içir,dur bakıym bi o sutlu dediğine neymiş...

ben de bir yerde okudum ama şimdi bulamadım cnm. Bir faydası yok diye yazmış bir site. Pekmezi ya da kendisi faydalı diyor.
Kendisini nerde buluruz ki?

Son düzenleme:

eklemişsin cnm,çok sevindim teşekkür ederim...

ben de bir yerde okudum ama şimdi bulamadım cnm. Bir faydası yok diye yazmış bir site. Pekmezi ya da kendisi faydalı diyor.
Kendisini nerde buluruz ki?

canım, marketlerde bulunuyor ama tabi değişik kalitelerde. benim bildiğim kadarıyla keçiboynuzu özü, keçiboynuzu pekmezine göre daha yoğun ve etkili oluyormuş. Aynı problem maalesef eşimde de vardı, keçiboynuzu özü kullanın dediler kaybedecek birşey yok deneyelim dedik, sperm testi yapıldı 2 hafta önce sonuçlar harika çıktı. bence bir deneyin sizde isterseniz kaybedecek birşey yok, biz atışeri mersin isminde bir marka kullandık tavsiye ederim.
bak ben buldm bnu işe yarıyor di bi bayan.
canım aktarlara bak veya buyuk marketlere

Aslında öncelikle bir besin maddesine yönelmek yerine var ise eğer, obezite, alkol, sigara, uyuşturucu, düzensiz hayat, yüksek stres, düzensiz uygu, dengesiz beslenme gibi sperm kalitesi üzerinde olumsuz etkisi olan kötü alışkanlıkların terkedilmesi gereklidir.
Ceviz, fındık gibi ürünler vücudun bağışıklık ve direnç sistemini etkilerler ve fiziksel olarak faydaları elbette mevcuttur ve yadsınamaz. Ancak fiziksel fayda ile sperm kalitesi aynı şey değildir.
Bunların fiziksel faydalarının yanında sperm kalitesine bir direkt etkisi söz konusu değildir.
Sağlıklı ve düzenli bir hayat, düzgün uyku saatleri, düzenli spor yapmak ve dengeli her besin türünden alınan beslenme en güzel bir tarz olarak önümüze çıkmaktadır. İçinde bu unsurları barındıran bir kampa girmek en mantıklısıdır.
Cep telefonu, bilgisayar monitörü, büyük tüplü televizyon, mikro dalga fırın gibi radyo aktivite yayan cihazlar sperm parametreleri üzerinde olumsuz etkiye sahiptir.
Ayrıca Dr. Saraçoğlu'nun Keçiboynuzu kürü bu konuda oldukça etkilidir :
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Keçiboynuzu Kürü
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Keçiboynuzu ve sperm hareketliliği Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.

Hadi güle güle git inşallah.Bol bol dinlen.İyi gelir sana da.

Kızlar link paylaşımını sormuşsunuz ama benim bilgim yok bu konuda.Bi araştırayım yasak konuları :))) Güme gitmeyelim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…