Bol bebiş topiği

Çeşitli Seçenekler: Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn Example Domain into Example Domain.

Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin
If selected, :) will not be replaced with

kızlar bakın aşağıda link otomatikte demek ki yasak değil dimi?

evet değil galiba.Ayşe araştıracaktı ama yoğun sanırım

Canım dikk et kendine uşutme ayaklarını falan hem bata da az kaldı,bende ya evvel okuyordm az kaldı onu bitircem.

Allah kabul etsin canım. 1,5 saat kaldı. Bitse de gitsem eve. Isıtırım ayaklarımı evde.
Dua etmek insanı rahatlatıyor. Rabbim hayırlısı ile bu ay bebeğini verir inşallah. İnanırsan içten dua edersen Rabbim kabul eder.

saol canım,evt bende 5te cıkcam bi saat gelsede cıksak ya...
kuzucum eve gidince meryem suresini okuycam abdest alcam inşallah allahım kabul eder.

Sagol canim yaa,iyi olmaya calisiyorum ama sorun bitmedikce moral de tam duzelmiyor naparsin ....

Sorun da en kısa zamanda biter inşallah canım...

bir de bir sey sorayim canim 31-32 gunde adet olan icin erken yumurtlama degil mi?? SAT 12 Ocak cunku.. Bu aya kadar cipralex kullandigimdan 37-47 gunde kadar cikmisti adet acaba simdi de erken mi olcam demek?

Testleri takip et canım, göreceksin zaten gün gün koyulaşmayı..

hadi bakalım yarın senden haber bekliyoruz... yakışıklı kuzucuklarını gör de gel inşallah..

ben de bir haftadır boğuşuyorum canım, tek farkım hamile olmamam. ilaç da kullandım ama bana mısın demedi inan ki. dinlenmeye çalış.. Rabbim acil şifa versin sana..

merhabalar,

sabah acayip baş ağrısıyla kalktım. tansiyondan şüphelendim ama 10 a 6.5 çıktı tansiyonum.

akşamki sancılarım yok şu anda. 1-2 saat önce akıntımda ince damar gibi kırmızılık vardı. hala gelen giden bişey yok. göğüs uçlrım düğme gibi oldu acıyor.. beklemedeyim..

Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise bana onu nasip et... amin..

kızlar ben bi şeye dovbe etmek istyrm nasıl dovbe edebilirmn?

canım nette de kitaplarda da tövbe nasıl edilir bulabilirsin ama tövbede asıl yaptığından pişman olmak, pişman olduğunu kalben ve dil ile söylemek, en önemlisi de tövbe ettiği her ne ise terk etmek bir daha yapmamaktır..
mesela içki içtin tövbe ettin tekrar içtin tekrar tövbe ettin, olmamalı.. bir kez tövbe ediyorsan kaçınmalısın tekrarlamaktan..

daha detaylı bilen arkadaşlar vardır mutlaka...

Canım yaa yerleşme kanaması olmasın ?? Benim de bi kaç hafta önce gelmişti yumurtanın çatlamasına yormuştum .. Böyle akıntı içinde kılcal damarlar gibi sanki di mi ????

Canım yaa yerleşme kanaması olmasın ?? Benim de bi kaç hafta önce gelmişti yumurtanın çatlamasına yormuştum .. Böyle akıntı içinde kılcal damarlar gibi sanki di mi ????

evet canım. tamamı o kadar şimdiye kadar gelen.. bat bugün, bazen ertesi güne de sarkıyor, sükunetle bekliyorum..

kızlaaar herkese merhaba bol bebişli günler , haftalar diliyorum :)

Bende hala gelen giden yok bat 22 Ocak dün test yaptım negatifti .. Bu arada bugün inanılmaz bi şişkinlik var bende ödem gibi , böyle bi rahatsızlık hissi ateş basması gibi .. Bide açık kahverengi akıntı gelmiş ..

Benim sancım çok fazla bi şekilde başlar pembe kahverengi bi akıntı gelir tuvalete giderim gelir kırmızılar .. Ama bugün ağrım sancım yok dün de öyleydi .. Sadeece günde belki iki üç kez çok hafif bi sancı sızı gibi girip çıkıyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…